- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #67.481
En sevdiğim görüntüSarı kızlarım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En sevdiğim görüntüSarı kızlarım![]()
Victorinox al canım tanesi 35 40 lira isviçre bıçağı deriz biz bana hediye gelmişti turkiyedeyken anneme verdim yıllardır kullanıyor hiç bisey olmuyor keskinliğinede hayatta laf yokYarın sabahtan bime gideceğim.
Dijital halılar salon için uygun mu bakayım, bir de bıçak almam lazım.
Solingen bicagimi çöpe attım sanırım patates kabuklarıyla. Emsanin porselen bıçakları var ama onlarda çok keskin değil, yarın markete bakayım da solingen indirimi bulana kadar alırım.
Kahvemsi çok sevindim canimmSelam kızlar
Gittim geldim
Dışarısı fena sıcak öncelikle.
Görüşme çok güzel geçti, 10.dakikadan sonra geyik muhabbetine döndü, laf arasında beni gözlemledi, bilgimi sinadi
Şu an çalışan muhasebe müdürü hanım geldi, görüşmeye sonra.
Burada da patron bey. Çok kibar yaşlı biri, idare çocuklarda ama ise alımı sadece ben yaparim dedi.
Normalde ilk görüşmede kimseye tamam demem ama siz tamamsiniz dedi.
Ayracak olan hanımefendi 20 yıldır onlarla çalışıyormuş, emekli olacakmış.
Şartlar buradaki toplam gelirimden az ve servis yok benim eve, hanımefendi ile birkaç ay birlikte çalışılacak, o ayrılınca onun arabayı veririz dedi.
Sizin için de uygunsa bayram dönüşü çocuklarım ile ikinci görüşmeyi yapıp başlayacağınız zamanı konuşalım dedi.
Eylülden önce baslayamam dedim, suanki yerde gidişatı gormeliyim çünkü gelir farkı var.
Elinde seçenek oldu en azından. İstenmek güzel bir şey.Selam kızlar
Gittim geldim
Görüşme çok güzel geçti, 10.dakikadan sonra geyik muhabbetine döndü, laf arasında beni gözlemledi, bilgimi sinadi
Burada da patron bey. Çok kibar yaşlı biri, idare çocuklarda ama ise alımı sadece ben yaparim dedi.
Şartlar buradaki toplam gelirimden az ve servis yok benim eve, hanımefendi ile birkaç ay birlikte çalışılacak, o ayrılınca onun arabayı veririz dedi.
Sizin için de uygunsa bayram dönüşü çocuklarım ile ikinci görüşmeyi yapıp başlayacağınız zamanı konuşalım dedi.
Eylülden önce baslayamam dedim, suanki yerde gidişatı gormeliyim çünkü gelir farkı var.
Benimde yaEn sevdiğim görüntü![]()
Patates oturtmasi çorba cayın yaninada pasta varAkşama nohut yemeği,bulgur pilavı,börülce salatası var.
Kim ne pişirdiyse dökülsün.
Yarınki piknik için açma , kısır,kek ve Şam tatlısı planladim. Onlara girisecegim şimdi.
Öyle ya fiziki alınca daha mutlu oluyorum ben açıp açıp bakıyorum seviyorum onlarıMaşallah Allah bereket versin insan nasıl mutlu oluyor değil mi ben de açıp açıp bakıyorum![]()
Oh bereketli olsunÖyle ya fiziki alınca daha mutlu oluyorum ben açıp açıp bakıyorum seviyorum onları![]()
Ben de de bamya pilavBende sadece bamya var![]()
40 gün bence kisa bir zaman tatlucum ,Kizlar ben yaklaşık 1 buçuk aydır TL birikim yaptım...Tayinlerimizin hepsinin açıklanıp netleşmesi 40 günü bulacak...Çıkar sa çıktığı yerden ev alacağız çıkmazsa yatırımlık olacağı kesin gibi...
Şimdi ben TL de mi beklesem yoksa altına mi çevirsem
Teşekkür ederim canim.
Ben olsam ev olayı kesin olacaksa TL de kalırdım, asi haberlerindeki olumlu gidişat altının onsunu sert aşağı yönlü etkiler bence.Kizlar ben yaklaşık 1 buçuk aydır TL birikim yaptım...Tayinlerimizin hepsinin açıklanıp netleşmesi 40 günü bulacak...Çıkar sa çıktığı yerden ev alacağız çıkmazsa yatırımlık olacağı kesin gibi...
Şimdi ben TL de mi beklesem yoksa altına mi çevirsem
cok sevındım kahvemsicim hayırlısı olsun canımSelam kızlar
Gittim geldim