- 29 Ekim 2013
- 1.255
- 1.244
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #8.621
Kızlar ziraattaki altın tahvili ile ilgili bilgisi olan var mı mantıklı mı
desene aynı şeyleri yaşıyoruz canım biz
eşini anlamadım ama neden test yaptırmak istemiyor
biz 2 senedir korunmuyoruz ama benim hiç eşimden sorun çıkacağı aklıma gelmezdi bendede düzensizlik varya hep ondan sanıyodum. eşimi öğrenince şok olduk ikimizde. ama çok şükür o bebişi benden çok istediği için bi sorun çıkarmadan hemen ameliyat oldu. aksatmayın onu ya eşini ikna etmelisin canım o istemiyomu bebek sahibi olmak acaba?
bende rahim filmi çektirip ne gerekiyosa onu yapıcam da önce adet olmam lazım tabi. kekik suyu içtim tık yok valla şu andasendemi hep söktürücüyle oluyosun
Ben esime sordum nedir bu dedim. Bana verdigi cevap insanlarin yastik altindaki altinlari degerlendirmek icin bir nevi faiz yontemli birseymis ama faiz girince ise . Aklmdsn bile gecirmedim
Esim bebek cok istiyor ama anladigim kadariyla sorun kendinde cikicak diye utaniyor mu diyom korkuyor mu bilemedim doktor bize 6 ay deneyin olmazsa yapalim diyince hemen esim 6 ay suremz var kalmazsan hamile oyle yaparma dondurdu olayi o yuzden kasim diyorum canm bu hafta icinde adet olmam lazim yok ben sokturucuyu 10 gun gectiginde adet olmazsam hamilede degilsem eger o zaman kullaniyorum yani bu hafta olmazsam mecbur kullanicam. Birde adet olduktan sonra bu son ayimiz kendime netten ovulasyon testi aldim 50li adetim bittigi gibi ona basliycam ve esime bal findik fistik badem ceviz kaju ve pekmezden bir karisim hazirliycam hergun duzenli yediricem bu ayi son kez iyi degerlendirmem lazim olmazsa mecburen asilama
Aleyküm selambu arada aşure gününüz mübarek olsun kızlar SELAMÜNALEYKÜM
bu arada aşure gününüz mübarek olsun kızlar SELAMÜNALEYKÜM
Aleyküm selam
Hepimizin aşure günü mübarek olsun
Benden de selamün aleyküm
Selam kızlar...
Aşure günümüz mübarek olsun....
Nasılsınız ne var ne yok
Üç haftadır ilk yarın fazla mesai yok oh çok şükür...
buzmavileylak oyy canın mamalar mı istedi afiyet olsun
MerhabaMerhaba hanımlar
Eylül ayı altın birikimim 0
Bozuk para kumbarası 320
Kağıt para kumbarası 130
Toplam nakit 450buna da şükür
Ekim ayında altın hesabı açtırmayı planlıyorum. Taşındığım yerde fiziki altın almam mümkün değil. Ata altın 970 iken burda 1030 liraydı
Bende almistim yumurtlama testi yaptim ama yumurtlayamiyorumki ben kendigilimden nasil pozitif ciksin test :) bazen cok umitleniyorum ama olmuyo malesef. Bende is cikisi adet sokturucu almayi dusunuyorum rahim filmi hemen cekilmek istiyorum bakalim nasil cikicak. Insallah esinde bi sknti cikmaz cikarsa ondada en az bi 6 ay atiyo tedaviye cevap vermesi. sende kilo vermeye calisiyomusun peki canim hem saglikli bi gebelik gecirmek icin hemde zaten kilo alacagimiz icin ben basladim hatta ben surekli yapip yapip birakiyodumda simdi tamamen saglikli yemeye ozen gosteriyorum diyet diye bakmiyorum olaya o zaman hemen bozuyorum cunku.
İnşallah ..hayırlı olsun bileziğinizBu ay almak istediğim bileziği tam olarak alamadım hedefimde 20 gramlık bir bilezik almak vardı ama 18 gram alabildim
Bakalım buna da şükür
Önümüzdeki ay yarım altından yüksek hedefim yok
Ama başvurduğum iş olursa eğer iki ayda bir 25-26 gramlık bir bilezik alabilirim Allah'ın izniyle
Allahım birde birikim 0 diye ağlıyorMerhaba hanımlar
Bozuk para kumbarası 320
Kağıt para kumbarası 130
Ekim ayında altın hesabı açtırmayı planlıyorum. Taşındığım yerde fiziki altın almam mümkün değil. Ata altın 970 iken burda 1030 liraydı
İlkokulda Sınavdan 95 aldım diye ağlayan öğrenciler geldi aklımaMerhaba hanımlar
Bozuk para kumbarası 320
Kağıt para kumbarası 130
Yaa Allah iyiliğini versinİlkokulda Sınavdan 95 aldım diye ağlayan öğrenciler geldi aklıma
Bende merak ediyorum onu kuveytturk altin hesabi acmistim oldugu gibi duruyor kutuda hic acmadim belki oradan ufak bisiler baslarim bilgi alalimdaArkadaşlar aranızda altın hesabıyla al sat yapan var mı nasıl oluyo bu işler acük anlatsanıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?