• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem tek calisiyordu bide düsün. Ben parasinda degilim, ama bu biraz da deger berme olayi. Annem icin üzüldüm
Aynen dediğin doğru cnm,
Parasini altinini da geç bazilarina özenip takisini vs sini hazirlayip gidiyorsun sira sana geldiğinde koyup zarfa parayi baskasindan gönderen de var.
O da ayri bir hayal kırıklığı.
Değer verdiginse üzülüyor insan yani.

Annem düne kadar babananneme kizgin torunları arasinda 'taki ayrımcılığı yaptığını söylüyor.
Ablam en büyük torun ata takmış bana yarim,kızkardeşime de yarim hazırlamış annem olmaz öyle demiş ona da büyük altin takmalisin 😃
Benim için çok da sıkıntı değil sonuçta gücü neye yeterse o.
Ama ayrımcılık konusunda anneme sonuna kadar hak veriyorum.
Amca ve halamin 1er tane var çocukları.
Onlara bilezik yapmış ya annem onu icerliyor.

A Asmin75 takı konusunda katiliyorum.
Ya takı olmasin ya da amca teyze hani iyi bisi takar algisi artik ortadan kalksin
Bu sefer takiyosun takilmiyo insanin gercekden zoruna gidiyor.
Tamam olmaya bilir ozaman kimsede beklentiye girmesin

Misal kardesden bilezik bekleniyo ama onun takacak durumu yok kendine sira gelince yegenine takmiyo
ee beklenti niye ozaman bu enayi yerine koymak oluyor.

Benim esim bol kepcedir bu konuda ben artik soyleniyorum.
Akillandi biraz kız dogunca
Onun ceyrek taktiklari gr yolladi.

Ben amcayim dayiyim diyo takiyo ee onlar amca hala degil mi??

Valla bu konularda ben artik ciddi tartisicam.
Baktim yegenine bilezik mi aliyo banada alacaksin dicem.
Kız dogunca gordum herkesi daha iyi.
Beklenti işi sıkıntılı zaten, misal amcanın teyzenin durumu yoksa nasıl bilezik yapsın. O durumda beklenti içine girmek yanlış olur.
Şu an birçok insan işsiz, geçim sikintisinda kendinden kisip mi takı yapacak.
Ama varsa ve içinden geliyorsa yapsın, evlenene ev kurana Rabbim yardim eder kisminin bir bölümü de burası saniyorum.
Ama şu var, bizim tarafta özellikle çok gözlemledim, genelde de hepsi hali vakti yerindedir.
bizimde bilinçaltina birsekilde yerleştirildi. Sana ne geldiyse aynı oranda birşey ile karşılık vermelisin.
Bütün cevrede böyle oldu, benim düğün hariç. Birinci derece olanlar bile bileziğin gramajini düşürüp taktılar, akıllarınca böyle tepki verdiler.

Misal vereyim, davet ettiklerimin birinin dükkani annemin evinin karsisi. 20 m mesafe var. Gelmediler bahaneyle, ama dedigim gibi annemin evinin karsisi. Birkez ugramadi. Biz onlarin tüm dügünlerine gittik.
Iyi oluyor aslinda, kimin deger verdigini anliyorsun en azindan.
Ayıp ama resmen takı takmamak icin gelmedim olmuş bu.
Uğrar tebrik edersin en azindan, sonra da ufak bir hediye alırsın ne biliyim

Günaydın herkese 🌻🌻
Ev halkı uykuda ben uyandım . Fena yoruldum oysa. Dün herşeyi hallettik Allah'a şükür.
Kıyma yaptırılacak ayırdığım etlerden bir tek. Bolca dağıtmak da nasip oldu. İnşallah yerine ulaşmıştır. Bu güne kadar hep tamamını bağışladık, ilk defa dondurucuya kurban eti koyuyorum.

Günaydınn kızlar,
Bende geç yatip erken uyananlardanim 🌺
Aynen canım ya. Hâlâ uykum var oysa. Komşunun merdiven inerken yıkarak inmesine uyandım. Koskoca insanlarda apartman adabı yok. Neden müstakil diye tutturuyorum,bundan işte.☹️

Enisteyi baştan yaratmak lazım onun için 🤭
değiştirmek daha mantıklı 🤣
Aynen canım ya. Hâlâ uykum var oysa. Komşunun merdiven inerken yıkarak inmesine uyandım. Koskoca insanlarda apartman adabı yok. Neden müstakil diye tutturuyorum,bundan işte.☹️
Ahhh benimde uykum vaaar
Gece 1de bitti isim yattım
Apartmanda yaşayamayan yobazlardan birde bizim yukarda var. Sabah 8de yukarı kattan kemik kırma seslerine uyandım. Yahu bir saat daha uyusaydım ya 😁

Çok hastayım ben🥺
Dizimde ağrı başladı üstüne basamiyorum, eşime de söylemedim çıkmasın diye.
Sonra basım, gözüm, dişlerim derken tüm yüzüm de ağrımaya başladı.
İlaç aldım biraz uzandım ama yanıyorum gibi hissediyorum.
Duşa soktu eşim ateşimi ölçtü ateş yok.
Çok korktum ya koronaysam diye ama
Benim kendi hastaligimla ilgili sanırım, evdeki ilaçlar biraz hafifletti ama asıl ilaç yok.
Biraz bakayım da ağrı artarsa nöbetci eczaneye gider eşim

Çok hastayım ben🥺
Benim kendi hastaligimla ilgili sanırım, evdeki ilaçlar biraz hafifletti ama asıl ilaç yok.
Canımmm çok geçmiş olsun bekletme hemen gönder eczaneye aldır ilacini

Çok hastayım ben🥺
Geçmiş olsun canim insallah daha iyisidir ilacını alabilmişsindir

Back
X