Ay koptum
Adı yaptim oluyo sonra canım
Öyle gecistiriyolar

Özel gunlerin farklı olması gerektiğine ben de katılıyorum ama bir hediye almak ya da özel birşey yapmak içinde beklemeye gerek yok, içinden gelebilir( zen pırlanta reklamı)
En azından hatırladığını gösteren birşey yapılmalı. İlla pahalı birşey değil para olur değerli birşey alırsın olmaz iki satır not yazarsın.
Ben bu konuda hakkını yiyemem 15 yıldır birlikteyiz hep beni şaşırtacak, mutlu edecek birşeyler yapmıştır. En zor zamanlarimizda bile.
Bircok şeyi yaşadık, gördük artık değerli hediyeler aldiriyorum ki ilerisi için güvencemiz olsun.

Ben 13 senedir çöpünü görmedim
Artık bıraktım istemeyi
Kendim beğendiğimi alıyorum
Yalnız deelsin

Şu an ince düğüm yüzüklerden bakiyorum
Baktığımı alırım genelde
Senin dedigin nasil bir yüzük canım ben bagetle beştaş arasında kararsizim ama gönlüm daha çok bestastan yana ben de istemiyorum ama böyle yapınca ona inat istiyorum bu sefer ah kuyumcu dibimde olsaydı ne olurdu sanki

Uzun kollu pijama ilginç bir seçim olmuş gerçekten
Ayakkabı falan alsaymis en azından

Bunlar canım ve fiyatları çok uygun baştaki 600 yanındaki 800 civari
Hepsi benim bebeklerim

Eklentiler

• 20200715_114849.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 101
Hiç bozulmasin ömür boyu böyle devam etsin canim

Yok canım bende geçmeyi düşünmem ek gıdaya biraz sütle besledin hele bide şimdiki yiyecekelrin hangisi temiz içerikli hepsi hormonlu falan biraz içsin süt falan eninde sonunda yiyeceğe alisir sen neden meme reddi yaşadın o senin dediğinin tam döneminde çok insan yasiyor sebebi de bebeğin çevreyi incelemesinden dolayı süte odaklanmayip bırakıyor ben destek almayı bile düşünüyorum mamayı kotuleyenlerden uzak duruyorum şahsen sonuçta kimse çocuğunun düşmanı değil her anne isterki en güzel şekilde en sağlıklı şekilde beslesin akıl karıştırmaktan baska bisey değil insanların yaptıkları

Sanirim yeni evliydik ki kocamin hevesini bir çırpıda kiran ben olabilirim
Özel günlerden birini kutlayacağız bana bir kazak almış.
Hiç ama hiç beğenmedim üstüne bir ton lâf ettim.
Sondadan anladim ki kırmışım farketmeden.
Bir şekilde hevesle seçmiş almış fln ama ben asla tarzim olmadığını hiç beğenmediğimi söyledim
Sonrasi malûm artik asla almam dedi.
Beğenmesem de daha dikkatle söylemeliydim.
Ama çanta seçimleri çok iyi
Her firsatta derim.

Bunlar canım ve fiyatları çok uygun baştaki 600 yanındaki 800 civari
Hepsi benim bebeklerim
Baştaki hoşmuş canım bunlar kaç ayar niye bu kadar ucuz en hafif beş tas sordum turkiyeden 1600 liradan başlıyor dedi ki şimdi arttı altın oldu 400 çünkü

En iyi anlayacağı dili bulmuşsun

Sen kendin kendi başını yakmışsın

Evtt gördüm ama okadr limitim yok karta
Birikimden bozup almam lazım onu da kociye yakalancm diye yapamıyorm
Biriktirdiğimi anlarsa bırakmaz pesini
Ay hiç deme bende kumbara yapmışım o gün içinden aldı acil lazımdı bankaya gidemiyordu çabuk git çek getir yerine dedim daha yok ama çekicek getircek

Kız allah seni ne etmesin gülmeden öldüm

Bana gelen hediyeleri genelde değiştiririm ben.
Bu huyumu artık tüm çevre öğrendiği için sana bunu alicaz, ya da ne istiyorsun diye sorarlar
Bir tek gelin hanımın dogumgunumde aldığı kazağı değiştirmeden giydim

Ay hiç deme bende kumbara yapmışım o gün içinden aldı acil lazımdı bankaya gidemiyordu çabuk git çek getir yerine dedim daha yok ama çekicek getircek
İste öyle oluyır
Bennde 1 lik kumbarası yaptm anam 2 güne bir 4 tl cekiyor icinden
Krs atmıyor bu arada
Arabayı yıkatmaya ver 4 tl ver 4 tl
Yıkamacıya calısıyorz deidm kaldırdm ortadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…