İste öyle oluyır
Bennde 1 lik kumbarası yaptm anam 2 güne bir 4 tl cekiyor icinden
Krs atmıyor bu arada
Arabayı yıkatmaya ver 4 tl ver 4 tl
Yıkamacıya calısıyorz deidm kaldırdm ortadan
Giden geri gelmiyor. Ben 1+1 alırdım verdiklerimle şimdi. Açılmayan kumbara lazım tirtiklama karşıtı.

Seninki en azından zevkini tutturamamis. Benimki gecelik almış bana, bayağı da şık bir şey,55 kilo kadınım o zaman. 9 aylık hamileyken giydiğimde bile bol geliyordu düşün yani.

Baştaki hoşmuş canım bunlar kaç ayar niye bu kadar ucuz en hafif beş tas sordum turkiyeden 1600 liradan başlıyor dedi ki şimdi arttı altın oldu 400 çünkü
Ince canım kalın degilde ondan 14 ayar 1.5 gr falan
Ben gösteriş sevmeyen bir bağyan olduğum için küçük şeylerle yetiniyorum

Parasal durum story de paylaşmış, çok beğendim ve çok doğru buluyorum
bende o şekilde düşünüyorum canim
İste öyle oluyır
Krs atmıyor bu arada
Bende ekmek almaya para bozdurmayim diye adamın pantolonu çıkardığı yerde cebini döküyorum bozukluklari oda orda kalıyor aliyorum

Dimii sonra ben hediye begenmiyor oluyorm
Kadınlara alınabilecek o kadar çok hediye alternatifi var ki
En basiti parfüm al ne biliyim. Çanta al.
Genel birşey al.
Gerçi dediğim gibi ben de hediye konusunda sıkıntılıyım.
Bu sene gelin hanıma dogumgununde ben de pijama takımı aldım

İste öyle oluyır
Krs atmıyor bu arada
En iyisini yapmışsın yok ben artık gidip karta yatircam ki çekemesin

Giden geri gelmiyor. Ben 1+1 alırdım verdiklerimle şimdi. Açılmayan kumbara lazım tirtiklama karşıtı.
Ben guvenemiyorum evime site içinde komşularım hep yabancı çoğu fransız hiç bir şekilde bisey olması ama gene korkuyorum bide ben birlik ikilik atmiyom daha çok tirtikliyom kocadan

Evi toparladım. Şeftali suyu yapıyorum kızlara. Benim meyve suyuyla aram yok. Meyve yemeyi tercih ediyorum.
Sabah karpuz, peynir ,zeytin yedim. Çay içtim arkasından. Akşama çorba-yogurt yaparım . Hafif gideyim bugün. Arada da erik yiyeceğim bir kaç tane. Aç aç yatınca gelen o rahatlık hissi harika. Mide,bağırsaklar dinleniyor gece boyunca.
30 dk Leslie yapıp duşa atacağım kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…