Nasıl yani bu komple paket fiyatı mi

Çok haklısın tabiki kendini eksik hissediyorsun mutsuz oluyorsun...

Sen kendin al canim en azindan ohtiuacon giderilir ve bir nebze mutlu olursun...Ben bikac şeye uzun zamandır kızdım düzeltmeye calist8m bildiğini yaptı ben de kendime özel ufak birikim yaptım...Bu bile beni mutlu ediyor...Sonra bazı şeyleri düzeltti ama benim kişisel birikimimden vazgeciremez...

Ben olumluyum da duyumlar olumsuz

Yarim paket fiyati gibi düşün tatlu seans.
Lazer bundan 8 yıl once de cok pahalıydı ben o dönem başladım sonra bırakmak zorunda kaldım...yani bir bak ihtiyacim gercekten varsa eklet ya da bir süre bekle cnm

canim benim esimde özel günleri kutlamiyor hic, ama annemin disleri tutmuyor diye salatayi meyveyi incecik dogruyor. 1000 hediyeye bedell oluyor benim icin. Takma kafani böyle seylere, huzurlu, mutlu olmaya calis
Yok canım o kadar takmiyom zaten ama bazen insan işte ne bilim

Yapısı böyle galiba daha bir yıldır evliyiz alışmam gerek galiba aslında saçma bulurum ama o da hiç almayınca istiyorum

Tabiki canım haklısın en güzel hediyem o çok şükür cevremde kuyumcu yok yoksa gidip kendime 5 taş alaçam

Iyi yapmışsın Canım yok durumu var şükür gerek görmüyor yaşadığım yerde ziynet eşyası takılmaz diyo bende hep onları istiyorum çünkü

Ben tüm düğün takılarıma el koydum onları vermem zaten onun disindada arada taki falan istiyorum şimdi gönlüm beş tas ıstiyor umarım aldırırım

Günaydın kizlar 6 buçuk oldu mu uyanıyorum Aydınlık diye ...
Ben de hemen ödeme yaptim...
karamelli_turta benim 6 aylık hedef gram ama bu ara ev mevzusu var diye Tl de tutacağım...Ama gram olarak hesaplayarak...Bu ayki birikim 5 gram...

2 ay maaş düşük olur ek ders olmaz bir de kurban vs..eksi olmasin butcem ağustos da başka bir şey istemem

Yapısı böyle galiba daha bir yıldır evliyiz alışmam gerek galiba aslında saçma bulurum ama o da hiç almayınca istiyorum
O da abartmıs 1 yıllık evlilik de daha
Konus bence.
Bizimki son 2 senedir böyle.
Ondan önce alır,süprizler yapardı

Pancar turşusu yapan var mı kızlar
Hiç yapmadik canim ama nette tarifler var tutturabilirsin belki.
Lazer bundan 8 yıl once de cok pahalıydı ben o dönem başladım sonra bırakmak zorunda kaldım...yani bir bak ihtiyacim gercekten varsa eklet ya da bir süre bekle cnm
Oy Öyle yapayim tatlucum ✌
Iyi yapmışsın Canım yok durumu var şükür gerek görmüyor yaşadığım yerde ziynet eşyası takılmaz diyo bende hep onları istiyorum çünkü
Neden takilmasin ki,senin zevkine kalmış.
Tuhaf
Aaa anmış hatırlamışım şimdi baktim benim hedef Tl imiş...@karamelli_turta 2000 Tl birikim yazar misin canim
Ekliyorum hemen,katlanarak artsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…