• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meslek demisken sabah basvurdugum ilanlardan biri aradı, 8 keredir bakıyorlar cv ye bugün aradılar.
Yeri tek vesait ulaşım mesafesinde.
Telefonda ön görüşme yaptık, iyi güzel.
Pazartesi gelirmisiniz yüzyüze görüşelim dedi.
Olur dedim, yalnız siz başvururken maaş aralığı secmişsiniz ama bizim limit o kadar değil dedi.
Ne kadar dedim. Söyledi. O zaman benim de size bazı sorularım var dedim.
Sordum cevapladı vs.
Yılsonu zam olacak ama onu da göz önünde bulundurun dedi.
Benim limitimin çok altı hiç vaktinizi almayayım dedim.
Çalışmadan kısa calimsa odenegim o kadar zaten benim diye cemkirmek istedim ama tuttum kendimi
Hem bir suru şey isteyeceksin hem de az para teklif edeceksin, bir de sigorta da asgariden
Herşeye çözüm buldular da özel sektördeki adaletsiz ucretlendirmeyi cozemediler.
Sinirlendim yazarken yine
siz mali müşavirdiniz , işten mi ayrıldınız?

Meslek demisken sabah basvurdugum ilanlardan biri aradı, 8 keredir bakıyorlar cv ye bugün aradılar.
Olur dedim, yalnız siz başvururken maaş aralığı secmişsiniz ama bizim limit o kadar değil dedi.
Sordum cevapladı vs.
Çalışmadan kısa calimsa odenegim o kadar zaten benim diye cemkirmek istedim ama tuttum kendimi
Hem bir suru şey isteyeceksin hem de az para teklif edeceksin, bir de sigorta da asgariden
Herşeye çözüm buldular da özel sektördeki adaletsiz ucretlendirmeyi cozemediler.
Olmasi gerekenin altinda bir teklifle gelmesi bir kere saçma 🙄
Görev ayni ama.

Şu an bile nasilsa bir gün ise donecegim diye kendimi avutuyorum.
Kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem ama sabah kalkkahvaltı hazırla, eşini yolla, evi temizle yemek yap, akşam çay koy, gündüz dizi izle hiç benim tarzım bir hayat değil.

Benim daha yıllık izinler var ama ne zaman kuplanacaksak artık zaten şirket kapalı
İleride işler yoluna girerse paraya ceviririm
Önümüz belirsiz bir süreç ama herşey düzelecek inaniyorum buna.
Çalışan kadin genelde evde duramıyor gerçekten bende çok sıkıldım ama izinleri kullandirmayi da onlar seçti bize sormadi kimse.
Çocuklarımla güzel zaman geçirdim bu süreçte o bakimdan iyi oldu yoksa yilda 1 hafta izin kullanabiliyoruz normalde.

Olmasi gerekenin altinda bir teklifle gelmesi bir kere saçma 🙄
Görev ayni ama.
Şimdiki işimde gelirim piyasaya göre yuksek
Ama ben maaş talebimi ya da ilanlari piyasa ortalamasına göre belirledim burayı baz almadım
Ama rakam gerçekten komik, o kadar sorumluluk vereceksin ama para yok.
O zaman kahvemsi de yok, çok şükür daha maddi gücüm var

Önümüz belirsiz bir süreç ama herşey düzelecek inaniyorum buna.
Çalışan kadin genelde evde duramıyor gerçekten bende çok sıkıldım ama izinleri kullandirmayi da onlar seçti bize sormadi kimse.
Çocuklarımla güzel zaman geçirdim bu süreçte o bakimdan iyi oldu yoksa yilda 1 hafta izin kullanabiliyoruz normalde.
Çocuklar olmazsa sen de evde duramazdin eminim
Çalışmaya alisan insan için zor.

Sordum cevapladı vs.
Insan emeği Nasiil sömürülür adli calisma

Şu an bile nasilsa bir gün ise donecegim diye kendimi avutuyorum.
Kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem ama sabah kalkkahvaltı hazırla, eşini yolla, evi temizle yemek yap, akşam çay koy, gündüz dizi izle hiç benim tarzım bir hayat değil.

Benim daha yıllık izinler var ama ne zaman kuplanacaksak artık zaten şirket kapalı
İleride işler yoluna girerse paraya ceviririm
Bende böyle düşünüyorum ,
çocuğum sağ salim doğup belli bir yaşa gelince tekrar işe dönmeyi istiyorum evde yapamıyorum

Bimdeki kavanoz kapağı izdihamı izlediniz mi😱
Bim aktuel ürün günü yapmazsa korona bitecek diyenlere hak verdim, bu ne cehalet bu ne sorumsuzluk 😠
Annem bana al demişti , sabah neredeyse 30-40 kişilik kuyruk vardı gitmedim, herkes diğerinden önce markete gitmek için dipdibeydi.

Hava fena sıcak, klima olmasa durulmaz yani. Salon,yemek odası ve mutfağa yetiyor ama yatak odaları kalıyor. Vantilatör de orada çalışıyor. A sınıfı aletler olmasa elektrik faturası ne olur acaba. Fırın,bulaşık makinesi,çamaşır makinesi ,klima her gün çalışıyor. Yine bile iyi herhalde 187 TL fatura.

Düşmesini bekliyorum ve istiyorum. Edeceğimiz azıcık kâr ürünlere gelecek extra zamların karşısında 3 gün dayanmaz. 😔
Kesinlikle aynı fikirdeyim, altının yükselmesi sevinilecek bir durum asla değil.
Dügün sezonu bitince altın düşer diyen kesim ile altın çıktı kar ettim düşüncesinde olmamak lazım.
Büyük fotoğrafı görmek gerek, altın ve dozvizdeki yükseliş yatirimlarimiz için kısa vadede kar gibi görünse de ( aslinda bu da kar değil paramızın değerini koruyoruz sadece) normal yaşantımıza devam ederken odeyecegimiz herseye gelecek zamlar ile yine biz sıkıntıda olacagiz🥺

Back
X