- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #8.941

Hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin Rabbim...
Tüm isteyenlere...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım..Allah ima çok şükür 5yilin birikimiydi inşallah rabbim utandırmasın ve kalanını da odeme kolaylığı verir daha güzeli de isteyenlerin olsn inş.hrpiniz Allah a emanet olunohh süper gözün aydın canımm
amiiiiiiiin canım inaşşalahhhh çok amiiiinsekerim00 gün doğmadan neler doğar...
Hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin Rabbim...
Tüm isteyenlere...
amin darısı başımıza inşallahhh evim yok bebişim yokkkkk rabbim hayırlısıyla versin ikisinide inşallahhhhhhTeşekkürler canım..Allah ima çok şükür 5yilin birikimiydi inşallah rabbim utandırmasın ve kalanını da odeme kolaylığı verir daha güzeli de isteyenlerin olsn inş.hrpiniz Allah a emanet olun
Günaydın Canım...gunaydın kzlarr
Amin inşallahamin darısı başımıza inşallahhh evim yok bebişim yokkkkk rabbim hayırlısıyla versin ikisinide inşallahhhhhh![]()
günaydın canım hoş geldin nasıl gidiyo hamişlikgunaydın kzlarr
Geldim canım sabah biz senle konuşmadık mı ya rüya mıydı
aynı bennn, tok bile olsam oturur yerim tatlıyı ama kendimi frenlemeye çalışıyorum. şimdi bunu yersem bütün emeklerim boşa gider diye kendimi tutmaya çalışıyorum.
Ben bir ara bir kase yoğurda limon, pul biber, nane karıştırıp tüketmiyordum, eşim bile alışmıştı istiyordu
Ya da çörek otu, pul biber, yoğurt.
Zencefil ve zerdeçal ile duymadım ama deneyebiliriz.
Yok ya ben hamur işini ve tatlıyı çok seviyorum o yüzden eski kiloma dönemiyorum
1.58 boy, 59 kiloyum
55 olayım tekrar
Keşke yiyerek kilo versem
Tuzu çok azalttım ama tatlı no nooo....![]()
ya çok sevindimm valla ben bile korktum burdan bulamıcanız diye film izler gibi takip ettim yazdıklarını![]()
Sen de gel bizim takıma... Dur link atayım.msf2407 destek ve yardımlarını bekliyoruz
aynı bennn, tok bile olsam oturur yerim tatlıyı ama kendimi frenlemeye çalışıyorum. şimdi bunu yersem bütün emeklerim boşa gider diye kendimi tutmaya çalışıyorum.
evde sağlıklı tatlılar yapıyorum. hurmayla, kuru meyvelerle falan, bitter çikolata yiyorum.
ama özel dönemlerde birkaç gün izin veriyorum kendime.
yiyip yiyip kilo versek güzel olur du ama nerdeeee
benim boyum 173 ama kemiklerim iri. kilo olunca direk yarmagül gibi oluyorum. bir de evlenene kadar hep 60 kg 38 beden incecik bir kızdım, evlilikten sonra biraz aldım ve öyle devam etti. en son karar verdiğim gün kıştı. dolabı açtım giyecek hiçbirşeyim yok. dolap dolu ama hiçbiri üstüme olmuyor. heryerim pörtlüyor falan dedim böyle olmayacak.
Bir takım mı sadece oKk da bir takıma katıldım inşallah olumlu sonuçlar umuyorum canım![]()
ŞiştSen de gel bizim takıma... Dur link atayım.![]()
hem diyet hem birikim hep beraberŞiştAnka takımı burda kur yavrukuş :)))
Nereye götürüyon sen bizim altın kızları?
Diğerlerini getir buraya![]()
Kız orası ayrı burası ayrı. Burda birikim için orda zayıflamak için takılıyoruz. Tamam atmayayım o zaman link kusura bakma canım.ŞiştAnka takımı burda kur yavrukuş :)))
Nereye götürüyon sen bizim altın kızları?
Diğerlerini getir buraya![]()
Atabilirsin tabi kiKız orası ayrı burası ayrı. Burda birikim için orda zayıflamak için takılıyoruz. Tamam atmayayım o zaman link kusura bakma canım.![]()