- 28 Mart 2020
- 6.390
- 24.800
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #69.441
Şu an10 çeyrek 8000tl amaniiinMintimint turtis iyice karıştırmış
10 ceyrek değerinde altın, öyle bir özelliği yok yani, çok da şey yapma![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an10 çeyrek 8000tl amaniiinMintimint turtis iyice karıştırmış
E kahvemsima yni sokağa çıkmıyor mu 4 çeyrek 1 tam altın, toplamda 2.5luk.Mintimint turtis iyice karıştırmış
Şimdi canım yeni başlayanlar için herkesin bildiği çeyrek üzerinden anlatirsak daha anlaşılır olur diye düşündüm yoksa her yol Paris, her altın güzel tabiE kahvemsima yni sokağa çıkmıyor mu 4 çeyrek 1 tam altın, toplamda 2.5luk.
5i 1aradanın yarısi.
Benim kıymetli kayınvalide eğimin düğünde 3 tane takmıştı ondanŞu an10 çeyrek 8000tl amaniiin![]()
Seni de kaybettikAyy bana öyle düzenli planlı gelen para yok varsa alıyorum (alıyorum dediğimde şu 1 , 1.5 ay) ama şimdi bende bağımlılık oldu gibi hep bişeyi yatırmak istiyorum para olmadığındada kendi kendimi kemiririm bak bişe yapamadım diye bu sefer adama sarmazsam iyi
Bunun cevabını kimse bilemez kiMerhaba sevgili kadınlar birsey danismak istiyorum bir arabamiz var satsak 30 bin civari ediyor biz de arabayı satip altın a yatırm yapmak istiyoruz ama endiseleniyorum ben ozellikle bu donem de altina yatirim yapmak mantikli mı simdiden tesekkurler.
Ben mesela aylar sonra yarın bilezigime kavuşacağım için çok heyecanlıyımSeni de kaybettik
Aramıza hoşgeldin![]()
Ya ben sizi yormuyorumdur umarım ama şimdi bende proğram yandı. Biriniz 10 çeyrek demiş ,diğeriniz 4 çeyrek 1 tam demiş. İyide 1 tam 6 çeyreğemi denk geliyor. 4 çeyreğe denk geliyor diye biliyorumE kahvemsima yni sokağa çıkmıyor mu 4 çeyrek 1 tam altın, toplamda 2.5luk.
5i 1aradanın yarısi.
Hevesi al cnm tak tâbiBen mesela aylar sonra yarın bilezigime kavuşacağım için çok heyecanlıyım![]()
4 çeyrek bir tam yapıyor demek istedi turtis.Ya ben sizi yormuyorumdur umarım ama şimdi bende proğram yandı. Biriniz 10 çeyrek demiş ,diğeriniz 4 çeyrek 1 tam demiş. İyide 1 tam 6 çeyreğemi denk geliyor. 4 çeyreğe denk geliyor diye biliyorum
Benim bildiğim de 1 gremse 10 çeyreğe denk geliyor yani 2.5luk altın.Ya ben sizi yormuyorumdur umarım ama şimdi bende proğram yandı. Biriniz 10 çeyrek demiş ,diğeriniz 4 çeyrek 1 tam demiş. İyide 1 tam 6 çeyreğemi denk geliyor. 4 çeyreğe denk geliyor diye biliyorum
Kizin kafa yandi4 çeyrek bir tam yapıyor demek istedi turtis.
2.5
2 tam bir yarım
10 ceyrek![]()
Senin duduklunun ömrü bitmişBenim dudukluye bisey oldu
Nohut koydum tam tamına 5 saatte pisti
O pişince yürüyüşe ciktim
Buzdolabında bahçeden gelen biber patlıcan domates vardi. Patlıcanı domatesle soteledim posetledim
Biberi ayıklayıp doğradım poşetledim kışın kızartırız attim dipfrize
Ayaklarım agridi
Pazartesi günü pazardan fasulye almalıyım soteleyim birazda mısır cocuklar çok seviyorlar dipfriz için bunlar.
Kurutmak icin nane fesleğen almaliyim
Bir domates konservem ve domates sosum kalıcak birde tursu
Ah benim tercumaniiim4 çeyrek bir tam yapıyor demek istedi turtis.
2.5
2 tam bir yarım
10 ceyrek![]()
İyi geceler canimBirde bitmeyen çamaşır yapmışlar son postayı şimdi serip yatayım iyi geceler![]()
Iyi geceler canımBirde bitmeyen çamaşır yapmışlar son postayı şimdi serip yatayım iyi geceler![]()