• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim için 2021 mesleki açıdan bi üst kademeye geçmek oldu. Onayim gelirse de halay cekegim😂
Baska da önemli bi gelişme olmadi🤣
Verdiğim kilocuklari geri aldım acilen diyete girmem Lazım😂
Altin hedefimi tutturamadim ama olsun her çok azdan olur.
Yeni yıl hedefim 12 yarim altin ve 12 gr altın olsun bakalim
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.🤪

Merhabalar,
Bu yıl bende sizinle birlikte hedef belirlenek istiyorum..

2022 yılı hedefim.
Ölmez de sağ kalırsak, Allah sağlık versin iş güç versin çalışalım kazanalım.
Onun haricinde birikim hedeflerim.

15 bin TL lik hisse + 17 bin TL lik devremülk taksitlerini bitirmek, bunlar resmi

ayrıca kendim için 5 gr altın, 200 usd, 200 eur

Çocuklar için 500 gr gümüş, 5 gr altın

Biraz bol keseden atmış olabilirim, olsun hedef büyük olsun inşallah gerçekleştirmek nasip olur 😀😀
Umarim gerçek olsun ☺
Benim için 2021 mesleki açıdan bi üst kademeye geçmek oldu. Onayim gelirse de halay cekegim😂
Baska da önemli bi gelişme olmadi🤣
Verdiğim kilocuklari geri aldım acilen diyete girmem Lazım😂
Altin hedefimi tutturamadim ama olsun her çok azdan olur.
Yeni yıl hedefim 12 yarim altin ve 12 gr altın olsun bakalim
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.🤪
Verdiğin kilolari alman ilk gözüme çarpan oldu çünkü bende aldim gel sarilalim 😆
Gerçek olsun tüm dilekler inş.

Umarim gerçek olsun ☺

Verdiğin kilolari alman ilk gözüme çarpan oldu çünkü bende aldim gel sarilalim 😆
Gerçek olsun tüm dilekler inş.
Ya napim ülke şartları kilo korumaya elverişli degil🤣🤣🤣
Vermesine veriyorum da koruyamıyorum ah pis boğazım😂

Günaydın kızlar mutlu pazarlar olsun
Bu sabah ilk pide deneyimimi yaptim 🙈
Çok da güzel oldular 😀
Çalışan ana dramı bu olsa gerek 🤭
Haftalık alışverişi dün yaptik dünyaları harcadık yine zamlar yüzünden.
Eşim çocukları trasa götürdü o da halloldu.
Bugün ve tüm hafta hava yağışlı görünüyor burada.
Kış geldi yani sevmesem de 😛
sen yapcanda güzel olmuyacak mi 😘🧿

Selam kizlar,

biz vergiye borclu ciktik diye düsünürken, vergiden para geri aldik bu ay. Bizede süpriz oldu 😁
O parayida harcadik diye bilirmiyiz? Evet diye biliriz 😂 bol misafirli günler olunca, bol alis veris yaptik. Kiza kar tulumu, eldiven, ayakabi, kazak alindi. Kendime bir kot pantolon ismarladim cünkü iki pantolonun kalmisdi sadece. Bu haftada yine koyun kesilcek.
Veeeeee kilo vermekten bahs etdiniz, bugün ikinci el kosu bandi aldik 😁😁😁
Neyse harcadiklarimiza bakmiyalim, gelecege bakalim canlar dermisim 😂
Nisandan ihtibaren 200€ fazla alcam maas olarak. Esimin isi belisiz. Yarin daha yeni dil kursuna basliyacak. Kesin yapmak istedigim kizima 30g altin.
Gerisinede esim ise girince karar vere bilcem.

Merhabalar
Kizlar size sorum olucak
Ben genelde ayda 2 ceyrek atiyorum kenera ama suan kenara 600 euro attim onunla ceyrekmi yapsam daha iyi olur yoksa resat, lira, cumhuriyet altini..? Ne alirsam satisda daha az kaybim olur sizce
Sepette cesitlilik iyidir onu euro olarak birakabilirsiniz yani.

Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar

Altın 810 TL olmuş 😡
650’leri görünce çok yükseldi diye almamıştım
Sonra hiç elim almaya gitmedi
Şimdide çok pişmanım haliyle
Elimdeki para resmen kuş kadar aldı
İyice canım sıkıldı

Neyse vardır her şeyde bir hayır
Annemin çamaşır makinesi miladını doldurdu.
Benim makinenin aynısından anneme alacağız şimdi.
Siemens 10 kg 6300 TL

En geç yarın almamız lazım. Çünkü Ayın 17sinden sonra tüm beyaz eşyalar zamlanıp satışa sunulacak.

Bu para annemle ortak hesabımızdan gidecek. Daha doğrusu ona bilezik alacağım dediğim paranın içinden verilecek

Sepette cesitlilik iyidir onu euro olarak birakabilirsiniz yani.
Euro nun kalmasi benim icin bise degistirmez aslinda
Zaten para birimi euro olan bir ulkede yasiyorum
Altin alirsam fiyat yukseldikce satisda kâr edebilirim diye dusundum

Günaydin kizlar,

gecen ay belediyemizde toplanti olmusdu, kontrati bitenleri cikarip veya cikarmiyacaklarina dahil karar verilecekti. Patronum hakkimda rapor yazip yollamisdi toplantidan önce.
O toplantida benim is arkadasim da vardi. Sendika toplantisi gibi düsünün, türkcesini bilmiyorum cünki 😂
Neyse kiz dün söyledi bana kontratim süresize cevrlcekmis ve hakkimda yazilan rapor cok cok iyimis 🤗🤗🤗 bana söylemesi yasakti aslinda, ama beni sevdigi icin gizliden söyledi 😂😂😂 bu haftada herhalde patronumda söyler bana 😂😂😂
Benimle ise basliyan is arkadasimda gecmis. Onada cok sevindim cünkü oda tek calisiyor, esi hasta calisamiyor. Onunda gercekten ihtiyaci vardi bu ise.
Memur olmasam bile, belediye isi cok garanti. Isden cikarilma ihtimali cok düsük.
Cok rahatladim kizlar. Gercekten cok emek verdim kac aydir.
Esimde bir is bulunca baya rahatlariz.
asmincim senin için çok çok sevındım hayırlısıyla esin de işe baslarsa cok guzel olur sizin için

Euro nun kalmasi benim icin bise degistirmez aslinda
Zaten para birimi euro olan bir ulkede yasiyorum
Altin alirsam fiyat yukseldikce satisda kâr edebilirim diye dusundum
Ben Almanyada yasiyorum hem altin hem euro biriktiriyorum. Hem de hisse aliyorum. Yani cesit yapiyorum.ikisi birbirinden cok da farkli degil.
Altinin yükselmesi ve euro yükselmesi degil olay aslinda liranin deger kaybetmesi.

Ben Almanyada yasiyorum hem altin hem euro biriktiriyorum. Hem de hisse aliyorum. Yani cesit yapiyorum.ikisi birbirinden cok da farkli degil.
Altinin yükselmesi ve euro yükselmesi degil olay aslinda liranin deger kaybetmesi.
Hisse almak ne oluyor ?
25bin euro kadar birikimimiz var
Altin aliyorum simdi
Ev almak istiyoruz
Ne kadar biriktirirsem o kadar kâr

Hisse almak ne oluyor ?
25bin euro kadar birikimimiz var
Altin aliyorum simdi
Ev almak istiyoruz
Ne kadar biriktirirsem o kadar kâr
Hisse yani borsa. Sirketi hissesi alip biriktiriyorum azar azar. Sonra da kar edince satiyorum.
Ev alirsiniz insallah. Nerden alacaksiniz evi? Yatirim amacli mi icinde yasamak icin mi?

Back
X