- 12 Eylül 2018
- 204
- 1.277
- 113
- 33
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #72.261
o sütten süperde peynir olur ozamanBu arada yoğurt demisken
Bir yoğurt mayalamisim böyle bir şey yok
Taş gibi taş, bir de lezzetli sormayın.
Pandemiden beridir hazira donmustum, bir çiftlik buldum oradan süt getirtip mayaladim.
Köy yoğurdu gibi oldu, sapsarı kaymağı var.
Diyet yaparken her yemeğin yanında mutlaka en az iki üç kaşık yogurt yemeyi ihmal etmeyin @mavimli
evet evliyken zor oluyor ama ben mesela çalıştığım için daha kolay oluyor ama haftasonu iser istemez zorluyor beni. iş yerindeyken 12 yekadar yemiyorum 12 de yemek yedşkten sonra saat 15 te ara öğün yapıyorum birde eve gşdşnce akşam yemeği yiyorum son olarak akşam 8 den sonra hiç birşey yememeye dikkat ediyorum ama akşamaları da eşim ve çocuklarıma ayrı kendime ayrı yemek yapıp yiyorumonu yaptigimda bekardim daha kokaydi, dimi günde bur kac kez yemek yapiyorum kizimla esime cok zor olur diye düsünüyorum.
Teşekkür ederim canimSelam kızçeler
Kalktım çay demleyip, mücver ve kereviz salatası yaptım sanki kendimle gün yapıyorum.
K kahvemsi mutluluk sen aslan burcu musun kuzum, analiz yeteneğine kurbanyay disiplini de var bilemedim ki burcun ne
Süt gerçekten harika, belli hiç katkı yok.o sütten süperde peynir olur ozaman
Bence ikizlerTeşekkür ederim canim
İkisi de değilim, hadi bir daha dene
Ne dengesizligimi gördün bacımBence ikizler
Ben ikizlerimNe dengesizligimi gördün bacım
Ben ikizlerim
Sen de ikizler zekası görüyorum
(kendini övmeyen de ne bilim)
Ne ayaksın kzımm sen
Akıllı hatunsun ona diyecek lafım yok
Ama ikizlerde değil
Nevi şahsına münhasır bir kişiliğimNe ayaksın kzımm sen
Kızcagıza bi Lügat almadınız
yay da disiplin yok kesin bilgi veriyorumSelam kızçeler
Kalktım çay demleyip, mücver ve kereviz salatası yaptım sanki kendimle gün yapıyorum.
K kahvemsi mutluluk sen aslan burcu musun kuzum, analiz yeteneğine kurbanyay disiplini de var bilemedim ki burcun ne
ha o olur. Ben 36 saat yemeyip 12 saat icinde yiyordum. Yani bir gün hic yemeyip ertesi gün yerdim.evet evliyken zor oluyor ama ben mesela çalıştığım için daha kolay oluyor ama haftasonu iser istemez zorluyor beni. iş yerindeyken 12 yekadar yemiyorum 12 de yemek yedşkten sonra saat 15 te ara öğün yapıyorum birde eve gşdşnce akşam yemeği yiyorum son olarak akşam 8 den sonra hiç birşey yememeye dikkat ediyorum ama akşamaları da eşim ve çocuklarıma ayrı kendime ayrı yemek yapıp yiyorum
Kız ben işsizimKızcagıza bi Lügat almadınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?