- 28 Mart 2020
- 6.390
- 24.800
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #68.861
Tamam canım ozaman dorikalilar var ondan bakarimCanım aynısı kızkardeşim de var hep yamuldu kenarlari memnun kalmadı zincir olani daha kullanışlı sen bilirsin yinede![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım ozaman dorikalilar var ondan bakarimCanım aynısı kızkardeşim de var hep yamuldu kenarlari memnun kalmadı zincir olani daha kullanışlı sen bilirsin yinede![]()
Kız bak bundan istiyom ama çok pahaliiiii biraz daha biriktirmem lazımTamam canım ozaman dorikalilar var ondan bakarim![]()
Şahane birşey, keşke benim olsaKız bak bundan istiyom ama çok pahaliiiii biraz daha biriktirmem lazım![]()
Ay bende diyorum keşke benim olsaŞahane birşey, keşke benim olsa![]()
Kaynanamda var aynisindanKız bak bundan istiyom ama çok pahaliiiii biraz daha biriktirmem lazım![]()
Bu da çok güzelmişBende bundan alırım o vakit![]()
Hoşbuldum teşekkür ederimEleadora hoşgeldin
Yok canım belli oldu da çıkmadı malesedCennetmeyvesii ne oldu bizim cekilis işi
Ben bilezik modeli begeneyim diye mi bunları atıyorsun, sürpriz mi yapacaksın bana![]()
Ay pahalı kız valla 21 çeyrek istiyorlar o kenardaki altın da hariçKaynanamda var aynisindan![]()
Kız ben sana cokkk foto atim sanada fikir olsun belki burdaki hanimlarda heveslenir alırlar kötümü olur düşman çatlatırBende bundan alırım o vakit![]()
İtiraz etseydin çekilişe keşkeYok canım belli oldu da çıkmadı malesed![]()
Bereketli mi, bitti gitti turtisim
NohaaaaAy pahalı kız valla 21 çeyrek istiyorlar o kenardaki altın da hariç![]()
tamamKız ben sana cokkk foto atim sanada fikir olsun belki burdaki hanimlarda heveslenir alırlar kötümü olur düşman çatlatır![]()
Olarİtiraz etseydin çekilişe keşke
Bize cikmadiysa yanlış çektiniz falan diye olay yapsaydın![]()