• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar, yumuşatıcı kullanıyor musunuz?

Hangi marka önerirsiniz?

Ben ersağ ve vernel kullanıyorum; fakat kalıcılık konusunda memnun değilim.

K kahvemsi mutluluk ben özel sektördeyim canım
Iki vardiya sistemi 8 4,4 12 vardiyaları
Zor oluyor özellikle 4 12 çocuklar ile uyanıyorum sabah, çoğunlukla sonra uyuyamıyorum.
anladım canım
aslında keşke hep 8-4 olsa ne güzel olur,
tam istediğim çalışma saati :KK200:günün büyük kısmı sana kalır herşey ile ilgilenip dinlenecek fırsatın olur.

Hangi marka önerirsiniz?

Ben abc yi çok sevdim, mavi olanı almıştım, onu a 1o1 de bulamıyorum ilk bulduğumda tekrar alacağım

Hangi marka önerirsiniz?

ben yumoş pembe kullanıyorum, yaban mersini ve orkide.
kokusu çok güzel ve gerçekten kalıcı. parfüm gibi çok beğeniyorum
ama eşim ağır buluyor ve değiştirmemi istiyor ne zamandır
geçen sene indirimde stok yapmıştım ama bu ara fiyatlara bakıyorum ciddi fiyatı atrmış
burada kızlardan duydum, bu seferde bimin bulutunu denemeyi düşünüyorum

Canım babam ile ilgili bir yoğun bakım tecrübem var. Babam fenalaşınca ambulans ile bir devlet hastanesinin aciline götürüldü. Sonra yoğun bakımda yer olmadığı için servise aldılar. 2 hafta kadar serviste tuttuktan sonra "Bu hasta yoğun bakımlık ancak yoğun bakımda yer yok. O yüzden taburcu ediyoruz" dediler. Sevk edin dedim. Sevk etmiyoruz ben çıkışını veririm sonra kendin hallet dediler. Babamı taburcu ettiklerinde bilinç kapalıydı bu arada.
Taburcu edildikten bir hafta sonra tekrar fenalaştı. Bu sefer özel hastaneye gittik ambulansla. Hastane bizi kabul etmedi. Yaşlıymış ve durumu kötüymüş, alamazlarmış. Sonra başka bir devlet hastanesine gittik. Orası bu hasta diğer hastanenin hastası almıyorum dedi. Bir önce yattığı hastane acili kapatmıştı o akşam. Orası acili kapatmış, almıyorlar diyoruz. Biz de alamayız diyor. Bu arada babama kimse müdahale etmedi. O Hastanede tanıdık doktor bulup araya soktuk. Öyle bir zahmet kabul ettiler. Sonra babamı kaybettik zaten:KK43:
Allah rahmet etsin babana canım
Bizde bugün çok berbat bir gün yaşadık
Yol yordam bilmemek çok kötü
Allah düşmanımı bile düşürmesin derler ya aynen öyle

Geçmiş olsun, yakının nerde yatıyor? Acil serviste mi?

Hasta eğer acilde yatıyor ve yoğun bakım ihtiyacı varsa, önce yattığı hastanenin yoğun bakımlarına danışılır, eğer yer yok cevabı gelirse 112 ye fax çekerler hasta bilgilerini verirler, 112 de şehirdeki özel hastaneler dahil yoğun bakım doktorlarını arayıp hasta hakkında bilgi verirler, eğer o hastanenin doktoru hastayı kabul ederse 112 gelir hastayı yattığı yerden alır kabul eden hastanenin yoğun bakımına bırakır.

Karşı tarafta kabul eden bir doktor yoksa hasta yattığı yerden çıkamaz.

Bazen hasta yakınlarına da siz de sorun soruşturun yer doktor araştırın denilebilir süreci hızlandırmak için.

Tamda dediğin gibi oldu gerçekten canım
Bulunduğu hastanenin yoğun bakımı yer var ama yeterli değilmiş nasıl yoğun bakımsa

112 başka bi ilçede yer buluyor hasta yakınları karar verene kadar hemen dolmuş

Daha sonra başka bi hastane de yer bulunmuş
Bu seferde gss borcuna takılmışlar ödenmediği taktirde hastane kabul etmiyor hastayı

Gss prim borcu öde et saat 2.30 civarı oldu
İnsan hayati bukadar mı değersiz miş yaa

Canım çok geçmiş olsun. Allah bir an önce şifasını versin.

Acilde pratisyen hekim muayenesine ücret almıyorlar; fakat bir ileri muayenede herşeye ücret talep ediliyor. Tetkikler, uzman hekim vs derken fiyat artıyor.

Özel hastane sevk etmiyor. Alın götürün diyor. Eğer ambulans istersen ücret istiyorlar diye biliyorum, emin değilim.

Sağlık bakanlığını arayıp şikayet edin. Hastamızı devlet hastaneleri kabul etmiyor diyin. Veya özel hastanenin gereksiz ücret talep etiğini düşünüyorsanız hepsini söyleyip şikâyet edin.

Bu konuda sağlık bakanlığı çok iyi çalışıyor. Hemen geri dönüş yapıyorlar. Bir tanıdığım özel hastaneyi şikâyet etti ve hastane parayı iade etmek için aylarca adamın peşinden koştu.
Hangi no yu aramamız gerekiyor böyle durumlarda

Herkeşlere iyi akşamlaaar :KK55:

Size bir şey danışmak istiyorum bu ayın sonunda elime 1000 lira geçecek. Sizce bu parayı nasıl değerlendirmeliyim?

Paranın tamamını bankada altın hesabına yatırmayı düşünüyorum. Yılbaşından sonra altın fiyatı uçarsa belki diye :halay:

Hangi marka önerirsiniz?

Canım ben bim markalı bulut mavisini kullanıyorum. Ama bir ara abc denemek istiyorum arkadaşlar memnunmuş.
anladım canım
aslında keşke hep 8-4 olsa ne güzel olur,
tam istediğim çalışma saati :KK200:günün büyük kısmı sana kalır herşey ile ilgilenip dinlenecek fırsatın olur.
Aynen canım çocuklu kadınlar için ikinci vardiya yorucu oluyor ama işte bir şekilde devam ediyor.. Sen çalışıyor muydun?

Ben abc yi çok sevdim, mavi olanı almıştım, onu a 1o1 de bulamıyorum ilk bulduğumda tekrar alacağım

Kesinlikle çok merak ettim almayı istiyorum..

Size bir şey danışmak istiyorum bu ayın sonunda elime 1000 lira geçecek. Sizce bu parayı nasıl değerlendirmeliyim?

Paranın tamamını bankada altın hesabına yatırmayı düşünüyorum. Yılbaşından sonra altın fiyatı uçarsa belki diye :halay:
Sanırım ben olsam altın alırım

günaydın kızlar, mutlu güzel bir gün olsun hepimize

ben olsam 200 TL vadeliye koyar kalanı ile bankadan altın alırdım. 200'ü de olur nakite ihtiyaç duyarım da altını bozdurmayayım diye ayırırım yoksa hepsi altın. benim en sevdiğim renk sarı çünkü:)

Canım ben bim markalı bulut mavisini kullanıyorum. Ama bir ara abc denemek istiyorum arkadaşlar memnunmuş.

Aynen canım çocuklu kadınlar için ikinci vardiya yorucu oluyor ama işte bir şekilde devam ediyor.. Sen çalışıyor muydun?
evet canım çalışıyorum :KK200:

Selam canlar günaydın. geçmişi okudum yakınlarını kaybedenlerin başı sağolsun allah rahmet eylesin hepsini cennetine alsın inşallah.

biz dün ilk birikimimizi aldık çok şükür. :nazar: 22 ayar 23 gram adana burması gramı 135 ten 3105 tl tuttu. sizce iyi almışmıyız? resim sözüm vardı akşam atabilirsem atayım inşallah.

Selam canlar günaydın. geçmişi okudum yakınlarını kaybedenlerin başı sağolsun allah rahmet eylesin hepsini cennetine alsın inşallah.

biz dün ilk birikimimizi aldık çok şükür. :nazar: 22 ayar 23 gram adana burması gramı 135 ten 3105 tl tuttu. sizce iyi almışmıyız? resim sözüm vardı akşam atabilirsem atayım inşallah.
bilezik her yerde aynıdır sanırım fiyatı
bereketli olsun Allah devamını getirsin dilerim.

Hayırlı olsun canım güle güle kullan :KK25:
Fotoyu bekliyoruz

Back
X