• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar ben yaklaşık 1 buçuk aydır TL birikim yaptım...Tayinlerimizin hepsinin açıklanıp netleşmesi 40 günü bulacak...Çıkar sa çıktığı yerden ev alacağız çıkmazsa yatırımlık olacağı kesin gibi...

Şimdi ben TL de mi beklesem yoksa altına mi çevirsem
Al sat kaybın olabilir tatlu. Ben beklerdim sanırım. Şu tayinleri bir erken aciklamazlar ki insanlar planlarını ona göre yapsın.

Bugün ev kredi hesaptan düşecekti, tam gününde odenmeliymis ya bu ay.
Banka gecenin2 bucugunda çekmiş hesaptan parami 🤣
Eşime diyorum yememiş içmemiş uyumamış 🤣
Eft için fln hep 9u bekliyorlar, alacakları olunca tarih atsin yeter:sinirli:
turtiş aklıma sey geldi sen anlatırken
annem dogumgununden bı kac gun snra doktora gıtmıstı isim kısmının yanında 60 yas 2 gün mü ne yazmıstı
annem de ayıp denen bise var daha 2 gün oldu yazmasa ne oluyo acaba demıstı :KK70:

Merhaba hanımlar.. aniden babannemi kaybettik.Mekanı cennet kabri nur olsun.. Memlekete geldim. Pazar geri dönüp bayrama tekrar geleceğim. Hala şokta gibiyim. Aylardır gelmediğim memlekete böyle gelmek hiç istemezdim. Aylardır sayıkladığım bağa gidesim gelmiyor. Hayat ne kısa..

Umarım hepiniz iyisinizdir..
Allah rahmet eylesin.sabır dilerim

K kahvemsi mutluluk
iyi gecmesine cok sevindim canim
baska yerlerede basvuruyormusun?
Evet canım var başka başvurularım.
Akşamüstü biri daha aradı, telefonda ön görüşme yaptı, talep ettiğiniz maaş bizim belirledigimizin üstünde ama orta yolu bulabiliriz falan dedi.
Telefon görüşmeleri bittikten sonra yüzyüze cagiracakmis.

Bugünkü yer aklıma yattı çünkü çalışanları gözlemledim, içeri girerken, beklerken, çıkarken, plaza firmaya ait gezdirdiler bir kismini.
Hepsi mutlu görünüyordu.
Gelir şu ankinden az ama iş yogunlugu da az olacak.
Burası ile ilgili en çok düşündüren şey yol.
Bugün arayan diğer firma da uzak.

Bugünkü yer aklıma yattı çünkü çalışanları gözlemledim, içeri girerken, beklerken, çıkarken, plaza firmaya ait gezdirdiler bir kismini.
Hepsi mutlu görünüyordu.
kahvemsi hayırlısı olsun canım ama burası bir süre sonra araç da verecek sanırım değil mi? Sanırım kararında patron beyin tatil dönüşü tavrı da etkili olur. Dilerim içine sinen hangisiyse sonunda da o olur :KK28:

Hepsi mutlu görünüyordu.
suankinden az kazanmak seni rahatsiz etmez mi?

canim daha gencsin kim bilir, bakarsin bir prenses eklenir ailenize? 😁 benim kizda acik tenli, sarisinla acik kahverengi arasi birsey 😊
Insallah canim ya, ama icimize sinsin istiyorum ki uzun süre kalalim.
Vergi ayarlarimizi degistircez esimle ben ise baslayinca, böylece benim maasim daha yüksek görünecek, onun issizlik maasi azalcak. O sartlar altinda daha kolay ev buluruz, cünkü benim maasima güvenir ev sahipleri.
asmin su vergi ayarlarini anlayamadim gitti 🙄 5 ne 4 ne 🥴

Hepsi mutlu görünüyordu.
is yogunlugunun az olmasi da güzel. yol cok mu uzak, araba verecekler demistin ama yine de trafikte kalacaksan bir eksi tabi.
benim icin en önemli sey is ortaminin kendisi, insanlarin rahatligi, mutlulugu. stresli ortam en kötüsü. bir de cok yogun calismamak. galiba para ikincil durumda bende. zaten öyle olmasa baska is yapardim 😄 sen de kendine göre bak eksilerine artilarina. gönlüne göre olsun 🥰

günaydın kızlarrr
oglusumun yarın dogum günü
pasta sıparısı verdim
bide persembe günü foto cekımı yaptırdık ona
yarım kaldı gercı pazartesi devam edecek ınsAllah hevesim vardı gelen harclıklarından ayırmıstım bütcesini.
gorumcemler de geldi bu sabah aıle içinde kutlayacagız yarın ınsAllah.

Back
X