• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz birikim listemiz :nazar: :nazar::nazar::nazar:

1. @Alya86 =2 gram altın
2. @mavimli =25 gram altın
3. karamelli_turta karamelli_turta =3 bin tl
4. Colombre Colombre =2 gram altın
5. @iyiniyetli =9 ata+1 çeyrek altın
6. @babyloading87 =yarim gram altın
7.
8.
9.
10.

2020 yili 2. 6 aylik hedeflerimiz;
1. karamelli_turta karamelli_turta =15 bin tl
2. @mavimli =300 gram altın
3. @tatlu =15 bin tl
4. K kahvemsi mutluluk =6 adet altın
5. okyonus okyonus =6 cumhuriyet altin
6 @minikkoala =6 gram altın +400 €
7. @klbk33 =20 gram altın
8. @Huysuzd =10 çeyrek altın
9.
10.

Kumbara birikimi 1 Haziran/31 Ağustos 👏
1. karamelli_turta karamelli_turta
2. K kahvemsi mutluluk
3. @slnkhrmn008
4. @sekerim00
5. @Thewitcher
6. @Ahududuk
7. @Gurbetfr
8. @p_ritha
9. @ya_nasip
10. @mavimli
:sampiyon::sampiyon:
Bende gruba girmek istiyorum

Hoşgeldiniz, kendinizden bahsederseniz tanışalım
Ev hanımıyım Antalya da yaşıyorum. Kendimde zaten sürekli para biriktiriyorum ama lazım olunca harcıyordum. Eşim bana sormadan saçma yerlere para ödeyince bende karar verdim altın yapmaya birde burda karşıma çıktı .

Her yerim agriyarak uyandım, dayak yemiş gibi hissediyorum. Sıcaklar bütün duzenimi altüst etti🥺
Evde eksikler var seyyar manavi bekliyorum.
Marketi salı günü yapacağım.
Biraz ortalığı toplarim, akşama köfte salata, yoğurtlu kabak yapacağım.
Yemek menün çok güzel aksana sana yemeğe geleyim😂

Ev hanımıyım Antalya da yaşıyorum. Kendimde zaten sürekli para biriktiriyorum ama lazım olunca harcıyordum. Eşim bana sormadan saçma yerlere para ödeyince bende karar verdim altın yapmaya birde burda karşıma çıktı .
Ah bu eşler! Hepimizin zamanında yanlış harcamaları oldu, sonra sonra akilandik.
Altın en güzeli, çok gerekmedikçe bozmaya kiyamiyor insan.
Antalya'yi çok severim bu arada, iki yıldır gelemedim ama denizi, doğası çok güzel bence. Selam olsun.
karamelli_turta karamelli_turta Antalya'da yaşıyormuş gördün mü😪

Her yerim agriyarak uyandım, dayak yemiş gibi hissediyorum. Sıcaklar bütün duzenimi altüst etti🥺
Evde eksikler var seyyar manavi bekliyorum.
Marketi salı günü yapacağım.
Biraz ortalığı toplarim, akşama köfte salata, yoğurtlu kabak yapacağım.
Bende bir haftadir alarm gibiyim sabah 7de uyaniyorum 😴
dünden etli patetes yemeği var bulgur pilavi yapacağım ve cacik.
Cacik rutin her menümde var bu aralar 😄

Ah bu eşler! Hepimizin zamanında yanlış harcamaları oldu, sonra sonra akilandik.
Antalya'yi çok severim bu arada, iki yıldır gelemedim ama denizi, doğası çok güzel bence. Selam olsun.
Ikı yıldır özlesiyoruz 😭
Ah ahh..

Bende bir haftadir alarm gibiyim sabah 7de uyaniyorum 😴
dünden etli patetes yemeği var bulgur pilavi yapacağım ve cacik.
Cacik rutin her menümde var bu aralar 😄
Erken uyanma bende de sorun, ev her yerden güneş alıyor
Sabah 5 de ev aydınlık kuş sesleri başlıyor, uyku kalmıyor.
Bundan belki de dinlenmiş hissetmiyorum.
Bulgur pilavı ben çok severim eşim pek yemiyor diye çok nadir yapıyorum, yarın ona göre menü yapayım en iyisi.
Cacık biz de çok severiz, bugün değişiklik olsun hem de buzluktaki malzeme bitsin dedim 😉

Tok maalesef görmedim. Müthiş bir yer ama sıcaaaaakkkkk

Canım her zaman ama virüs nedeniyle hala misafir kabul etmiyorum
Paket yapar parka çıkarız, açık hava keyfi yaparız 🤣
Kahvemsi ben de kimseyi almıyorum,gitmiyorum da ama fena taciz ediliyorum bu ara. Hem arkadaşlar, hem akrabalar ille görüşelim,yok piknik,yok mangal,yok deniz ..bir de ısrar ki anlatamam. Bıktım usandım artık. Hayırı kabul edin kibarca söylenirken işte.

Herkese günaydın☺️☺️Gece tam uyuyamadım ufaklıkları klima çarptı galiba :KK12:dün akşam üşüdüm demşti oğlan gecede uyanıp durdular rahat uyuyamadılar sabah bir kalktıkki burunlar şırıl şırıl :işsiz: evim yüksek katta ve balkon ve pencerelerde demir yok.Çocuklara güvenemediğimden cam pencere açamıyorum sıcaktanda evde hep klima açık😕geçici süreliğine oturduğumuz için idare ederiz dedik demir korkuluk istemedik ama böyle de evi havalandırmak bile sorun😏

Kahvemsi ben de kimseyi almıyorum,gitmiyorum da ama fena taciz ediliyorum bu ara. Hem arkadaşlar, hem akrabalar ille görüşelim,yok piknik,yok mangal,yok deniz ..bir de ısrar ki anlatamam. Bıktım usandım artık. Hayırı kabul edin kibarca söylenirken işte.
Ben aylardır anneme bile gitmiyorum, birkaç arkadaştan görüşelim, kahve içelim diye davet geldi ama olmaz dedim. Biz gelelim diyenlere de yok artık diyorum açık açık.
Aylardır dikkat ediyoruz biraz daha sıkarım dişimi.

Back
X