Selammmm
Ayy bi heves geldi şimdi bende kilo vereyim lütfennn ben pandemi başında evdeyken iyi kilo verdim 4 kilo 1,5 ayda verdim ama taşınmaydı yeni işyeri ve yeni yemek düzeni derken her şey şaştıbende evde olmak işe yarıyor demek çalışırken götürüyorum bisküvileri çayın yanında, sabahları kahvaltı yetişmeyince poğaçaları Spor yapmaya da vakit kalmıyor gece yatağa girince ben eliptiğe bakıyorum eliptik bana bakıyor
Sabah sabah 160 lira yı lc de gömdüm
Kardeşime ihtiyacı vardı 2 tayt 3 tişört aldım kendime de bir tişört aldım o ara 10 dkda aldık çıktık artık iyiden iyiye tedirgin oluyoruz mecbur kalmadıkça gitmiyoruz zaten biryere...
Kışlık kıyafet eksikleri için ekim maaşını bekleyeceğim sanırım havalar hala sıcak zaten serinlese bile çok acil bir ihtiyaç yok şimdilik...

o sütten süperde peynir olur ozaman

onu yaptigimda bekardim daha kokaydi, dimi günde bur kac kez yemek yapiyorum kizimla esime cok zor olur diye düsünüyorum.
evet evliyken zor oluyor ama ben mesela çalıştığım için daha kolay oluyor ama haftasonu iser istemez zorluyor beni. iş yerindeyken 12 yekadar yemiyorum 12 de yemek yedşkten sonra saat 15 te ara öğün yapıyorum birde eve gşdşnce akşam yemeği yiyorum son olarak akşam 8 den sonra hiç birşey yememeye dikkat ediyorum ama akşamaları da eşim ve çocuklarıma ayrı kendime ayrı yemek yapıp yiyorum

Teşekkür ederim canim
İkisi de değilim, hadi bir daha dene

o sütten süperde peynir olur ozaman
Süt gerçekten harika, belli hiç katkı yok.
Ben pek süt içmeyi sevmem ama iki bardak içtim lezzeti çok iyi.
Kaymaklarını toplayıp tereyağı deneyeceğim.
Peynir de aklımda bir dahaki siparisimde biraz deneyeceğim, becerebilirsem yaparim

yay da disiplin yok kesin bilgi veriyorum

ha o olur. Ben 36 saat yemeyip 12 saat icinde yiyordum. Yani bir gün hic yemeyip ertesi gün yerdim.

düsün ben sadece her ikinci gün yiyordum. 6 haftada sadece 3 kg gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…