• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı, glutensiz un alışverişi yaptım netten.
Mısır unu 3 kg,nohut unu 3 kg, leblebi tozu 1 kg aldım. Nohut unundan kendime tarhana yapacağım inşallah. Leblebi tozundan da bir kurabiye oluyor,mis misss. Hemen gelse de yapsam.🤗😌
Ben de leblebi tozundan kurabiyeyi çok seviyorum 😍

Hayırlı olsun,çil çil arkadaşları gelsin yanına.😄

Ay inşallah 😍
Kendi emeğimle almak ayrı bir mutluluk verdi. Eşim parayı verip al dese böyle asla olmazdı 😁
3 5 kenara ata ata almış oldum. Tadını aldım inşallah devamı gelir 💕

Ben almamışım adını, yazarmisin

united women. Herkes hayat hikayesini anlatmış neden ama orasını anlayamadım🤷‍♀️🤭 Hele ölmüş ev diye bir hikaye paylaşmış biri; onu okuyunca ne kadar çeyizim varsa döküp kullanasam geldi.😔

united women. Herkes hayat hikayesini anlatmış neden ama orasını anlayamadım🤷‍♀️🤭 Hele ölmüş ev diye bir hikaye paylaşmış biri; onu okuyunca ne kadar çeyizim varsa döküp kullanasam geldi.😔
canim sayfa daha yeni acildi, onun icin herkes kendini tanitiyor.
Kendi hikayelerini anlatarak, baska kadinlara umut vermek istiyorlar.

Ileride sanal disinda kadinlar icin projeler yapilacak. Sayfa bir kac gün icinde binlerce üye topladi. Umarim kadinlar icin güzel projeler yapilir.

Lutişleri yaparken blenderim bozuldu, sanırım motor yandı😪
Neyseki smoti makinam var, itina ile onda çektim.
Ocağa attım son bir kaynar verain kavanozlarim.
Blender seti masrafı çıktı bir de, bunun rondosu gitmişti şimdi motor da gitti. Memnun değildim ama iş goruyordu, tamire yollamam yeni bakarım.

karamelli_turta karamelli_turta listeye girebilirim artııığğğkkk :KK76:
300 telesini napacağını bilemezken bugün 1 gram altın aldım :KK70:
Çok heyecanlıyım gerçekten 10 kilo altın almış gibi sevinçliyim gidip gelip kutuya bakıyorum :sampiyon:
Eylül ayina ekleyeyim bereketli olsun bol bol olsun 🙂
Lutişleri yaparken blenderim bozuldu, sanırım motor yandı😪
Neyseki smoti makinam var, itina ile onda çektim.
Ocağa attım son bir kaynar verain kavanozlarim.
Blender seti masrafı çıktı bir de, bunun rondosu gitmişti şimdi motor da gitti. Memnun değildim ama iş goruyordu, tamire yollamam yeni bakarım.
Nazara geldin cnm sen 🤫
Selam canlarim iyi akşamlar🤗🥰😍
Sekerim annis hoşgeldin 😉

Eylül ayina ekleyeyim bereketli olsun bol bol olsun 🙂

Nazara geldin cnm sen 🤫

Sekerim annis hoşgeldin 😉
Gözü kalanın gözleri şaş olsun o zaman😂
Ne yapayım hem becerikliyim, hem temizim, hem hamaratim dört dörtlük ev hanfendisiyim kiskanmayin lütfen. Siz de çalışın olsun 🤣

Back
X