• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insan gerçekten zamaninda farkedemiyor bazi seyleri.
Sonrasi da pişmanlık.
Bizde çok pişman olduk yıllardır ikimizde çalışıyoruz yedi,içtik,gezdik,gördük,giydik.
14 yilda 5 araç değiştirdik ki ne gerek var o zamanlar bilmiyorum🤷🏻‍♀️
Ama bu eve daha önce girmiş olsaydik belki şimdiye kadar borcu bitmiş biz ekstra birikim yapiyor olacaktik.
Ve tâbi en önemlisi biz hayatımız boyunca bu evde yasariz sandık ev hayalî vardı âmâ yatirimlik.
Ta ki bir yil önce biz buradan gideceğiz belliki eninde sonunda diyene kadar.
Çok aci gerçekten ama insan öğreniyor.
biz de tam tersiydik. evlendik ev bakinmaya basladik. ustelik kirada degildik benim evimde oturuyorduk. ama orijinal olsun istedik evimiz bahceli denize yakin müstakil ve tarihi olsun biz restore edelim dedik. iki sene aradik duslerimiz gercek oldu cok sükür ama cok oturmak kismet olmadi orda yurtdisina geldik. hala semtimi, evimi ararim.

Bir aydır canım höşmerim çekiyordu. Yedim bugün. Suçluluk duygusu mevcut tabii bir miktar.😋😅1 kilo verdim ya hemen almam lazım geri.🤦🤦
Bende ekmek yemeyi çok azalttim günde iki dilim felan yiyorum,önceden bir tabak yiyorsam şimdi yarım yiyiyorum zaten hava sıcak çok yemek sıkıyor insanı böyle yapınca kilo verebilirsem iyi olacak bir ay olsun tartilip bakacağım ,
Sizde ne yapıyorsunuz kilo vermek icin.

Dün temizliği yaptım. Bugün yemek yapasım yok dışardan getir dedim bakayım napcek🤣

Yorganları kaldırdığımda yıkamamıştım onlar yıkanir aksama kadar. Bi ara yastiklari yıkamam lazim
Hiç bi iş yapmiycum,aksama kadar yatıs🤣
Tabi benim canavarlar aciktim diye başlarlar şimdi
Bi kahve yapam kendime de mutlu olam🤣
Ben de sevmeye başladım disarda yemeyi...Aman diyorum bazen al yap bir sürü para ara gelsin arada iyi oluyor.... :halay:
Sizin orda bir yerde etli ekmek ve diğer çeşitlerinden yemiştim cok beğenmiştim

Ben de sevmeye başladım disarda yemeyi...Aman diyorum bazen al yap bir sürü para ara gelsin arada iyi oluyor.... :halay:
Sizin orda bir yerde etli ekmek ve diğer çeşitlerinden yemiştim cok beğenmiştim
Evet canım çok güzeldir etliekmegimiz😍

Kepezdeyim ben ama sebze meyve aşırı hormonlu burda.
Ben antalyayi iyi bilirim kepezde arkadaslarim var gelmiştim cok da gezmiştik...Biz hep köylü satıcılardan bahçeden alıyorduk gezerken...Ama bocek olayını bilmiyorum...Gittikçe kentleşme artıyor orada o kadar değildi

Back
X