- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #66.861
Marmara'da çok yapılır, muhtemelen aynı tatlıdır adı değişiktirHöşmerimi ilk kez duydum, o yok bizde
Peynir tatlısı,hayrabolu tatlisi çok var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Marmara'da çok yapılır, muhtemelen aynı tatlıdır adı değişiktirHöşmerimi ilk kez duydum, o yok bizde
Peynir tatlısı,hayrabolu tatlisi çok var![]()
Afiyet olsun canim:)Bizim aksam menüsü iptal.
Mangala gitmeye niyetlendik, eşim gitti baktı çok kalabalık,masalarda dolu.
Bizde kebapçı sağolsun diyip eve söyledik.
Aylar sonra ilk kez dışarıdan yemek yiyeceğiz
Ayyy bak aklima saçımı pacoza çeviren kuaför geldi bir deEvet canım çok güzeldir etliekmegimiz![]()
oofff bayilirim hösmerime balikesirlisin sanirimBir aydır canım höşmerim çekiyordu. Yedim bugün. Suçluluk duygusu mevcut tabii bir miktar.1 kilo verdim ya hemen almam lazım geri.
![]()
Müthiş böcek var. Zıplayan örümcekler falan. Özellikle evlerde. Daha çok lezzetli karpuz bile yemedim. O kadar hormonlu kiBen antalyayi iyi bilirim kepezde arkadaslarim var gelmiştim cok da gezmiştik...Biz hep köylü satıcılardan bahçeden alıyorduk gezerken...Ama bocek olayını bilmiyorum...Gittikçe kentleşme artıyor orada o kadar değildi
aaa iyice karnim acikti amaEvet canım çok güzeldir etliekmegimiz![]()
Nasıl bir hastalıkmış bu böyle. Hem negatif test hem hiçbir belirti yok.ciğerler fena. Korkunç. Bu durumdaki kişinin tedavisi var mı peki.Test yapıyorlar negatif, ama ciğerler fena.
Hiçbir belirti, kirginlik dahi yok.
Süper tasiyicisin diyor doktarlar.
EtliekmekEvet canım çok güzeldir etliekmegimiz![]()
TamamEtliekmek❤Ben
Yerime de buldukça ye olur mu![]()
Ne tesadüf, ayni liste bende de varMaksimum 1 hafta 10 gün içinde ayçiçek yağı ve çamaşır deterjanı bulmam gerek.İndirim kampanya takip edicem artık hatta bulursam yedekli de alabilirmBirde bulaşık makinası için tablet
Birde çay
eksik kontrolü yapmak bana yaramadı sanki
![]()
İlaç tedavisi görüyorNasıl bir hastalıkmış bu böyle. Hem negatif test hem hiçbir belirti yok.ciğerler fena. Korkunç. Bu durumdaki kişinin tedavisi var mı peki.
Dün A101 den aldım bulaşık makinası icin fairy in 90 lisini aldım tanesi 77kurustu ,denemek istedim iyi ciktiMaksimum 1 hafta 10 gün içinde ayçiçek yağı ve çamaşır deterjanı bulmam gerek.İndirim kampanya takip edicem artık hatta bulursam yedekli de alabilirmBirde bulaşık makinası için tablet
Birde çay
eksik kontrolü yapmak bana yaramadı sanki
![]()
İrmikli peynir tatlısı. Bazı yerde yoğun yapılıyor. Bizde biraz daha rahat yenebilir yapılıyor. Koyun peyniriyle yapılanı makbuldür.Höşmerim nedir?
![]()
Ben un ve undan yapılanları tuketmiyorum. Abur cubur, tatlı,gazlı içecek, paketli gıda yok.Bende ekmek yemeyi çok azalttim günde iki dilim felan yiyorum,önceden bir tabak yiyorsam şimdi yarım yiyiyorum zaten hava sıcak çok yemek sıkıyor insanı böyle yapınca kilo verebilirsem iyi olacak bir ay olsun tartilip bakacağım ,
Sizde ne yapıyorsunuz kilo vermek icin.
Benim uykum gelince yatıp uyudum. Şimdide hemen akşam oldu. Yarın yaparım bişeyler artık.Dün temizliği yaptım. Bugün yemek yapasım yok dışardan getir dedim bakayım napcek
Yorganları kaldırdığımda yıkamamıştım onlar yıkanir aksama kadar. Bi ara yastiklari yıkamam lazim
Hiç bi iş yapmiycum,aksama kadar yatıs
Tabi benim canavarlar aciktim diye başlarlar şimdi
Bi kahve yapam kendime de mutlu olam![]()
Aynen öyleBiz nisanlandiktan kısa süre sonra annemlerin şu an oturduğu evin inşaatına bakmaya gittik.
Müteahhit nerede oturacaksiniz dedi, o zaman biz de Anadolu yakasında otururuz diye düşünüyorduk. Bu çevreden dedik.
Adam dediki giriş kat satılmadı, bu proje benim için önemli herkese satmak istemiyorum.
Gelin siz alın. Biraz peşinat verin, düğünden sonra takılarla ödeyin, kalanı kredi çekin. Beklerim sizi dedi.
Biz o zaman tabi burnu kaf daglarindayiz,eşimle birbirimize baktık. Adamın lafını tamamlamasını beklemeden döndük bindik arabaya.
Giriş kattami oturacağız diye büyük gördük kendimizi çünkü.
9 yıl önce 85 bin TL fiyati. Ki nisanimda güzel takım olmuştu o zamanın parası 15 bin falan ediyordu. Düğün takıları ile belki tamamını kredisiz alabilirdik.
Biz 2 yıl önce evimizi sıfır, dubleksin alt katı dairede aldik. O ev 8 yıllık bina,giriş kat fiyatı neredeyse buranın iki katı idi.
Zamani geri alamıyoruz maalesef, akıl başa geliyor ama bedeli ağır oluyor biraz. Onumuze çıkanın fırsat olduğunu goremiyoruz, cahillik.
Maalesef küresel sıkıntımız olacak.İlaç tedavisi görüyor
Herhangi bir rahatsızlık, halsizlik, vs olmadığı için eve yollamışlar
Belirli aralıklarla ambulans alıp hastaneye goturecekmis film cekilecekmis
Bence ilerleyen dönemlerde bunun sonucu belli olur