- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #77.681
Afiyetle yiyin canımAman yahu,kestirdiğimiz dana eti geldi,onla uğraşıyorum kaç saattir. Kaçırmışım sohbeti.
Duş,namaz ancak oturabildim.
Sen al arabayı bacım ben kullanirim bana kadar gelebilirsenizEnişte birşey demezhaberi olsa da,gidelim valla ne güzel olur.
Boş depo ile göndermez herhalde dimi hahaa
Verir verir de soforlugume güveniyorsa
Au bende cesaret yok ama bir eve iki ehliyet de şart.
AhahahaIşte benim zehir zemberek altin kizlar
Boşuna demiyorum size altın ,fikirler bile altinli
En bi sevdiğim.
Oyle canimEşler arasında en büyük zorluk da bu galiba canımevliligin devami için ya bu deveyi güeceksin ya bu diyardan gideceksin
Canim kendimMotto na bayıldımbeni üzenler üzüm üzüm üzülsünler
Oyle canim
Kendi capimizda idare ediyoruz
Canim kendim
Banlıydım canım onu diyosan öyle estiler azcukAltin bu,hele bu aralar ne olacağı belli olmaz.
Nerelerdeydin sen bi süredir yoktun
Sağol canım. Kemiksizdi,yarısını da kıyma yapmışlar. Biraz kavurdum,biraz çiğ koydum. Uğraştım ama kaynağı belli et diye gönül rahatlığı ile yeriz en azından.Afiyetle yiyin canımbitirebildin umuyorum dün aksam sadece et miydi kemik filan da var miydi
Hep birlikte inşallah canımsen cok yasa emi
Afiyetle yiyin canimSelamlar arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize
Sağol canım. Kemiksizdi,yarısını da kıyma yapmışlar. Biraz kavurdum,biraz çiğ koydum. Uğraştım ama kaynağı belli et diye gönül rahatlığı ile yeriz en azından.
Senin topikte takılmasının etkisi bence
Ya izmiri özledim çok oldu gitmeyeli ahhh bu pandemik hepsi senin yuzundenGünaydın a dostlarherkese güzel bir cuma diliyorum msj larinizi ökuya okuya geldim iyi kaynatmışsiniz yine havalar nasil bulundugunuz şehirlerde izmitte yagmur sulu kara döndü yolda yakalandım arabanın silecekleri yetismedi resmen
Sağol canım amin cümlemizin maaşı birikimi bereketli olsun borcları cabucak bitsinSelam altın kızlarMaaş alanlar yeni yılın ilk maaşları bereketli olsun artsın çoğalsın inş.Bugün konut kredimi yapılandırma yaptırdım elimdeki altınları biraz zarar ile bozdum ama borcum 1 yıl düştü
Hadi hayırlı olsun o zamanSelam altın kızlarMaaş alanlar yeni yılın ilk maaşları bereketli olsun artsın çoğalsın inş.Bugün konut kredimi yapılandırma yaptırdım elimdeki altınları biraz zarar ile bozdum ama borcum 1 yıl düştü
Demi yaYa izmiri özledim çok oldu gitmeyeli ahhh bu pandemik hepsi senin yuzunden
Sağol canım amin cümlemizin maaşı birikimi bereketli olsun borcları cabucak bitsinbende bugün maaş alıp dağıtanlardanım oraya borc öde buraya kredi yatır derken pek de bisey kalmadı ama Allah bereketini versin buna da şükür diyelim elbetteki hakettiğimiz zam oranı bu degil carsı pazarın faturalara gelen zamaların orani ortadayken
Bu aradakaramelli_turta turtişim ben 1 gr daha altın aldım eklersen sevinirim kuzucum
Ekledim kızlar bereketli olsunIyi aksamlar kızlar. Ben de 5 gr altin ve 20 euro aldim.karamelli_turta ocak.birikimine ekler misin canim. 1 tane de ceyrek aldim.ama onu arkadasima.hediyelik aldim. Bu ay icin belki biraz daha alabilirim ilerleyen günlerde.
Ooo cok güzel düsünmüssünBu arada bugün güzel birşeye de vesile oldum.
Şirkette kullanılmayan bir sürü tablet, laptop vardı.
Elden çıkartalım dedi yönetim.
İhtiyaci olan öğrencilere hediye edelim dedim.
Bir öğretmen arkadaşıma söyledim onun okuluna ihtiyaç kadarıni göndereceğiz haftaya.
Daha da depolarda falan olabilirmiş, bakacağım en kısa zamanda onları da başka bir okul bulup oraya göndereceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?