• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı olsun yeni eviniz, güle güle sağlıkla oturun ☺

Günaydın herkese 💐
Bu sabah eşime parayı verdim, 810 tl. İki tane gram altın alacak öğlen birkaç kuyumcu gezip. Başladık Allah'ın izniyle 💛

Eylül ayında taşıt kredisi ile araba alma fikrimiz var, bebek gelmeden :) inşallah nasip olur. Ama altınları bozdurmayı düşünmüyorum uzun vadede. İleride evimizi değiştirmek için kullanıcaz belki. Şu anki evimiz 2+1, sıfırdı biz aldığımızda. Memnunuz ama belki ileride daha geniş, teraslı bir ev hayalimiz var 🥰 herkesin gönlündeki nasip olsun inşallah 🙏
Günaydın,listeye ekliyorum o zaman bereketli olsun 👍
Araç şimdi ihtiyaç, olmadan olmuyor helebebek de geliyor faizler düşükken değerlendirmek lâzım:)

benim adam mutlukuktan ucuyor, bense yine listeler yapiyorum, hangi belediyelere gidilcek, ne nezaman hal edilcek diye 😂 allahdan daha 30 gün izin hakkim var is yerinde 😂
asmin sen böyle habire liste yaptikca ben killaniyorum, eksik ne yapiyoruz diye 🤭. biz ne liste yapiyoruz ne bisey 🙄 bu Alman sistemi bizi sok etti sanki 1980lerin Türkiyesi. hersey kagit, posta, sira, liste... isler cok yavas, randevulari aylar sonra, say say bitmez feci bürokrasi.

Yeni evimizi kiraya verdik elektrikleri bağlatmış kiracı eşim diyor bir açıldı heryer ışıl ışıl için gitti eve😀Boşver tapusu bizim elbet bizde otururuz dedim krediye destek olacak sonuçta.İlana koyduk hemen aradılar bakmaya geldiler 1 yıllığına tutmak istiyorum dedi kabul etmedik falan eşimi razı etmiş kontrat yapmışlar hemen:KK14:Bizim ön tarafa yapılan siteden ev almış bitince oraya geçecekmiş belkide onu satar çıkmam buradan diyormuş.Kiracıdan aldığımız parayla eve kornıs taktıracağız küçük balkonu kapattıracağız 2800 dediler ona verdik para.Wc kağıdı havluluk yok onları taktırın demiş dün onları aldık bıraktık.Wc kagitlık 100 TL şaka gibi ya 😀Nekadar pahalı hersey.500 TL banyolara gitti.Parayı savuruyoruz şu 2 gündür

asmin sen böyle habire liste yaptikca ben killaniyorum, eksik ne yapiyoruz diye 🤭. biz ne liste yapiyoruz ne bisey 🙄 bu Alman sistemi bizi sok etti sanki 1980lerin Türkiyesi. hersey kagit, posta, sira, liste... isler cok yavas, randevulari aylar sonra, say say bitmez feci bürokrasi.
o sebeble listelerle calisiyorum canim 😂

Günaydınlar☺️☺️Sabah sabah 164 lira kardayım😂kart ücreti kesilmişti bir türlü arayıp itiraz edememiştim fırsat bulup😕az önce dürttü kafamdaki tilkiler 20 binlik kartım vardı 6000 borcu var😌 Bu ay ayırdığımz paradan bir miktarla yüklü ödeme yaptık dedimki limiti düşüreyim kullanamayalım😁zaten kartı kırmıştım aylar oluyor sadece internet alışverişi yapıyorduk birde tatil parası vardı içinde başkada kullanacağımız yer yok🙃hem limiti düşürdüm hemde kart aidatını talep ettim:halay:müşteri temsilcisi ile bile görüşmeden hemen talep olunlu sonuçlandı dedi 2 3 güne yatacakmış🤩kalan borcuda aylık ödeyip harcamayarak kapatma hedefi koydum kendime kasıma kadar😌alışverişleri hep nakite çevirdik☺️Buarada kurbanın birini diyanete bağış yaptık, pazar günüde kumbarayı açıp sayacağım ne kadar çıkacak merak ediyorum inşallah diğerine yeter🤲🏻🤲🏻Sabah bu düşünceyle eşimin cüzdanından bir 100 lük kendimden de bir 20 tl kumbaraya attım:cool:

kizlar su bir kac kisiye birden cevab vermegi cözemedim henüz, onun icin toplu a yaziyorum 😁

hepinize cok tesekür ederim canlar, artik bir kac ay tasinmayi anlatirim size 😂

arkadasin babasi türkyede vefat etti. Havalimanina gidiyor su an. 4 cocugu var, biri birinden tatli. ergenlik cagindalar. Hayatimda bu kadar iyi egitilmis cocuk görmedim. Cok saygili ve sakinler 🧿🧿🧿
Cocuklari yarin yada obirgün yemege cagirayim diyorum.
Malüm yemwk olayi benim mutfakta biraz zor bu kadar kisiye. Firinda kiymali pide, salata, kisir, corba düsünüyorum. Sizce olur mu?

Günaydın,listeye ekliyorum o zaman bereketli olsun 👍
Araç şimdi ihtiyaç, olmadan olmuyor helebebek de geliyor faizler düşükken değerlendirmek lâzım:)
Olur, teşekkür ederim ☺️
Evet bebek olunca daha da lazım oluyor inşallah şansımız yaver gider 🙏

Günaydın herkese 🌼🌻
kronikuykucu kronikuykucu bu ağrıya en iyi gelen arveles.
Kullanabilirsen dene.
sagol canım emzırdıgım ıcın sadece parol içiyorum onu da cok bunalırsam.
benim dogumdan önceki agrılarımı bilsen hıc bır agrı kesıcı fayda etmıyordu sadece igne gecırıyodu.çok sukur dogumdan snra cok azaldı

Slms kızlar
Ay gelip okuyup gidiyorm😔
Yazamadım kac gündür
Kocinu hafta 8-16.00 mesaisinde
2 hafta sonra evde yemek pisiyor(kendime 2 hafta ottır,sebzedir yapıyorm😄)
Ne güzelmis hafta bitsin diye iple cekiyorm
Dün 1 tencere kıymalı bezelye yaptm bugune de kalır dedim😆
Kalmasın bu dedi dibini gördü🤦🏻‍♀️
Bugun yine yemek derdim var
Valla haslanmıs nohurt aldım(nekadanda iktisatlı bir hanım🙈)onu pisircem
Kız masallah bizi de yicek
Hadi saglıklı olsn diye ugrasıyorm
Tambugdaylı kekler,tarhana galetalar💆🏻‍♀️
Valla ömrüm böyle gecp gidecek galiba
Cıkamıcam ben mutfaktan😅
Bi gün dellenip dayıcam gluteni cocıuga o olcak😂

Selam kızlar
Dün kizkardesimle çarşıya çıkıp biraz para harcadik🙈
3lcwdan 1 tanede başka bi yerden tunik aldım 300tl tuttu
Iç çamaşırı eksigi olanları tamamladım 100de orası tuttu.
Soğuk kahve içtik dondurma aldık evdekilere kardeşim odedi onuda. Çok yorulmuştum erken yattım dün.
Bugünde evdeydim dolapta bozulacak olan kayısıları kaynatıp konsantre yaptım 5 kavonoz cıktı.
Aksama menüde pizza kola var

Back
X