• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ohh süper gözün aydın canımm
Teşekkürler canım..Allah ima çok şükür 5yilin birikimiydi inşallah rabbim utandırmasın ve kalanını da odeme kolaylığı verir daha güzeli de isteyenlerin olsn inş.hrpiniz Allah a emanet olun

Teşekkürler canım..Allah ima çok şükür 5yilin birikimiydi inşallah rabbim utandırmasın ve kalanını da odeme kolaylığı verir daha güzeli de isteyenlerin olsn inş.hrpiniz Allah a emanet olun
amin darısı başımıza inşallahhh evim yok bebişim yokkkkk rabbim hayırlısıyla versin ikisinide inşallahhhhhh:oops::KK22:

msf2407 msf2407 destek ve yardımlarını bekliyoruz:KK200:
:KK71::KK71::KK71:

Ben bir ara bir kase yoğurda limon, pul biber, nane karıştırıp tüketmiyordum, eşim bile alışmıştı istiyordu :-)
Ya da çörek otu, pul biber, yoğurt.

Zencefil ve zerdeçal ile duymadım ama deneyebiliriz.

Yok ya ben hamur işini ve tatlıyı çok seviyorum o yüzden eski kiloma dönemiyorum
1.58 boy, 59 kiloyum
55 olayım tekrar :KK51:
Keşke yiyerek kilo versem
Tuzu çok azalttım ama tatlı no nooo.... :KK43:
aynı bennn, tok bile olsam oturur yerim tatlıyı ama kendimi frenlemeye çalışıyorum. şimdi bunu yersem bütün emeklerim boşa gider diye kendimi tutmaya çalışıyorum.
evde sağlıklı tatlılar yapıyorum. hurmayla, kuru meyvelerle falan, bitter çikolata yiyorum.
ama özel dönemlerde birkaç gün izin veriyorum kendime.
yiyip yiyip kilo versek güzel olur du ama nerdeeee
benim boyum 173 ama kemiklerim iri. kilo olunca direk yarmagül gibi oluyorum. bir de evlenene kadar hep 60 kg 38 beden incecik bir kızdım, evlilikten sonra biraz aldım ve öyle devam etti. en son karar verdiğim gün kıştı. dolabı açtım giyecek hiçbirşeyim yok. dolap dolu ama hiçbiri üstüme olmuyor. heryerim pörtlüyor falan dedim böyle olmayacak.

msf2407 msf2407 destek ve yardımlarını bekliyoruz:KK200:

aynı bennn, tok bile olsam oturur yerim tatlıyı ama kendimi frenlemeye çalışıyorum. şimdi bunu yersem bütün emeklerim boşa gider diye kendimi tutmaya çalışıyorum.
evde sağlıklı tatlılar yapıyorum. hurmayla, kuru meyvelerle falan, bitter çikolata yiyorum.
ama özel dönemlerde birkaç gün izin veriyorum kendime.
yiyip yiyip kilo versek güzel olur du ama nerdeeee
benim boyum 173 ama kemiklerim iri. kilo olunca direk yarmagül gibi oluyorum. bir de evlenene kadar hep 60 kg 38 beden incecik bir kızdım, evlilikten sonra biraz aldım ve öyle devam etti. en son karar verdiğim gün kıştı. dolabı açtım giyecek hiçbirşeyim yok. dolap dolu ama hiçbiri üstüme olmuyor. heryerim pörtlüyor falan dedim böyle olmayacak.
Sen de gel bizim takıma... Dur link atayım. :-)

Şişt Anka Anka takımı burda kur yavrukuş :)))
Nereye götürüyon sen bizim altın kızları?
Diğerlerini getir buraya :KK70:
Kız orası ayrı burası ayrı. Burda birikim için orda zayıflamak için takılıyoruz. Tamam atmayayım o zaman link kusura bakma canım. :KK200:

şimdi bana yorum yapın kızlar
eylül ayı bitince bütçemi kontrol ettim.
istanbuldayız. eşimle ben 2 kişiyiz.
market+pazar+su için 550 TL harcama yapmışım. herşeyi bankamatikle aldığım için kalem kalem yazdım.
kasap alışverişi kurbandan dolayı yok.
ayın ilk 10 günü kim marketten alışveriş yapmışım. o zaten 250 TL civarı birşey.
bu ay deterjan, sıvıyağ, bakliyat da hiçbirşey yok.
sebze ve kahvaltılık marketten alınan. pazarda sebze meyve.
10undan sonra fişlerimi de atmadım ve alabileceğim herşeyi bimden almaya başladım.
fişlere baktım gereksiz hiçbirşey yok. abur cubur 50 TL bile tutmuyor.
sabah kahvaltı akşam yemek ve haftasonu bu ay hep evde yedik.
nasıl?

Back
X