Biraz depresyondayim. Bu ay regl olmadim. Ilk kez geliyor basima. Huzursuz, mutsuz oldum.
Önce test yap sonra diğer ihtimali düşün
Artık yaşam şartlarımız çok farklilasti, kaçınılmaz son erken yaşlarda başlıyor. Depresyona girme iki tane evladın var

Günaydın kizlar
Eşim kahvaltı hazırlıyor, ben de uyuyor numarası yapıyorum
Sürpriz falan yapıyorsa bozulmasın diye tabi, yoksa yardım etmek istememden değil
Hadi gene iyisin maşallah bnmki ise gitti evde oldugu gun yok maaalesef olsada bn yapiyom hep gerçi kendisi restorantci ama elinden daha bisey yememişim neyse bnde kalkim kendime hazırlım once bir kahve içeyim

Hadi gene iyisin maşallah bnmki ise gitti evde oldugu gun yok maaalesef olsada bn yapiyom hep gerçi kendisi restorantci ama elinden daha bisey yememişim neyse bnde kalkim kendime hazırlım once bir kahve içeyim
Enişte eve is getirmek istemiyor bence

Selam kızlar
Kahvaltiya poaca yapmıştım
Buyukbas menemen yapayim dedi
Kesin bisey isteyecek benden yada 6 ay ömrüm kaldi
Bunlar hiç normal hareketler degil
Canım ben kendi adıma hepinizin aile huzurunuz için dua ediyorum. Allah eşlerinizle muhabbetinizi arttırsın. Siz de edin. Rabbim büyük. Kulun kula duası kabul olurmuş. Hiç görmediğin kadar değer gör ömrünce inşallah.

Selam kızlar
Kahvaltiya poaca yapmıştım
Buyukbas menemen yapayim dedi
Kesin bisey isteyecek benden yada 6 ay ömrüm kaldi
Bunlar hiç normal hareketler degil
Belki de kafasına bişey düştü bacım kötü dusunmeyelim

Temizlik yapan olsada günümüz gitmese keske ev kirlenmeseBenimde temizlik günüydü bugun

Bir kredi çek mevzusu olmasın
Herseyi beklerim
Yaaa ne güzel nolur buraya da yagsin
Amin canim Allah razı olsun
Belki de kafasına bişey düştü bacım kötü dusunmeyelim
Hahaha olabilir

Arkadaşlarla yürüyelim dedik daha cikar çıkmaz polis uyardi e hadi ozaman kahve içelim bizde dedi arkadasa gittik 1 saat ne iyi geldi anlatamam
Hayat esle dostla güzel gercekten.
Marketten bi kac bisey alıp eve geldim tam 5te.
Hepsi ac kurtlar gibi evde beni beklemişler yuruste oldugumu sanmislar
Aksam icin cupra kizarttim patates kızartması salata turşu yedik
Arkasına tatlı istediler hemen cevizli un helvası yaptim
Yarin temizlik gunu nalet pazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…