- 25 Nisan 2018
- 1.442
- 5.021
- 158
- 39
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #87.221
Asmin insallah cok guzel gecer sinavin ve istedigin puani alirsin, bizi haberdar et.Selam kizlar,
sinava son iki gün. Benim tipim artik tüm gün böyle
Ay yeterli puani alamazsam bide 3 hafta sonra sözlü sinava girmem gerek. Kecileri oynatirim ozaman herhalde
Evi artik bildiginiz b.k götürüyor. Sinavdan sonra evi bi ters cevirmem gerek resmen.
Altin sanki biraz düstü? Halen ala bilen var mi?
Hafta sonuna kadar umarım sonuclari alirim.Asmin insallah cok guzel gecer sinavin ve istedigin puani alirsin, bizi haberdar et.
Gecen hafta baya cikmisti altin degil mi, simdi 3700 civari gozukuyor gram fiyati. 2024 Agustosunda 2700 civariydi, cunku biraz dolar goturup altina cevirmistik, oradan hatirliyorum. Bizim Turkiye`de ufak bir kira gelirimiz var, kiraci yatirinca esim onu altna ceviriyor, hedefimiz birikeni cocuklarin universite egitimi icin kullanmak.
Hadi hayirlisi olsun, sen calistin, emek verdin.Hafta sonuna kadar umarım sonuclari alirim.
Bugün tansyonum bi düstü bi indi hic iyi degildim. 2 saat ders calisip biraktim bugünlük. Yarinda artik biraz tekrarlama yapip artik ne olursa olsun kafasiylada sali sinava gitcem
Zeynepcim kuzularina cok güzel birikim yapiyorsun bence masallah sana. Birikimleri katlansin ve cogalsin insallah.
Ben kizima 3 kumbara yaptim. Biri büyüdügü zaman icin, biri harcligini almak icin özel birsey icin biriktirsin diye, biride savurup harcamak icin
Böylece birikim yapmayi ögetmege calisiyorum. Gecen babasi bu kumbara nerdese dolmus acalim dediginde, kiyameti kopardi bizimki. O para büyüdügümde bana lazim olcak, acamayiz diye
Selam canim,
Evet canim pek kimse yazmiyor eskisi gibi, ben de elimden geldigince devam etmeye calisiyorum, arada arayi aciyorum. tr-lellinin konusu var oraya da yaziyorum.Selam canim,
gecdim de. Bizim grub resmen yok oldu
Taxi plakasi buldum. Belediye isleri 3 ay sürüyor. Onlarda bitince taxiye basliya bilcez.
Sen nasılsın?
Hayirli olsun mezuniyetiniz, altinin da bereketli olsun.Elime bir miktar para geldi altın aldım onu da yüksekten almiş olduğum için hâlâ alım seviyesinde
Mezuniyetimiz var bu haftaduygusal anne modu yükleniyor
Bayramda memleketimize gittik dün dönüş yaptık iki gün evde dinleneyim.
Buradayım burdaSelam canim,
gecdim de. Bizim grub resmen yok oldu
Taxi plakasi buldum. Belediye isleri 3 ay sürüyor. Onlarda bitince taxiye basliya bilcez.
Sen nasılsın?
Hesap ver bakim nirdedinnnnn sennnnnn?Buradayım burda
Hayırlı olsun Asminim
Bende yazin 3 hafta izin alcam, hem kizla vakit geçirmek istiyorum hemde cidden dinlenmem gerek. Uzun zamandır dinlenemedim bide üstüne sinav stressi.Selam Asmincim, kizin okul bitti babasiyla evde, oglanin da pazartesi bitecek, ben de bir iki hafta izin alirim yazin, birlikte vakit geciririz diyorum. Bu sene Turkiye planimiz yok, insallah seneye gideriz, buralarda ufak gezmeler yapariz ancak. Persembe tatil burada, cocuklari cilek toplamaya ciftlige goturelim diyorum, havalar da biraz kapali gidiyor bu siralar burada.
Şu günler sadece 3 ay sürdü . Yılın ilk çeyreğinden sonra vergi diliminin yükselmesi, harcamaların artması sebebiyle hiç altın biriktirmedim.Hayırlı akşamlar hayırlı ramazanlar arkadaşlarım…
Bu ayın birikimini yaptım 15 gr bilezik aldım.
Son iki aydır harcamalarıma çok dikkat ettim.
Ayrıca bu ay neredeyse hiç harcama yapmadım. Kredi kartı borcum çok düşük bi miktar. Almadığım sürece böyle özgürüm.
Defalarca bir şeye ihtiyacım varmış gibi hissettim düşündüm ama gerçekte ihtiyacım yoktu bu bir istekti. Özellikle sosyal medyada influencerların sürekli bir link paylaşması sürekli bir ürünün reklamını yapması acaba alsam mı diye düşün düşünüp insan harcamaya sevk edebiliyor ancak ben buna dur dedim be zaten çok az influencer takip ediyorum onlardan da etkilenmedim ama etkilenseydim bugün bu başarıyı elde edemezdim. Dışarıda yemek dahi bir kez yedim. Vazgectiklerim çok önemli değerli miydi hayır değildi sabrettim ve şu an elhamdülillah tadını çıkarıyorum.
Evet al iznini dinlen iyi olur, benim simdi esim evde cocuklarla o yuzden butun iznimi yazin kullanmam ama ben de bi 10 gun alirim gibi. Evde kalinca da cocuklar beni istekinden daha beter yoruyor, evde kalmak istemiyorlar, parka gotur, yuzmeye gotur oyle geciyor zaman.Bende yazin 3 hafta izin alcam, hem kizla vakit geçirmek istiyorum hemde cidden dinlenmem gerek. Uzun zamandır dinlenemedim bide üstüne sinav stressi.
Yarin burdada tatilCuma ve pazartesi izin aldim su evrak islerini rahat bitirmek icin.
Bu yaz zaten tatil yapmazsaniz yurtdisinda daha iyi bence. Trump in geri ülkeye birakacagi bellisiz resmen. İşinizi garantiye alin derim.
Yan binada bir aile türkyeye temelli dönüs yapcak gelecek ay. Ne kadar iyi bir fikir bilmiyorum. Hakklarinda hayirlisi.
Umarim en kisa zamanda vatandasligi alirsinizEvet al iznini dinlen iyi olur, benim simdi esim evde cocuklarla o yuzden butun iznimi yazin kullanmam ama ben de bi 10 gun alirim gibi. Evde kalinca da cocuklar beni istekinden daha beter yoruyor, evde kalmak istemiyorlar, parka gotur, yuzmeye gotur oyle geciyor zaman.
Biz bu sene vatandasliga basvurabiliyoruz, green card da 5 inci senemiz, esim islemleri baslatacagim diyordu gecen, bakalim, alalim da kafamiz rahatlasin. Komsun icin de hayirlisi olsun verdikleri karar, bizim cocuklar buyudu artik, ozellikle oglum icin zor olur donsek, uyum saglamasi falan, ben mesela sadece ailem icin donmek isterim, onlari ozluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?