• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekliyorum 👍
Bereketli olsun kizlar 😊

Ay dur anladim ben bu cümlenin devamını 🤣🤣🤣🤣
Eskiden kızar tepki falan verirdim. Sinirlerim bozulurdu.
Şimdi susarak islerimi hallediyorum böylesi daha huzurlu oluyo farkettim. Kendimi tuketmeye hiç gerek yok 🤣🤣🤣

1 tepsi ıspanaklı börek
1 tepsi pırasalı börek
1 tepsi limonlu kakaolu kek
1 tepsi de z. yağlı bamya yaptım.
Öğleden sonra mutfakta geçti yani.
Çayı demledim, eşimi bekliyorum. Kek yemeyeli aylar olmuştur.Eve hep yapıyorum ama yemiyorum. Tadına baktım, özlemişim .

1 tepsi ıspanaklı börek
1 tepsi pırasalı börek
Çayı demledim, eşimi bekliyorum. Kek yemeyeli aylar olmuştur.Eve hep yapıyorum ama yemiyorum. Tadına baktım, özlemişim .
Eline sağlık canım hepsini çok severim🤣
Bende taze fasulye koydum zeytinyağlı
Pisisn diye bekliyorum yoğurtla yiyecem
Aksama yanına makarna yaparım yerler

Hoşgeldin 🌹
Hayırlı olsun birikimin.
Hoşbuldum çok teşekkür ederim :KK200:

1 tepsi ıspanaklı börek
1 tepsi pırasalı börek
Maşallah ellerinize sağlık afiyet olsun

1 tepsi ıspanaklı börek
1 tepsi pırasalı börek
Ellerine sağlık canım 😍

Oğluşun bayramlıklarıyla bileklik aldım❤️

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 82
Gerçekten öyle çoğu afedersiniz kendi ailesine karşı çok düşünceli ama seni beni gözü gormuyor
Kurbanda eterle uğraşıyoruz ineğe girdik kv görümce ben. Sıra bizim paya geldi. Benim büyükbaş şu parcayi buraya bırakalım su parçayı annemgile verelim kıyma kavruldu. Bizdende alın falan.
Hiç seslenmedim. Diğer kimseden ses yok. Hayır herkese eşit paylaştırıldı niye bırakayım ki ihtiyacı olan birine veririm.
Etleri paketlerken bunun kalsin diye ayırdıklarını da koydum. Ortalık dağınıktı kimse bisey anlamadi🤣
Yüreğime su serptin valla iyi ettin almakla 🤣🤣🤣

Back
X