• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşmesini bekliyorum ve istiyorum. Edeceğimiz azıcık kâr ürünlere gelecek extra zamların karşısında 3 gün dayanmaz. 😔
Kesinlikle aynı fikirdeyim, altının yükselmesi sevinilecek bir durum asla değil.
Dügün sezonu bitince altın düşer diyen kesim ile altın çıktı kar ettim düşüncesinde olmamak lazım.
Büyük fotoğrafı görmek gerek, altın ve dozvizdeki yükseliş yatirimlarimiz için kısa vadede kar gibi görünse de ( aslinda bu da kar değil paramızın değerini koruyoruz sadece) normal yaşantımıza devam ederken odeyecegimiz herseye gelecek zamlar ile yine biz sıkıntıda olacagiz🥺
Haklısınız , dün ilk defa altın aldım bugün hemen düşüş olunca üzüldüm ama dediğiniz gibi yükselse de zam , vergi olarak yine bizden çıkacak o para

Hava fena sıcak, klima olmasa durulmaz yani. Salon,yemek odası ve mutfağa yetiyor ama yatak odaları kalıyor. Vantilatör de orada çalışıyor. A sınıfı aletler olmasa elektrik faturası ne olur acaba. Fırın,bulaşık makinesi,çamaşır makinesi ,klima her gün çalışıyor. Yine bile iyi herhalde 187 TL fatura.
bende salona eski evimde ki klimayı taktırdım bu yaz , durulacak gibi değil gerçekten
çalıştığım yerde klima yok sıcakdan zor akşam ediyorum :(

Konum at ütüleri sana yollayacağım artik.
O zaman altın alsak bile şimdiye kırk kere bir yere baglanirdi o🤭
Bütünnnn ütüyü ben yaparım nolur Allah rızası için mutfak dolaplarını biriniz dizin lütfen 😂😂😂

Doğru hem de küçük altın 87₺yken kayınvalideciğime bağlanırdı benim 🙈😆

Gelin hanımın canını sıkmışlar, aradı telefonda iki saat ağladı.
Akrabalarından biri korona ve düğün ile ilgili birşey paylaşıp gelini ve onuzimdeki ay düğünü olacak diğer kuzenini etiketlemis.
Bu da onlara bir şey paylaşmış.
Sonra da arayıp tartismislar.
Çok üzüldüm kıza gerçekten, iki aile olarak da neredeyse hiç kimseyi davet etmedik, bizimkiler zaten düğünü haberiniz olsun sonra niye soylemediniz kusmeyin diye soyluyoruz, kalabalık olmayayi kendimiz için istemiyoruz en başta dediler.
aramızda aile yemeği gibi olacak gelmek zorunda hissetmeyin diye herkese hem yazdı hem söylediler.
Evet korona var, en başta ben zaten şimdiye kadar gezmeye bile gitmedim, doğru düzgün hicbiryere karışmadim.
Ama bu çocuklarda kaç ay öncesinden hazırlık yaptı, herşeyi tamam, koronanin bitmesini mi bekleyecekler, ne kadar bekleyecekler.
Tatile gidip gelip, her ortama giren ama açık havadayiz diye triplenen bu insanları da anlamıyorum.
Gelmemek de bir seçenek kimsenin sizden birşey beklediği de yok niye durduk yere o kadar gerilim varken kızları iyice huzursuz ediyorlar anlamıyorum.
Bunu yapan da kadın üstelik, empati olayı hiç yok yazık.

Akrabalarından biri korona ve düğün ile ilgili birşey paylaşıp gelini ve onuzimdeki ay düğünü olacak diğer kuzenini etiketlemis.
Çok üzüldüm kıza gerçekten, iki aile olarak da neredeyse hiç kimseyi davet etmedik, bizimkiler zaten düğünü haberiniz olsun sonra niye soylemediniz kusmeyin diye soyluyoruz, kalabalık olmayayi kendimiz için istemiyoruz en başta dediler.
aramızda aile yemeği gibi olacak gelmek zorunda hissetmeyin diye herkese hem yazdı hem söylediler.
Evet korona var, en başta ben zaten şimdiye kadar gezmeye bile gitmedim, doğru düzgün hicbiryere karışmadim.
Ama bu çocuklarda kaç ay öncesinden hazırlık yaptı, herşeyi tamam, koronanin bitmesini mi bekleyecekler, ne kadar bekleyecekler.
Tatile gidip gelip, her ortama giren ama açık havadayiz diye triplenen bu insanları da anlamıyorum.
Gelmemek de bir seçenek kimsenin sizden birşey beklediği de yok niye durduk yere o kadar gerilim varken kızları iyice huzursuz ediyorlar anlamıyorum.
dügün zamani stresslidir. Üstüne bide pandemi ve istedikleri gibi kutluyamiyacaklar. Ne gerek var kizi üzmege? Art niyetli insanlar bunlar.

Bizdede bir kuzen demisdi ay davullu zurnali olmasin ben hic sevmem öyle köylü gibi. Dedim gelme ozaman. Tipis tipisda geldi oynadi.

dügün zamani stresslidir. Üstüne bide pandemi ve istedikleri gibi kutluyamiyacaklar. Ne gerek var kizi üzmege? Art niyetli insanlar bunlar.

Bizdede bir kuzen demisdi ay davullu zurnali olmasin ben hic sevmem öyle köylü gibi. Dedim gelme ozaman. Tipis tipisda geldi oynadi.
Kesinlikle art niyet.
Kizin gelinliği 6 aydır evde asılı, her genc kiz baba evinden gelinlikle çıkmak ister.
Ama insanlar ince dusunmuyor maalesef düğün yapmayın demek kolay ama onların yaşadıklarını düşünen yok, gelmeyin bu kadar basit.
Zaten düğün gibi de olmayacak bunu da elli kere söylediler.
Bu ortamda niye gelmedin diye kimseye kırılıp alınacak durum da yok.
Ama konusmasinlar da yazık gerçekten o kadar üzüldüm ki geline, tanısam o paylaşımı yapanı arayıp ben de iki laf ederdim.

kendime ceyrek takasim var. Ilk kez pizza yaptim tadi cidden güzel olmus.
Neydim ne oldum kizlar 😂
Eline sağlık canım
Insanlar art niyetli mutsuzluktan besleniyorlar takmamak lazım da su an çok hassas zaman onlar için uzulmesin

Kesinlikle art niyet.
Kizin gelinliği 6 aydır evde asılı, her genc kiz baba evinden gelinlikle çıkmak ister.
Ama insanlar ince dusunmuyor maalesef düğün yapmayın demek kolay ama onların yaşadıklarını düşünen yok, gelmeyin bu kadar basit.
Zaten düğün gibi de olmayacak bunu da elli kere söylediler.
Bu ortamda niye gelmedin diye kimseye kırılıp alınacak durum da yok.
Ama konusmasinlar da yazık gerçekten o kadar üzüldüm ki geline, tanısam o paylaşımı yapanı arayıp ben de iki laf ederdim.
Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek bence. Üzülüp de gereksiz insanları sevindirmesin boşuna.

A101de 87₺ harcadım. Sıvı sabun, vernel ve abc yumuşatıcı, peçete, ped ve kızıma çamaşır aldım. Hepsi stok için.

Doktor erken doğum bekliyorum çantanı hazırla dedi 😐 bugün gidip sadece ilk etapta lazım olabilecek şeyleri aldım. Daha fazla bir şey almak istemedim. Pek çok şeyi kızımdan saklamış olmama ve sadece temel şeyler almama rağmen 256₺de ebebekte harcadım.

Bimdeki kavanoz kapağı izdihamı izlediniz mi😱
Bim aktuel ürün günü yapmazsa korona bitecek diyenlere hak verdim, bu ne cehalet bu ne sorumsuzluk 😠
Ay izlemedim 🤦🏻‍♀️
Ne gerek var o kalabalığı yaratmaya.
kendime ceyrek takasim var. Ilk kez pizza yaptim tadi cidden güzel olmus.
Neydim ne oldum kizlar 😂
Asmin şef 🍕🍷😃
Oldun sen oldun
Üzüldüm cnm ya zaten yeteri kadar stres oldular,düğün tarihi ertelenmesi vs .
Insanlar çooookkk tuhaf.
Cagirirsin bahane,
Cagirmazsin aa bizi niye davet etmedin,küstüm bilmemne.
Düğün bir kez oluyor çağıracaklar tâbi gelen gelir gelmeyen hesaba atsin takisini, herşeyin kolay yolu var yani.
Yazık çok üzüldüm kahvemsim moralinasil bozulduysa seni de aramış :(

A101de 87₺ harcadım. Sıvı sabun, vernel ve abc yumuşatıcı, peçete, ped ve kızıma çamaşır aldım. Hepsi stok için.

Doktor erken doğum bekliyorum çantanı hazırla dedi 😐 bugün gidip sadece ilk etapta lazım olabilecek şeyleri aldım. Daha fazla bir şey almak istemedim. Pek çok şeyi kızımdan saklamış olmama ve sadece temel şeyler almama rağmen 256₺de ebebekte harcadım.
Ama daha çok erken değil mi koalam 😐

Ama daha çok erken değil mi koalam 😐
Öyle çok çok erken 😔 ben doğuramamamla ünlü bir insandım ne oldu böyle anlamadım ki 🤷🏻‍♀️ tutabildiğimiz kadar tutalım dedi doktor ben de öyle yapıyorum. Hayırlısıyla, sağlıkla tamamına erer inşallah 🙏🏻

Ama inanamadım çarşının pahalılığına 🙈 sabunu indirimde diye aldım, diğer markette de normal fiyatı 70 kuruş fazlaydı.

Ay izlemedim 🤦🏻‍♀️
Ne gerek var o kalabalığı yaratmaya.

Asmin şef 🍕🍷😃
Oldun sen oldun

Üzüldüm cnm ya zaten yeteri kadar stres oldular,düğün tarihi ertelenmesi vs .
Insanlar çooookkk tuhaf.
Cagirirsin bahane,
Cagirmazsin aa bizi niye davet etmedin,küstüm bilmemne.
Düğün bir kez oluyor çağıracaklar tâbi gelen gelir gelmeyen hesaba atsin takisini, herşeyin kolay yolu var yani.
Yazık çok üzüldüm kahvemsim moralinasil bozulduysa seni de aramış :(
Çok üzülmüş çok
Kafası dağılsın diye sahile götürmüş şimdi de kız kardeşim, kız kıza hava alalım demiş.
İnsanlar gerçekten kötüler başka birşey değil.

Back
X