• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arkadasalrimizdan biri süper tasiyici çıkmış 😱
Annesi check up randevusu alıyor, teyze bu olaylar olunca hastaneye gitmeye korkuyor, para iadesi olmayınca arkadaş gidiyor.
Ciğer filmine bir bakıyorlar covid.
Test yapıyorlar negatif, ama ciğerler fena.
Hiçbir belirti, kirginlik dahi yok.
Süper tasiyicisin diyor doktarlar.
Filyasyon ekibi aileyi teste sokuyor. Anne baba negatif ama kardeş pozitif. Şimdi onların tahlilleri yapılıyor.
Bu arkadaş patron beyin akrabası.
Şirket yarı zamanlı başlayınca ben ailemle kalıyorum diye gelmek istemedi
Şirkete geldiğini düşünmek bile istemiyorum, en basiti patron beye ondan bize bulasabilirdi.
Mutfak, wc, yemekhane oralar hep ortak kullanım.
Başta patron bey olmak üzere hepimiz bir gerildik
Bayram sonrası ise başlamadan herkese test yaptıralım diyor yönetim.

Annesi check up randevusu alıyor, teyze bu olaylar olunca hastaneye gitmeye korkuyor, para iadesi olmayınca arkadaş gidiyor.
Filyasyon ekibi aileyi teste sokuyor. Anne baba negatif ama kardeş pozitif. Şimdi onların tahlilleri yapılıyor.
Şirkete geldiğini düşünmek bile istemiyorum, en basiti patron beye ondan bize bulasabilirdi.
Aman Allah'im kimler taşıyıcı kimler değil belli değil şu durumda 🙄

Kızlar annemler yeni ev yapıyor dubleks şimdilik catı katıda yapılacak iç merdivenleri mermer istiyor sizce mermermi iyi olur ahşap mı?Yerler gri mermeride gri tarzında istiyor bugün bakacağız.
Mermer ic mekanda tehlikeli değil mi?Cocuk falan varsa korkıyorm ben mermerden.
Birde ic mekan su döküp yıkanamayacak .Ahsap daha sıcak bi görüntü olur bence.

Her yerim agriyarak uyandım, dayak yemiş gibi hissediyorum. Sıcaklar bütün duzenimi altüst etti🥺
Evde eksikler var seyyar manavi bekliyorum.
Marketi salı günü yapacağım.
Biraz ortalığı toplarim, akşama köfte salata, yoğurtlu kabak yapacağım.
Ben gibi değil resmn yedim🤦🏻‍♀️
Bütün gece kız yanımda agzıma burnuma calıstı ayagıyla bide döndürünce sinirleniyor🤦🏻‍♀️

Yanına bisy daha mı yapıyorsnuz
Ben mantıyı tek cıkarıyorm belki önden bi corba veriyorım🤣
Mantı+kola bizde bir ogundur
Daha ne yapican ki🤔
Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii bende mantıyı yapınca genelde yanına salata yaparım. Çorbada olabilir ama çok fazla bişeyde gitmez yani sanki🤔
Benimkiler Manyak herşeyi yemiyolar
Yetiremiyorum🤣🤣
Soğanla turşuyla yediler işte bitti gitti
Hoşgeldiniz, kendinizden bahsederseniz tanışalım
🤣🤣🤣🤣

Ayy Allah korumus 😔
Gecmis olsn cnm.
Bence bayrama beklemeden yapılsa daha iyi ya
Bu tasıyıcılık en tehlikelisi😔

Su an hastalık tabiki bazı kişilerde var...Amam hafif seyredip geçiyor...Esimin iş yeri işlek bir yer mesela...Ben ona belki de geçirdin diyorum...Mağazaları fırınları marketleri düşünün kac kişi dokunup geçiyor...

En azindan önceki kaygı ve korkumu attim..Şimdi tedbirle yaşıyorum...Asıl durum okul açılınca oluşacak büyük bir kesim cunku eğitim öğretimi oluşturuyor

İyi hafta sonları🥰
Telefonda mı kk da mı kayıp gidiyor hızla ekran,birinde sıkıntı var ama cözemedim😣
Sabah beyimgil kahvaltıya götürdü as bayrakları as as😂
Ben ödemedim ayrıca😂
Bugun kız babannede,heykele cıkacagım.
Dün bebem emekledi ,gözyasım pıt😭
Ona emekleme hediyesi alacagım🤗
Kociye diyorm emekleme hediyesi alcm kızıma,yürüyüdüğünde ayrı hediye,kosunca ayrı hediye mi alacagız?Bunlar zaten donanımda yok mu paket olarak diyo💆🏻‍♀️
Realistlikte kocam gibi olmayın🤦🏻‍♀️

Ayy Allah korumus 😔
Gecmis olsn cnm.
Bence bayrama beklemeden yapılsa daha iyi ya
Bu tasıyıcılık en tehlikelisi😔
Sağol canım, bayramda da herkes biryerlere gider diye bayramdan sonraki hafta yapalım dedi patron bey.
Bu ara kendisiyle gergin olduğumuz için fikir beyan etmedim ben de 😉

İyi hafta sonları🥰
Telefonda mı kk da mı kayıp gidiyor hızla ekran,birinde sıkıntı var ama cözemedim😣
Ben ödemedim ayrıca😂
Kociye diyorm emekleme hediyesi alcm kızıma,yürüyüdüğünde ayrı hediye,kosunca ayrı hediye mi alacagız?Bunlar zaten donanımda yok mu paket olarak diyo💆🏻‍♀️
Enişte afferin sana👏
Özel anları hediyelendirmek bence de guzel, çok ince dusuncelisin canım.

Su an hastalık tabiki bazı kişilerde var...Amam hafif seyredip geçiyor...Esimin iş yeri işlek bir yer mesela...Ben ona belki de geçirdin diyorum...Mağazaları fırınları marketleri düşünün kac kişi dokunup geçiyor...

En azindan önceki kaygı ve korkumu attim..Şimdi tedbirle yaşıyorum...Asıl durum okul açılınca oluşacak büyük bir kesim cunku eğitim öğretimi oluşturuyor
Okulların açılacak olması hepimizi tedirgin eden bir durum.
Bir sürü çocuk aynı ortamda, öğretmenler, aileleri.
Ailelerin çalışma ortamı, çevreleri ciddi bir sayı.
Hakkımızda hayırlısı

Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii Allah yardım etsin ozaman😕 Eş neyse hani beğenmese yemese yemeği acıkınca gider bişey yer derimde çocuklar kesinlikle açta olsalar bazen inat edip yemiyorlar ıvırzıvıra yöneliyorlar bu sefer hepsini ayrı düşünmek çok zordur...Ben genelde haftasonundan 3 4 çeşit yemek yapar koyarım dolaba yanlarına salata cacık yoğurt turşu pilav ile çeşitlendiririm işten gelince bunları yapmak kolay ama ana yemek mesele 😐 yaz günü herşeyde yenilmiyor :işsiz: yarın yapıp koymam lazım hafta içi rahat etmek için bakalım ne yemekler yapacağım😏

İyi hafta sonları🥰
Ben ödemedim ayrıca😂
Ay ne güldüm coğ hossun🤣
Bugün sen ödemedin de extre gelince inşallah sen ödemezsin🤣

İyi hafta sonları🥰
Ben ödemedim ayrıca😂
Maşallah minigine ☺️
Çok şirin oluyorlar emeklerken.
Haketmiş hediyeyi 🎊
Enişte bey şaşırttı topikcek hepimizi 😄
Ona da bir aferin ✌

Dün temizliği yaptım. Bugün yemek yapasım yok dışardan getir dedim bakayım napcek🤣

Yorganları kaldırdığımda yıkamamıştım onlar yıkanir aksama kadar. Bi ara yastiklari yıkamam lazim
Hiç bi iş yapmiycum,aksama kadar yatıs🤣
Tabi benim canavarlar aciktim diye başlarlar şimdi
Bi kahve yapam kendime de mutlu olam🤣

Back
X