Kumbara yapanlar kimler arkadaşlar.
Benim 1 lira ve 50 kuruş kumbaram var.
Nerede gördüm hatırlamıyorum şimdi ,her 5 lirayı harcama biriktir diye bir tavsiye ,hoşuma gitti. İyi para birikir bu şekilde. Pandemi öncesi nakit harcıyordum ne güzel,eşimi de alıştırmıştım. Bozukluklar hemen kumbaraya gidiyordu. Şimdi tek tük atılıyor.

Yarın ödemeler ve birikim günü.Bakalım ne alemdeyiz...
Börek yaptim yarına yemek de yaptim bir daha uğraşmayayım diye...Yarın yoğurt yaparim...Sut 5 Tl olmuş...Memlekette 2.5 TL ye satıyor hayvancılık yapanlar...Agustos gibi köye gideceğiz kısa sureli..Hem bazı kisliklari yaparim iyi olur...Kurutma tarzı şeyleri seviyoruz

hadi bakalim güzel haberlerini alalim

benimkilerden biri de hasta üsütmüs evde kaldim iki gündür mecburen.
asmin ev almayi hic düsündünüz mü? krediyi 30 senelik falan veriyorlar ya ondan dedim kira gibi odersiniz hem de istediginiz bir yer olur.

benimkilerden biri de hasta üsütmüs evde kaldim iki gündür mecburen.
asmin ev almayi hic düsündünüz mü? krediyi 30 senelik falan veriyorlar ya ondan dedim kira gibi odersiniz hem de istediginiz bir yer olur.
yok canim ya 3 oda 500 bi den basliyor burda. O paraya baska yerde bir kac ev alirim.
20 yil sonra emekli olcam, 30 yil kredi uymaz canim ya. Kizim tek cocuk, onun geleceginide garantilemeliyim.

ben de 1 cent, 5 cent ve 10 cent atiyorum. minnos minnos birikiyor.

Ben haftalık kumbara yapıyorum bir de kızımın işbankası kumbarası var. Kızımın kumbarasına harçlıklarını koyuyoruz, daha çok nakit.

Haftalık kumbaraya o haftanın tutarını atıyorum ama ekstra bpzuk paraları da atıyorum. Bu nakit olacağı için açılmayan kumbaraya biriktiriyorum.

yok canim ya 3 oda 500 bi den basliyor burda. O paraya baska yerde bir kac ev alirim.
20 yil sonra emekli olcam, 30 yil kredi uymaz canim ya. Kizim tek cocuk, onun geleceginide garantilemeliyim.
berlin ici de cok pahali zaten kiralar ucmus gitmis. biz de sehir merkezine 45 dakika uzaktayiz. ama burda bile kiralar feci ( soguk kira 1200 den basliyor sehir disi) kredi daha mantikli geldi bize.

yok canim ben dogumdan veri hergün disari cikartiyorum. Obir cocuklar hepsi hastalandi dagda, onlardan kapti herhalde. Sükürcok nadir hastalanir. Sende bebektecikin hava alin canim. Ikiniz icinde cok önemli temiz hava.
Biraz virüsten de korkuyoruz açıkçası inşallah yavaş yavaş çıkarıcam canım ben iki defa tek çıkardım oda kontrole goturdum kızın nasıl oldu canım ıyimi şimdi

Gönül almak surda dursun kıymet bilseler yeterli dilimle isterim gene almiyo

Bence gerek yok, ben yıllardır hiç gitmiyorum tamamen bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…