- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #67.181
Giden geri gelmiyor. Ben 1+1 alırdım verdiklerimle şimdi. Açılmayan kumbara lazım tirtiklama karşıtı.İste öyle oluyır
Bennde 1 lik kumbarası yaptm anam 2 güne bir 4 tl cekiyor icinden
Krs atmıyor bu arada
Arabayı yıkatmaya ver 4 tl ver 4 tl
Yıkamacıya calısıyorz deidm kaldırdm ortadan
Ne kadar zam gelse bence önemli olan bize ne kadar kaldığı.. Bereketli olsun.Parasal durum story de paylaşmış, çok beğendim ve çok doğru buluyorum
Seninki en azından zevkini tutturamamis. Benimki gecelik almış bana, bayağı da şık bir şey,55 kilo kadınım o zaman. 9 aylık hamileyken giydiğimde bile bol geliyordu düşün yani.Sanirim yeni evliydik ki kocamin hevesini bir çırpıda kiran ben olabilirim
Özel günlerden birini kutlayacağız bana bir kazak almış.
Hiç ama hiç beğenmedim üstüne bir ton lâf ettim.
Sondadan anladim ki kırmışım farketmeden.
Bir şekilde hevesle seçmiş almış fln ama ben asla tarzim olmadığını hiç beğenmediğimi söyledim
Sonrasi malûm artik asla almam dedi.
Beğenmesem de daha dikkatle söylemeliydim.
Ama çanta seçimleri çok iyi
Her firsatta derim.
Ince canım kalın degilde ondan 14 ayar 1.5 gr falanBaştaki hoşmuş canım bunlar kaç ayar niye bu kadar ucuzen hafif beş tas sordum turkiyeden 1600 liradan başlıyor dedi ki şimdi arttı altın oldu 400 çünkü
bende o şekilde düşünüyorum canimParasal durum story de paylaşmış, çok beğendim ve çok doğru buluyorum
Bende ekmek almaya para bozdurmayim diye adamın pantolonu çıkardığı yerde cebini döküyorum bozukluklari oda orda kalıyor aliyorumİste öyle oluyır
Krs atmıyor bu arada
Dimii sonra ben hediye begenmiyor oluyormUzun kollu pijama ilginç bir seçim olmuş gerçekten
Ayakkabı falan alsaymis en azından
Kadınlara alınabilecek o kadar çok hediye alternatifi var kiDimii sonra ben hediye begenmiyor oluyorm
En iyisini yapmışsın yok ben artık gidip karta yatircam ki çekemesinİste öyle oluyır
Krs atmıyor bu arada
Ben guvenemiyorum evime site içinde komşularım hep yabancı çoğu fransız hiç bir şekilde bisey olması ama gene korkuyorum bide ben birlik ikilik atmiyom daha çok tirtikliyom kocadanGiden geri gelmiyor. Ben 1+1 alırdım verdiklerimle şimdi. Açılmayan kumbara lazım tirtiklama karşıtı.
Kız ben sana yuzugumun fotosunu atsam dersin çingene bu kadınInce canım kalın degilde ondan 14 ayar 1.5 gr falan
Ben gösteriş sevmeyen bir bağyan olduğum için küçük şeylerle yetiniyorum
Merak ettim bakiyimKız ben sana yuzugumun fotosunu atsam dersin çingene bu kadın
Vaav eline sağlık.Sonunda bittiEki Görüntüle 2662791
Saol cnmVaav eline sağlık.
Akşam benim ufaklık istedi. Ama hem kek hem kadayıflı muhallebim vardı evde. Bir de dondurma yapmıştım. Beklesinler bitene kadar.
Eline sağlık canım güzel görünüyor bende zaman bulursam kendime pasta yapacamSonunda bittiEki Görüntüle 2662791
Eline sağlık canım güzel görünüyor bende zaman bulursam kendime pasta yapacamSonunda bittiEki Görüntüle 2662791
Merak ettim bakiyim
kardesim aldi de veya daha iyisi kardesimden borc aldim deEvtt gördüm ama okadr limitim yok karta
Birikimden bozup almam lazım onu da kociye yakalancm diye yapamıyorm
Biriktirdiğimi anlarsa bırakmaz pesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?