- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #66.761
Herkese hayırlı bir gün dilerim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gruba girmek istiyorumTemmuz birikim listemiz![]()
1. @Alya86 =2 gram altın
2. @mavimli =25 gram altın
3.karamelli_turta =3 bin tl
4.Colombre =2 gram altın
5. @iyiniyetli =9 ata+1 çeyrek altın
6. @babyloading87 =yarim gram altın
7.
8.
9.
10.
2020 yili 2. 6 aylik hedeflerimiz;
1.karamelli_turta =15 bin tl
2. @mavimli =300 gram altın
3. @tatlu =15 bin tl
4. K kahvemsi mutluluk =6 adet altın
5.okyonus =6 cumhuriyet altin
6 @minikkoala =6 gram altın +400 €
7. @klbk33 =20 gram altın
8. @Huysuzd =10 çeyrek altın
9.
10.
Kumbara birikimi 1 Haziran/31 Ağustos
1.karamelli_turta
2. K kahvemsi mutluluk
3. @slnkhrmn008
4. @sekerim00
5. @Thewitcher
6. @Ahududuk
7. @Gurbetfr
8. @p_ritha
9. @ya_nasip
10. @mavimli![]()
Hoşgeldiniz, kendinizden bahsederseniz tanışalımBende gruba girmek istiyorum
Ev hanımıyım Antalya da yaşıyorum. Kendimde zaten sürekli para biriktiriyorum ama lazım olunca harcıyordum. Eşim bana sormadan saçma yerlere para ödeyince bende karar verdim altın yapmaya birde burda karşıma çıktı .Hoşgeldiniz, kendinizden bahsederseniz tanışalım
Hoşgeldiniz,Bende gruba girmek istiyorum
Yemek menün çok güzel aksana sana yemeğe geleyimHer yerim agriyarak uyandım, dayak yemiş gibi hissediyorum. Sıcaklar bütün duzenimi altüst etti
Evde eksikler var seyyar manavi bekliyorum.
Marketi salı günü yapacağım.
Biraz ortalığı toplarim, akşama köfte salata, yoğurtlu kabak yapacağım.
Ah bu eşler! Hepimizin zamanında yanlış harcamaları oldu, sonra sonra akilandik.Ev hanımıyım Antalya da yaşıyorum. Kendimde zaten sürekli para biriktiriyorum ama lazım olunca harcıyordum. Eşim bana sormadan saçma yerlere para ödeyince bende karar verdim altın yapmaya birde burda karşıma çıktı .
Bende bir haftadir alarm gibiyim sabah 7de uyaniyorumHer yerim agriyarak uyandım, dayak yemiş gibi hissediyorum. Sıcaklar bütün duzenimi altüst etti
Evde eksikler var seyyar manavi bekliyorum.
Marketi salı günü yapacağım.
Biraz ortalığı toplarim, akşama köfte salata, yoğurtlu kabak yapacağım.
Canım her zaman ama virüs nedeniyle hala misafir kabul etmiyorumYemek menün çok güzel aksana sana yemeğe geleyim![]()
Ikı yıldır özlesiyoruzAh bu eşler! Hepimizin zamanında yanlış harcamaları oldu, sonra sonra akilandik.
Altın en güzeli, çok gerekmedikçe bozmaya kiyamiyor insan.
Antalya'yi çok severim bu arada, iki yıldır gelemedim ama denizi, doğası çok güzel bence. Selam olsun.
karamelli_turta Antalya'da yaşıyormuş gördün mü
![]()
Olsun oda kabulümCanım her zaman ama virüs nedeniyle hala misafir kabul etmiyorum
Paket yapar parka çıkarız, açık hava keyfi yaparız![]()
Erken uyanma bende de sorun, ev her yerden güneş alıyorBende bir haftadir alarm gibiyim sabah 7de uyaniyorum
dünden etli patetes yemeği var bulgur pilavi yapacağım ve cacik.
Cacik rutin her menümde var bu aralar![]()
Tok maalesef görmedim. Müthiş bir yer ama sıcaaaaakkkkkAh bu eşler! Hepimizin zamanında yanlış harcamaları oldu, sonra sonra akilandik.
Altın en güzeli, çok gerekmedikçe bozmaya kiyamiyor insan.
Antalya'yi çok severim bu arada, iki yıldır gelemedim ama denizi, doğası çok güzel bence. Selam olsun.
karamelli_turta Antalya'da yaşıyormuş gördün mü
![]()
Nereye yazıyoruz. Ben bozuklukları koydum kenara. İki ayda 65 lira anca olduHoşgeldiniz,
Aylık birikim listemiz var ilk sayfada birde 6 aylik hedeflerimizi belirledik.
Sende yazarsan eklerim ✌
Kahvemsi ben de kimseyi almıyorum,gitmiyorum da ama fena taciz ediliyorum bu ara. Hem arkadaşlar, hem akrabalar ille görüşelim,yok piknik,yok mangal,yok deniz ..bir de ısrar ki anlatamam. Bıktım usandım artık. Hayırı kabul edin kibarca söylenirken işte.Canım her zaman ama virüs nedeniyle hala misafir kabul etmiyorum
Paket yapar parka çıkarız, açık hava keyfi yaparız![]()
Altın alınca buraya yazarsan,listeye adın ve miktar eklenir.Nereye yazıyoruz. Ben bozuklukları koydum kenara. İki ayda 65 lira anca oldu
Teşekkür ederimAltın alınca buraya yazarsan,listeye adın ve miktar eklenir.
Hayırlı olsun bu arada.
Ben aylardır anneme bile gitmiyorum, birkaç arkadaştan görüşelim, kahve içelim diye davet geldi ama olmaz dedim. Biz gelelim diyenlere de yok artık diyorum açık açık.Kahvemsi ben de kimseyi almıyorum,gitmiyorum da ama fena taciz ediliyorum bu ara. Hem arkadaşlar, hem akrabalar ille görüşelim,yok piknik,yok mangal,yok deniz ..bir de ısrar ki anlatamam. Bıktım usandım artık. Hayırı kabul edin kibarca söylenirken işte.