Güle güle oturun. Allah bana da yerleşik bir düzen ve kendi evimde oturmayı nasip eder inşallah

Günaydınlar, bende uyuyamayanlardanım her hafta sonu uyucam diyorum ama uyuyamıyorum

Eylül ayında kumbarama para atabildim. Eylülün sonlarına doğru başladım ve bu ay çok sıkışığız. Bayramdı tatildi derken epey para harcadık. Eşimlerimizesöylemeden, ablamla her ay bir iki gram altın yapacağız. Ocaktaki 6 çeyrek hedefim tamamlanmış olur hem de eşime sürpriz yaparım çok sevinir birikim konusunda eşimde benim gibi
Evdede özellikle mutfakta ekonomi yapıyorum. İşten gelirdim yemek yapmazdım hemen dışardan hazır bişiler alırdık ama artık öyle yapmıyorum. Buzlukta annelerimizin verdikleri ağzına kadar dolu onlardan yapıyorum hem onlar tüketiliyor hem de ev bereketli oluyor.

Kızlar
Benim kv ben nişanlıyken yazlık yorgan yaptırdı bana. Onlar yorgan diyor ama bildiğin yatak örtüsü. İncecik bir elyafla kabartılmış, saten, fırfırlı, üzeri boncuklu.
Çok kullanışsız. Bir de iki tane süslü yastık kılıfı var.Bir kere sereyim dedim, emanet durdu. Bazanın altında duruyor şimdi. Çok batıyor bana, ne yapsam ki?

Günaydın mutlu sabahlar olsun.
Günaydın durkan ...
Bu sabah Çaylar benden kızlar çok şükür bu pazar çalışma yok...
Günaydın Canım...
Bende birikim ne kadar ne aldığımı söylemiyorum eşime hoş, sormuyor da...
Güzel bir hedef ablan da katılsın bize bir de kumbara yapsın ohh....

Güle güle oturun canım Allah isteyen herkese nasip etsin

1.kv ne geri verebilirsin
2.letgo gibi yerlerde satabilirsin
3.ihtiyacı olan birisine ver
4.hediye edebilirsin.
Aklıma başka bişey gelmiyor.

Ellerine sağlık canım.
Teşekkür ederim ben çayımı alıp sizleri okumaya devam ediyorum.

1.kv ne geri verebilirsin
2.letgo gibi yerlerde satabilirsin
3.ihtiyacı olan birisine ver
4.hediye edebilirsin.
Aklıma başka bişey gelmiyor.

Kv e geri vermek değil de bana da evlenecek birisine hediye vermek mantıklı geldi.
Saten gecelik takımım da olduğu gibi duruyor. Eşim sattırmıyor

Günaydınlar, bende uyuyamayanlardanım her hafta sonu uyucam diyorum ama uyuyamıyorum

Eylül ayında kumbarama para atabildim. Eylülün sonlarına doğru başladım ve bu ay çok sıkışığız. Bayramdı tatildi derken epey para harcadık. Eşimlerimizesöylemeden, ablamla her ay bir iki gram altın yapacağız. Ocaktaki 6 çeyrek hedefim tamamlanmış olur hem de eşime sürpriz yaparım çok sevinir birikim konusunda eşimde benim gibi
Evdede özellikle mutfakta ekonomi yapıyorum. İşten gelirdim yemek yapmazdım hemen dışardan hazır bişiler alırdık ama artık öyle yapmıyorum. Buzlukta annelerimizin verdikleri ağzına kadar dolu onlardan yapıyorum hem onlar tüketiliyor hem de ev bereketli oluyor.

Birikimleriniz hayırlı olsun canım .
Evde yemek yapmak gerçekten bir başka
Hem sağlık açısından hem bütçeye her yönden güzel

Kv e geri vermek değil de bana da evlenecek birisine hediye vermek mantıklı geldi.
Saten gecelik takımım da olduğu gibi duruyor. Eşim sattırmıyor
Aynen benim eşimde evden bişey çıkmasını istemez. Benim de saten Gecelik ler öyle sandıkta bekliyor. Yazın sıcak kışın soğuk diyip giymiyorum zamanında ne diye aldıysam artık. Bende hediye veririm herhalde.

1 kuruş bile çok önemli bu devirde bir kadının birikimi olması güvencesi oluyor.
Aynen zaten buraya üye supurgelicadi topiğimize gel..

Bu evlilik dönemin de alınan enn gereksiz en masraflı şey sanırım onlar
Ben almamıştım

Birikimleriniz hayırlı olsun canım .
Evde yemek yapmak gerçekten bir başka
Hem sağlık açısından hem bütçeye her yönden güzel

Çok teşekkürler

Evet özellikle dışarda yiyince midem ağrırdı ve sonrada çok üzülürdüm evde herşey var neden dışarıda yiyoruz diye. Hem de yemek yapmayı biliyorumda ama artık herşeyi değerlendiriyorum.

Bu topikte bana çok şey kattı çok teşekkür ederim

Bu evlilik dönemin de alınan enn gereksiz en masraflı şey sanırım onlar
Ben almamıştım

Ben pamuklu saten takım almıştım. Annemle teyzem ve satıcı kız öyle daha kullanışlı olur demişlerdi. İyiki de dinlemişim yoksa normal saten alsaydım benimde köşede beklerdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…