• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba hanımlar birkaç gündür bu topiği takip ediyorum ben de altın biriktirmeye başlamak istiyorum ama dün bakınca şoke oldum altın uçuyor yine 😂

Bir iki ay içinde düşme olacak diyorlar sizce bu ay paramı kenarda mı bekletsem, yoksa 400 den alsam mı yine de? Gram biriktirmek istiyorum her ay 1 tane. Bu ay başlıcam ilk kez
Hoşgeldiniz. Ne olursa olsun altin zarar ettirmez. Ve ayda 1 gr sizi zorlamiycaktir.
Kizlaaaaaar!

Evi bize verdi kadin! Esiniz niye isden cikariliyor dedi. Bende dürüstce cevab verdim, dedim biz istedik cünkü kres bulamiyoruz.
Kadin dedi tamam haftaya contratlari yolluyacagim. 16.11.2020 den ihtibaren ev bizim 😁
Canım,hayırlı olsun evin
Güle güle oturun

Slms kızlar
Ay gelip okuyup gidiyorm😔
Yazamadım kac gündür
Kocinu hafta 8-16.00 mesaisinde
2 hafta sonra evde yemek pisiyor(kendime 2 hafta ottır,sebzedir yapıyorm😄)
Ne güzelmis hafta bitsin diye iple cekiyorm
Dün 1 tencere kıymalı bezelye yaptm bugune de kalır dedim😆
Kalmasın bu dedi dibini gördü🤦🏻‍♀️
Bugun yine yemek derdim var
Valla haslanmıs nohurt aldım(nekadanda iktisatlı bir hanım🙈)onu pisircem
Kız masallah bizi de yicek
Hadi saglıklı olsn diye ugrasıyorm
Tambugdaylı kekler,tarhana galetalar💆🏻‍♀️
Valla ömrüm böyle gecp gidecek galiba
Cıkamıcam ben mutfaktan😅
Bi gün dellenip dayıcam gluteni cocıuga o olcak😂
Merak etme öyle geçmiyor
2 yaşından sonra sizin yemekleri yemeye başlar yavastan artik

Ben otomotv sektöründeyim.
Sigorta teknik personeliyim
Bizde sattıgın police üzerinden prim alırsın maasın yanında.
Aynı zmanda otomotivde var bizde.
Sat arabayı al 300-500 tl komisyon.
1 maas daha ek gelir olur. Ama ben yapmıyorm
Hamilelikle relax calısmaya gectim😅
1 trafik policesi satarsun adam mtvsinde sunu intertenn ödeyin verin diye sana gelir.
Muayene randevusu alıncak sana gelir🤦🏻‍♀️
Haberlerde bisey duyar sana gelir💆🏻‍♀️
Sigorta iisinde yap policeyi 1 sene sonra görüselim yok,bisürü angarya isle geliyor müsteri.
Ben yetisemiyorm artk.
14,00 de eve gidiyorm inanın evde cocugun altını alırken bile müsteriyıle konusuyorm
Cünkü 30 tl komisyon almısm,zeynep hn sizin danısmanınız onu arayıverin diyorlar hemen😣
Yaslandım ben artk ugrasamıyorm😅
Aaa hadi ya hangi markanın ,arabaları senden alalım bundan sonra olmazmı 😁

Selam kızlar
Dün kizkardesimle çarşıya çıkıp biraz para harcadik🙈
3lcwdan 1 tanede başka bi yerden tunik aldım 300tl tuttu
Iç çamaşırı eksigi olanları tamamladım 100de orası tuttu.
Soğuk kahve içtik dondurma aldık evdekilere kardeşim odedi onuda. Çok yorulmuştum erken yattım dün.
Bugünde evdeydim dolapta bozulacak olan kayısıları kaynatıp konsantre yaptım 5 kavonoz cıktı.
Aksama menüde pizza kola var
İyi günlerde giy inşallah. Hem gezmişsin hem iş yapmışsın.👏👏

Klasik ev isleri ve kendimi zorlayarak spor yaptim bugun...Evdekilerle yemek yapmaya devam...
Hava çok sıcak okul açılırsa birkaç parca kıyafet ihtiyacim olacak..Ama hiç almak da istemiyorum iyice ev modu oldum
Tatlu benim sporum artik oğlumla bisiklet turlarimiz 😀
Çok eğlenceli oluyor, egzersizzamanla sıkıyor.
Bugün arkadaşım zayıflamışsın dedi 💃

Selam kızlar
Dün kizkardesimle çarşıya çıkıp biraz para harcadik🙈
3lcwdan 1 tanede başka bi yerden tunik aldım 300tl tuttu
Iç çamaşırı eksigi olanları tamamladım 100de orası tuttu.
Soğuk kahve içtik dondurma aldık evdekilere kardeşim odedi onuda. Çok yorulmuştum erken yattım dün.
Bugünde evdeydim dolapta bozulacak olan kayısıları kaynatıp konsantre yaptım 5 kavonoz cıktı.
Aksama menüde pizza kola var
su konsantre tam olark nasil yapiliyor canim

selam kizlar,

buralar kac gündür cok sicak, evde cati kati, ondandir iyi uyumuyorum herhalde. Yorgun uyaniyorum her sabah.
Arkadasin cocuklarini cuma günü gelcek yemege. Menüyü de degistirdim:

firinda tavuk, mercimek corbasi, patates salatasi, normal salata, pirinc pilavi, yogurtlu bulgur köftesi, gülac

umarim cocuklar sever. Bu mutfakta kalabaliga cok fazla cesit yapilmiyor. Yeni evde artik.

bugün temizlik yaptim, kizimi parka götürdüm, üstümüz basimiz kum oldu 😂
internetden kanepe bakmaya başladımda, henüz güzel bir şey bulamadık.

Yarın yogun olcam, temizlik var planda, alışverişegitcem, kızımla ilgilencem, yemek düşünmem gerek. Sizler ne pişirceksinşz yarın?

selam kizlar,

buralar kac gündür cok sicak, evde cati kati, ondandir iyi uyumuyorum herhalde. Yorgun uyaniyorum her sabah.

firinda tavuk, mercimek corbasi, patates salatasi, normal salata, pirinc pilavi, yogurtlu bulgur köftesi, gülac

umarim cocuklar sever. Bu mutfakta kalabaliga cok fazla cesit yapilmiyor. Yeni evde artik.
Bir sürü şey hazırlayacakmışsın. Daha ne olsun.pilav yoğurt çorba çocukların en sevdiği şeyler

Yarın yogun olcam, temizlik var planda, alışverişegitcem, kızımla ilgilencem, yemek düşünmem gerek. Sizler ne pişirceksinşz yarın?
Tek çeşit kızartma.

selam kizlar,

Bence patates salatası yapma, tavuk patates birlikte fırına at.
Ya da patates salatası yapacaksan bulgurlu köfteyi yapma derim ben.

Yeni ev döşemek en keyiflisi 😍
Yarın gündüz sirketteyim ben yemeği bugünden yaptım.
Öğlen eşime türlu,
Akşam yeşil mercimek yemeği, salata, yoğurt var bizde.

Bence patates salatası yapma, tavuk patates birlikte fırına at.
Ya da patates salatası yapacaksan bulgurlu köfteyi yapma derim ben.
benimki normal fırın degil canım. Yani içindeki tepsi çok büyük degil. 4,5 cocuk 4 yetişkin olcaz. Anca tavugu sıgdıra bilirim tepsiye. Yogurtlu bulgur köftesinide babaları sever diye düşündüm ve biraz çesit olsun istedim. Yoksa gözüme az geldi çesitler

benimki normal fırın degil canım. Yani içindeki tepsi çok büyük degil. 4,5 cocuk 4 yetişkin olcaz. Anca tavugu sıgdıra bilirim tepsiye. Yogurtlu bulgur köftesinide babaları sever diye düşündüm ve biraz çesit olsun istedim. Yoksa gözüme az geldi çesitler
Klasik Turksun işte 🤣 önce sofra zengin dursun

Back
X