• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanıyorum artık gelmeye 🤣
Gun nasıl bitiyor anlamiyorum çok hızlı geçiyor 😆
Ek gidayada geçtik habire çocuğa bisiler hazırlıyorum falan😋🥰
Siz napiyosunuz bakım🌺❤️
Günde iki üç dakika ayir bari
Özlüyoruz seni .
Ben bu aralar eve sardım bildiğin gibi canım

Ellerinize sağlık kizlar hepinizin, resmen topigin kazani hep kayniyor maşallah 😋
Bana kalsa bir lutenitsa yaptik birde kahvaltilik, tamam 😜
Topik hepten kış hazirliklarina döndü, yakındır ama birikim topigi dediniz salça topigi, kuru domates topigiymişsiniz denmesi 😂

Bugün baya bir is yaptim evde ya. Kahvemsim göre bilseydin beni, kesin gözlerin dolardi 😁
Kizimada baya bi sebze, et ve meyve yedirebildigim icinde cok mutluyum 😂

Yarin ev islerine devam. Pazartesi ve sali arkadasla bulusuyorum. Sali esimde döncek, carsamba annem.
Evrak islerine haftaya devam ederim.

Gözü kalanın gözleri şaş olsun o zaman😂
Ne yapayım hem becerikliyim, hem temizim, hem hamaratim dört dörtlük ev hanfendisiyim kiskanmayin lütfen. Siz de çalışın olsun 🤣
Maşallah tabikisi.
Hiç kiskanmiyorum yanlış anlaşılmasın sadece takdir ediyorum.

Günde iki üç dakika ayir bari
Özlüyoruz seni .
Ben bu aralar eve sardım bildiğin gibi canım
Ya zaten senin temizlik hastalığın bitircek beni
Senin yaptıklarını okurken ben yoruluyorum sen yapana kadar yorulmuyonmu anlamiyorum vallahi🤣

Ya zaten senin temizlik hastalığın bitircek beni
Senin yaptıklarını okurken ben yoruluyorum sen yapana kadar yorulmuyonmu anlamiyorum vallahi🤣
Ben temizliğe her defasında şunu yapayım yeter diye başlıyorum, sonra bir enerji geliyor sorma
Biraksalar sokağı değil ilçeyi temizlerim o kadar 🧿
Bu ara hep evdeyim ya biraz da can sikintisi oyalıyor beni

Canım senin kiskanman ne mümkün sen de ayni kategoridesin, ben asminden şüpheleniyorum A Asmin75 🤣
temizlik yapmayi kiskandigim gün, beni acilen bir doktora götürün 😂 oturup kahve yudumlamak varken saatlerce severek temizlik niye yapim bacim? 😂 Yarin zaten yine yeniden basliyacan temizlige 😂

temizlik yapmayi kiskandigim gün, beni acilen bir doktora götürün 😂 oturup kahve yudumlamak varken saatlerce severek temizlik niye yapim bacim? 😂 Yarin zaten yine yeniden basliyacan temizlige 😂
Yarın temizlik yok, soslar bitince mecburen mutfağı temizledik.
Başlamışken evi de elden geçirdim 🤣

Sadece ütü var, o da ilgi alanım değil.
Dolabı kontrol ettim 1-1,5 ay daha yetecek yazlık kıyafet var sonra mevsim değişir zaten toptan kaldırırım 😂
gözümün önünde kocaaaaman bir dolap canlandı. Bacım birikim ve kışlık hazırlıgı topigi burası. Sizin ne kadar kiyafetiniz var ki bu kadar uzun zaman yetiyor 😂

Back
X