• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydınlar
Kızın bayram harclıgı 450 tl oldu
Carsı acılsın ilk is gram alacagım cocuuuma
Bayram harcamamız 200 tl cocukLara verdim
Dünde 50 tl koci harcadı.
Bayramı minimum harcamayla atlattık sükür
Bugun evdeyiz,koci mesaiye gidecek.
Etli nohut yapayım diyorm
Kavurma yiye yiye sistik💆🏻‍♀️
Maşallah Alya ya. Akıllı annesi var,sırtı yere gelmez.
Anne çok önemli. Yaşanmışlıklardan ders çıkarıp çocuğunun hayatını kolaylaştırabilir. Çocuk da büyük lafı dinlemeyi bilirse bir çok yanlıştan en başında döner. Akıllı,fikirli olsun evlatlarımız inşallah.

Anne çok önemli. Yaşanmışlıklardan ders çıkarıp çocuğunun hayatını kolaylaştırabilir. Çocuk da büyük lafı dinlemeyi bilirse bir çok yanlıştan en başında döner. Akıllı,fikirli olsun evlatlarımız inşallah.
İki gündür nöbetçi olanlarda ilaç yok.
Özel bir ilaç, biraz pahalı sürekli bulundurmuyorlar, genelde istek üzerine geliyor.
Şimdi tatil ya ecza depoları kapalı salı diyorlar
Ben de evde kendi yontemlerimi uyguluyorum.
Ama benim hatam her zaman yedekli olması lazim

Böğürtlen isteyen😋

Eklentiler

• 92DF1C77-580A-4E60-95E9-CD88EA333745.webp
    92DF1C77-580A-4E60-95E9-CD88EA333745.webp
    109,3 KB · Görüntüleme: 42
Yaa cok tatlısınız😍
Aminn cümlemizin evlatları insallah🙏🏻🙏🏻

Slmlarr
Koci
Etli nohuta burun kıvırdı 🤦🏻‍♀️
Alinazik ici hazırladım
Sil süpür toz al ,ütü Allah ne verdiyse yaptım
Kızı yıkadım yarım saat anca uyudu🤦🏻‍♀️
Beni gördüğü yerde kucak istiyor🙈
Oyuncaklarla kendi kendine oynarken beni görsün pat bırakıp geliyor🤷🏻‍♀️
Bugun kac kahve yapıp döktüm bilemeyruum😣
Lego icin uygun yas 2 den baslıyordu dimi?

Slmlarr
Koci
Alinazik ici hazırladım
Etli nohut ben de yapacaktım bugün, beş kere buzlugun kapısına gelip gittim, bayramdan sonra da yenebilir 🤣 pek sevmem de

Ayakabim yoktu, dün kendime mountain wear house tan yürüyüş ayakabisi aldim birtane, bide spor ayakkabisi, normalde çok pahalı ama %50 ye yakın indirim vardı.. Oglum da dürbün le gece görüşü için kola sarılan banttan aldı orda £131 harcamisiz, ogluma Clark’s tan bi ayakkabi bi de sandalet aldim , Ona da £65 ( ayakkari genis olduğu için maalesef başka yerden alamıyorum.) eve sönüste arabanın petrol işigi yandi £38.00 e de petrol aldın... aylardır ilk defa buladar para harcadım😬 bi ara da kıyafet almam lazım..
iyi günlerdekullan canim

Slmlarr
Koci
Alinazik ici hazırladım
canim büyük lego lar var, onlardan simdidende ska bilirsin. Büyükler, yutma telikesi yok zaten. Yavas yavas ögrenir

Su tasinma bi bitsinde bakalim elimizde nekadar para kalacak. Ona glre zulami cikartip cikarmama karari vercem 😂 sahi cokda degil zaten ama, biriktirmem aylarimi aldi. Yine sifirdan baslamak zoruma gider 😂 sahi isede basliyacagim, esim temizligi hal edince ben bu parayi nerede sakliyacagim 🤷‍♀️
Banka hesabında 🤫

canim büyük lego lar var, onlardan simdidende ska bilirsin. Büyükler, yutma telikesi yok zaten. Yavas yavas ögrenir
Annemlrde cocukların var büyük onlarda
Takmaya calısıyor
Takamıyor tabi ama bayagı cabalıyor😅
Bugün oyuncakları birbirine gecirmeye calısınca
Acaba mı dedim😊

Su tasinma bi bitsinde bakalim elimizde nekadar para kalacak. Ona glre zulami cikartip cikarmama karari vercem 😂 sahi cokda degil zaten ama, biriktirmem aylarimi aldi. Yine sifirdan baslamak zoruma gider 😂 sahi isede basliyacagim, esim temizligi hal edince ben bu parayi nerede sakliyacagim 🤷‍♀️
Valla ben olsam gerekirse sütyen bankta saklarım eski usul🤣

Back
X