• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın sabahtan bime gideceğim.
Dijital halılar salon için uygun mu bakayım, bir de bıçak almam lazım.
Solingen bicagimi çöpe attım sanırım patates kabuklarıyla. Emsanin porselen bıçakları var ama onlarda çok keskin değil, yarın markete bakayım da solingen indirimi bulana kadar alırım.
Victorinox al canım tanesi 35 40 lira isviçre bıçağı deriz biz bana hediye gelmişti turkiyedeyken anneme verdim yıllardır kullanıyor hiç bisey olmuyor keskinliğinede hayatta laf yok 🤗🤗

Selam kızlar
Gittim geldim 😍
Dışarısı fena sıcak öncelikle.
Görüşme çok güzel geçti, 10.dakikadan sonra geyik muhabbetine döndü, laf arasında beni gözlemledi, bilgimi sinadi 🤭
Şu an çalışan muhasebe müdürü hanım geldi, görüşmeye sonra.
Burada da patron bey. Çok kibar yaşlı biri, idare çocuklarda ama ise alımı sadece ben yaparim dedi.
Normalde ilk görüşmede kimseye tamam demem ama siz tamamsiniz dedi.
Ayracak olan hanımefendi 20 yıldır onlarla çalışıyormuş, emekli olacakmış.
Şartlar buradaki toplam gelirimden az ve servis yok benim eve, hanımefendi ile birkaç ay birlikte çalışılacak, o ayrılınca onun arabayı veririz dedi.
Sizin için de uygunsa bayram dönüşü çocuklarım ile ikinci görüşmeyi yapıp başlayacağınız zamanı konuşalım dedi.
Eylülden önce baslayamam dedim, suanki yerde gidişatı gormeliyim çünkü gelir farkı var.
Kahvemsi çok sevindim canimm 💜
Gönlünce olur umarım.

Selam kızlar
Gittim geldim 😍
Görüşme çok güzel geçti, 10.dakikadan sonra geyik muhabbetine döndü, laf arasında beni gözlemledi, bilgimi sinadi 🤭
Burada da patron bey. Çok kibar yaşlı biri, idare çocuklarda ama ise alımı sadece ben yaparim dedi.
Şartlar buradaki toplam gelirimden az ve servis yok benim eve, hanımefendi ile birkaç ay birlikte çalışılacak, o ayrılınca onun arabayı veririz dedi.
Sizin için de uygunsa bayram dönüşü çocuklarım ile ikinci görüşmeyi yapıp başlayacağınız zamanı konuşalım dedi.
Eylülden önce baslayamam dedim, suanki yerde gidişatı gormeliyim çünkü gelir farkı var.
Elinde seçenek oldu en azından. İstenmek güzel bir şey. 💝

Kizlar ben yaklaşık 1 buçuk aydır TL birikim yaptım...Tayinlerimizin hepsinin açıklanıp netleşmesi 40 günü bulacak...Çıkar sa çıktığı yerden ev alacağız çıkmazsa yatırımlık olacağı kesin gibi...

Şimdi ben TL de mi beklesem yoksa altına mi çevirsem
40 gün bence kisa bir zaman tatlucum ,
Ben yilsonu gibi birikimdeki kullanacağım miktari tl de tutuyorum.
Ama 3 5 yillik bozulmayacak miktari ben olsam altin olarak biriktiririm.

Kizlar ben yaklaşık 1 buçuk aydır TL birikim yaptım...Tayinlerimizin hepsinin açıklanıp netleşmesi 40 günü bulacak...Çıkar sa çıktığı yerden ev alacağız çıkmazsa yatırımlık olacağı kesin gibi...

Şimdi ben TL de mi beklesem yoksa altına mi çevirsem
Ben olsam ev olayı kesin olacaksa TL de kalırdım, asi haberlerindeki olumlu gidişat altının onsunu sert aşağı yönlü etkiler bence.

Selam kızlar
Gittim geldim 😍
cok sevındım kahvemsicim hayırlısı olsun canım

Back
X