• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın Hanımlar,
M muhendiseylul ve tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea
Bu ay çocuk gelişimi ile ilgili fotoğrafını eklediğim iki kitabı almayı düşünüyorum. Belki sizin de ilginizi çeker diye paylaşmak istedim.
Çok sağol canım henüz bu tip kitaplara başlamadım ama notlarıma aldım inşallah ilerleyen zamanlarda sıra buna da gelicek inşallah :KK66::KK28:
Günaydın canım. Nasıl oldun? Daha iyi misin?
Çok teşekkür ederim canım çok şükür daha iyiyim allahın izniyle tamamen atlatırım inşallah bikaç güne :dua: sen nasılsın peki kuzum bebişin nasıl oldu iyileşti mi tamamen :KK52:

Çok sağol canım henüz bu tip kitaplara başlamadım ama notlarıma aldım inşallah ilerleyen zamanlarda sıra buna da gelicek inşallah :KK66::KK28:

Çok teşekkür ederim canım çok şükür daha iyiyim allahın izniyle tamamen atlatırım inşallah bikaç güne :dua: sen nasılsın peki kuzum bebişin nasıl oldu iyileşti mi tamamen :KK52:

Sevindim daha iyi olmana.

Oğlum da çok şükür iyileşti teyzesi :) Teşekkür ederiz

Canım Instagram'da kucukkitapkurdu'nu takip etmeni tavsiye ederim. Güzel önerileri oluyor. Benim kızım büyüyünce alırım diye not aldıklarım ancak hşunlar:
- Böcek atlası
- Çıtır çıtır felsefe serisi
- Sessiz sakinin gürültülü maceraları
- Nereden nereye buluşlar
- Kafayı çalıştır serisi
Teşekkürler elecda elecda notumu aldım ;)

Teşekkürler elecda elecda notumu aldım :KK66:

Ravensburger in Ne Nerede Nasıl serisi var. Tavsiye ederim. Çok güzel kitaplar.

Günaydın herkese
Ayın 15 ine kadar 150 liram var.
Halıları yıkamaya vermiştim. İnşallah param yeter.
Haftaya da temizlikçi gelecek, gelirken 150 liralık da tarhana sipariş etmiştim. onun da parasını bir sonraki sefere vereceğim. 300 lira da temizlikçi ablaya vereceğim olacak o yüzden.

Kuruş harcamamam lazım yani. Zorda kalırsam eşimden isterim

Bi yakınım yoğun bakımda tedavi görmesi gerekiyormuş ve bütün hastanelerin yoğun bakım servisleri dolu. Maddi durumları da olmadığı için özel hastanelere de gitmemişler

Çok kötü durumda şuan sağlığı . Allah korusun bizler böyle bi durumla karşılaşsak ...

Benim bildiğim acilden olunca özel hastaneler hiçbir ücret taleb edemiyor

İkincisi devlet hastanesinin sevk etmesi gerekmezmi insan canı bukadar mı değersiz

Allah aşkına bilgisi olan var mı bu konuyla ilgili

Günaydın Hanımlar,
M muhendiseylul ve tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea
Bu ay çocuk gelişimi ile ilgili fotoğrafını eklediğim iki kitabı almayı düşünüyorum. Belki sizin de ilginizi çeker diye paylaşmak istedim.
canım çok teşekkürler, sen hep paylaş bizimle, önceliğim senin diğer tavsiye ettiğin kitapları okumak. söylediğin kitapları inceledim ve pek çoğunu dün sipariş verdim gelsin hemen başlayacağım inşallah. seni tanımadan tavsiyelerini çok önemsiyorum ve sana çok güveniyorum.:KK200:

kızlar merhaba.
araya pat diye dalıyorum ama kusura bakmayın.
dolar 3.56 görünüyor. doların durumuyla ilgili öngörüsü olan var mı? 3.50 sınırını aştı. düşebilir mi acaba.

Bi yakınım yoğun bakımda tedavi görmesi gerekiyormuş ve bütün hastanelerin yoğun bakım servisleri dolu. Maddi durumları da olmadığı için özel hastanelere de gitmemişler

Çok kötü durumda şuan sağlığı . Allah korusun bizler böyle bi durumla karşılaşsak ...

İkincisi devlet hastanesinin sevk etmesi gerekmezmi insan canı bukadar mı değersiz

canım hiçbir bilgim yok maalesef. yalnızca çok geçmiş olsun demek istedim..

canım çok teşekkürler, sen hep paylaş bizimle, önceliğim senin diğer tavsiye ettiğin kitapları okumak. söylediğin kitapları inceledim ve pek çoğunu dün sipariş verdim gelsin hemen başlayacağım inşallah. seni tanımadan tavsiyelerini çok önemsiyorum ve sana çok güveniyorum.:KK200:
Güzel mesajın için çok teşekkürler canım:KK19:

Canım babam ile ilgili bir yoğun bakım tecrübem var. Babam fenalaşınca ambulans ile bir devlet hastanesinin aciline götürüldü. Sonra yoğun bakımda yer olmadığı için servise aldılar. 2 hafta kadar serviste tuttuktan sonra "Bu hasta yoğun bakımlık ancak yoğun bakımda yer yok. O yüzden taburcu ediyoruz" dediler. Sevk edin dedim. Sevk etmiyoruz ben çıkışını veririm sonra kendin hallet dediler. Babamı taburcu ettiklerinde bilinç kapalıydı bu arada.
Taburcu edildikten bir hafta sonra tekrar fenalaştı. Bu sefer özel hastaneye gittik ambulansla. Hastane bizi kabul etmedi. Yaşlıymış ve durumu kötüymüş, alamazlarmış. Sonra başka bir devlet hastanesine gittik. Orası bu hasta diğer hastanenin hastası almıyorum dedi. Bir önce yattığı hastane acili kapatmıştı o akşam. Orası acili kapatmış, almıyorlar diyoruz. Biz de alamayız diyor. Bu arada babama kimse müdahale etmedi. O Hastanede tanıdık doktor bulup araya soktuk. Öyle bir zahmet kabul ettiler. Sonra babamı kaybettik zaten:KK43:

1984'ü aldım. Okuyacağım. Hayvan Çiftliğini de tiyatroda izleyip çok beğenmiştim. Sen beğendin mi bu iki kitabı?
Evet canim her ikisinide çok beğendim :KK52: hayvan çiftliği çok kısa zaten hatta cocuk kitabı bile kabul ediliyor kim zaman bir solukta okuyup bitidim :KK66: 1984 se karamsar bi kitap ilk 40-50 sayfa kitaba adapte olmakta zorlandım bilemiyorum belkide o donemde yaşadıklarimla alakalı olabilr zor bi dönemden geçiyordum ama sonrasında cok sevdim ve tadı damaģimda kaldı inan ki bitince :KK68:

Canım babam ile ilgili bir yoğun bakım tecrübem var. Babam fenalaşınca ambulans ile bir devlet hastanesinin aciline götürüldü. Sonra yoğun bakımda yer olmadığı için servise aldılar. 2 hafta kadar serviste tuttuktan sonra "Bu hasta yoğun bakımlık ancak yoğun bakımda yer yok. O yüzden taburcu ediyoruz" dediler. Sevk edin dedim. Sevk etmiyoruz ben çıkışını veririm sonra kendin hallet dediler. Babamı taburcu ettiklerinde bilinç kapalıydı bu arada.
Taburcu edildikten bir hafta sonra tekrar fenalaştı. Bu sefer özel hastaneye gittik ambulansla. Hastane bizi kabul etmedi. Yaşlıymış ve durumu kötüymüş, alamazlarmış. Sonra başka bir devlet hastanesine gittik. Orası bu hasta diğer hastanenin hastası almıyorum dedi. Bir önce yattığı hastane acili kapatmıştı o akşam. Orası acili kapatmış, almıyorlar diyoruz. Biz de alamayız diyor. Bu arada babama kimse müdahale etmedi. O Hastanede tanıdık doktor bulup araya soktuk. Öyle bir zahmet kabul ettiler. Sonra babamı kaybettik zaten:KK43:
Canım çok kötü korkunç bir tecrübe olmuş benim okurken canım cok acıdı siz nasıl dayanabildiniz :KK43: allah gani gani rahmet eylesine babana babama tüm kaybettigimiz sevdiklerimize başın sağolsun canım hakikaten bizim ülkemizde allah kimseyi hastanelere düsürmesin mecbur etmesin :dua::dua::dua:

Uzun zamandır az yazıp çokca okuyorum burayı. Sizi çok kendime benzetiyroum, hem meslek hem ev yaşantısı çocuklar filan açısından. Şimdi de bu yazdıklarınızı okuyunca bu kadar olmaz dedım. Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. Babamı kaybedeli 8 ay oldu. Allah devlette acil kapılarında süründürmesin. Çok zordu. Herkese de bir kapı açsın inş. Babam acilde yatarken o gece tüm hastanelerdeki yoğun bakımlar doluydu(zaten hep dolu:(( ) Tam taburcu edeceklerken aynı hastanesinin yoğun bakımında yer açıldı, sabaha karşı indirdik oraya, akşamı göremedi. O gece yaşadıklarımız hiç aklımdan çıkmıyor: ( Çok özlüyorum babamı...

Canım çok kötü korkunç bir tecrübe olmuş benim okurken canım cok acıdı siz nasıl dayanabildiniz :KK43: allah gani gani rahmet eylesine babana babama tüm kaybettigimiz sevdiklerimize başın sağolsun canım hakikaten bizim ülkemizde allah kimseyi hastanelere düsürmesin mecbur etmesin :dua::dua::dua:
Sağol canım. Allah hakikaten insanı hastaneye düşürmesin. Çok zor zamanlardı.

Uzun zamandır az yazıp çokca okuyorum burayı. Sizi çok kendime benzetiyroum, hem meslek hem ev yaşantısı çocuklar filan açısından. Şimdi de bu yazdıklarınızı okuyunca bu kadar olmaz dedım. Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. Babamı kaybedeli 8 ay oldu. Allah devlette acil kapılarında süründürmesin. Çok zordu. Herkese de bir kapı açsın inş. Babam acilde yatarken o gece tüm hastanelerdeki yoğun bakımlar doluydu(zaten hep dolu:KK43:( ) Tam taburcu edeceklerken aynı hastanesinin yoğun bakımında yer açıldı, sabaha karşı indirdik oraya, akşamı göremedi. O gece yaşadıklarımız hiç aklımdan çıkmıyor: ( Çok özlüyorum babamı...
Biz de geçen yıl Martta kaybettik babamı. Sizin de başınız sağ olsun. İnsan yaşamadan bilemiyor, çok kötü ve acımasız bir sağlık sistemi var ve insanın elinden birşey gelmiyor. Biz yoğun bakıma sokmayı başardık babamı. Yaklaşık 4 ay kadar yoğun bakımda kaldı ve orada vefat etti.

Back
X