- 28 Mart 2020
- 6.398
- 24.817
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #67.161
Ay koptumGecen sene agustosta dogumum vardı
Mayısda dogumgünümdü bana ici pamuklu pijama almıs.Uzun kollu
Dogumda giyermisim.
Hic bayıltmasınlar beni bunu giydirsinler dedim ameliyatta.
Agustosta o pijamayı normal insan giyemez,hamile nasıl giysin
Gecistiriyor isste.
Hic almasan daha iyi d gerilmeyiz dedim.
Özel gunlerin farklı olması gerektiğine ben de katılıyorum ama bir hediye almak ya da özel birşey yapmak içinde beklemeye gerek yok, içinden gelebilir( zen pırlanta reklamı)En sevdiğim sari sari
Güzel günlerde kullan cnm
Asla alma,yapma dememek lâzım..
Bazilari başında başka, sonrasinda başka olabiliyor.
Ben çiçekleri severim meselâ ama altin da severim
Bütçe o an neye uygunsa ona yönelmek de uygun olabilir.
Ama özel günlerin diğerlerinden bir farki olmasi gerek tâbi.
Senin dedigin nasil bir yüzük canım ben bagetle beştaş arasında kararsizim ama gönlüm daha çok bestastan yana ben de istemiyorum ama böyle yapınca ona inat istiyorum bu sefer ah kuyumcu dibimde olsaydı ne olurdu sankiBen 13 senedir çöpünü görmedim
Artık bıraktım istemeyi
Kendim beğendiğimi alıyorum
Yalnız deelsin
Şu an ince düğüm yüzüklerden bakiyorum
Baktığımı alırım genelde
Uzun kollu pijama ilginç bir seçim olmuş gerçektenGecen sene agustosta dogumum vardı
Dogumda giyermisim.
Gecistiriyor isste.
Kız dibimizde mezarlık var üstü dolu ordan hemen getir diyorum gene yokBenimki özel günlere artık saksı ciceği alıyo
Cünkü en ucuzu o
Ben de hic beceremem cicek bakmayı yazık oluyor hayvancagızlara
Bende ya ama iki gün takar üçüncü gün indiririm bir kaç gün sonra geri takarım yüzüklerimi sadece yüzüklerin var çünküYa evde bile kolyemsiz yuzugumsuz duramam
Firdevsim ben
Bunlar canım ve fiyatları çok uygun baştaki 600 yanındaki 800 civariSenin dedigin nasil bir yüzük canım ben bagetle beştaş arasında kararsizim ama gönlüm daha çok bestastan yana ben de istemiyorum ama böyle yapınca ona inat istiyorum bu sefer ah kuyumcu dibimde olsaydı ne olurdu sanki
Hiç bozulmasin ömür boyu böyle devam etsin canimÖzel gunlerin farklı olması gerektiğine ben de katılıyorum ama bir hediye almak ya da özel birşey yapmak içinde beklemeye gerek yok, içinden gelebilir( zen pırlanta reklamı)
En azından hatırladığını gösteren birşey yapılmalı. İlla pahalı birşey değil para olur değerli birşey alırsın olmaz iki satır not yazarsın.
Ben bu konuda hakkını yiyemem 15 yıldır birlikteyiz hep beni şaşırtacak, mutlu edecek birşeyler yapmıştır. En zor zamanlarimizda bile.
Bircok şeyi yaşadık, gördük artık değerli hediyeler aldiriyorum ki ilerisi için güvencemiz olsun.
Yok canım bende geçmeyi düşünmem ek gıdaya biraz sütle besledin hele bide şimdiki yiyecekelrin hangisi temiz içerikli hepsi hormonlu falan biraz içsin süt falan eninde sonunda yiyeceğe alisir sen neden meme reddi yaşadın o senin dediğinin tam döneminde çok insan yasiyor sebebi de bebeğin çevreyi incelemesinden dolayı süte odaklanmayip bırakıyor ben destek almayı bile düşünüyorum mamayı kotuleyenlerden uzak duruyorum şahsen sonuçta kimse çocuğunun düşmanı değil her anne isterki en güzel şekilde en sağlıklı şekilde beslesin akıl karıştırmaktan baska bisey değil insanların yaptıklarıBenim de öyle cıkar balkon yıka bollugunda bi sütüm hic olmadı:S
Mama destekli gittik hep ama enterasandır hala sagıyorm 11 aylık en basından beri 80-100 ml cıkardı hala aynı.
Varken sagığ veriyorum.
sagmak cidden cok yorucu 2,5 aydan sonra meme reddi yasadık 11 aylık hala sagıyorm
kısı hastalıksız atlattık ama cok sükür.
Mamayı kötüleyen insanları anlamıyorm
Zevkimizden vermiyorz
Misal benim drum 5.ayda ek gıdaya gecelim bari dediğimde hayır dedi.
Ufak tadımlar yapabilirsin ama mama +anne sütü devam dedi.
mamadaki vitaminleri ek gıdayla saglayamazsın bir günde kac cesit sebze yedircen dedi:)
Simdi bakıyorm 3.aydan sonra ekgıdaya geciyor insanlar:S
Baştaki hoşmuş canım bunlar kaç ayar niye bu kadar ucuzBunlar canım ve fiyatları çok uygun baştaki 600 yanındaki 800 civari
Hepsi benim bebeklerim
En iyi anlayacağı dili bulmuşsunSen kendin al canim en azindan ohtiuacon giderilir ve bir nebze mutlu olursun...Ben bikac şeye uzun zamandır kızdım düzeltmeye calist8m bildiğini yaptı ben de kendime özel ufak birikim yaptım...Bu bile beni mutlu ediyor...Sonra bazı şeyleri düzeltti ama benim kişisel birikimimden vazgeciremez...
Sen kendin kendi başını yakmışsınSanirim yeni evliydik ki kocamin hevesini bir çırpıda kiran ben olabilirim
Özel günlerden birini kutlayacağız bana bir kazak almış.
Hiç ama hiç beğenmedim üstüne bir ton lâf ettim.
Sondadan anladim ki kırmışım farketmeden.
Bir şekilde hevesle seçmiş almış fln ama ben asla tarzim olmadığını hiç beğenmediğimi söyledim
Sonrasi malûm artik asla almam dedi.
Beğenmesem de daha dikkatle söylemeliydim.
Ama çanta seçimleri çok iyi
Her firsatta derim.
Ay hiç deme bende kumbara yapmışım o gün içinden aldı acil lazımdı bankaya gidemiyordu çabuk git çek getir yerine dedim daha yok ama çekicek getircekEvtt gördüm ama okadr limitim yok karta
Birikimden bozup almam lazım onu da kociye yakalancm diye yapamıyorm
Biriktirdiğimi anlarsa bırakmaz pesini
Sağol turtisimHiç bozulmasin ömür boyu böyle devam etsin canim
Kız allah seni ne etmesin gülmeden öldümGecen sene agustosta dogumum vardı
Dogumda giyermisim.
Gecistiriyor isste.
Bana gelen hediyeleri genelde değiştiririm ben.Sanirim yeni evliydik ki kocamin hevesini bir çırpıda kiran ben olabilirim
Özel günlerden birini kutlayacağız bana bir kazak almış.
Hiç ama hiç beğenmedim üstüne bir ton lâf ettim.
Sondadan anladim ki kırmışım farketmeden.
Bir şekilde hevesle seçmiş almış fln ama ben asla tarzim olmadığını hiç beğenmediğimi söyledim
Sonrasi malûm artik asla almam dedi.
Beğenmesem de daha dikkatle söylemeliydim.
Ama çanta seçimleri çok iyi
Her firsatta derim.
insallah canim yaYeni evinde bulaşık makinan olur umarım canım
Bence evdeki en büyük kolaylık bulaşık makinası
İste öyle oluyırAy hiç deme bende kumbara yapmışım o gün içinden aldı acil lazımdı bankaya gidemiyordu çabuk git çek getir yerine dedim daha yok ama çekicek getircek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?