- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #9.461

Sevmem öyle gözüme batar, zaten birçok şey sık sık indirime giriyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 yıllık evliyim bende. Çalıştığım dönemde iyi bir birikim yaptım ve eve girdik 1 yıl sonra.market market gezer nerdr ne indirim var takip ederdim. Çocuk olunca eve kapandım. Bakan kimse yok kreşede vermek istemedim biraz ara verdim.Gelir gider hesabı tutmak çok faydalı oluyor canım
Ben stoklr azalınca not tutuyorum alışveriş listeme.
Bende birikime evlendikten 10 yıl sonra başladım anca aklım başıma geldi :))
Yaklaşık 1,5 yıldır birikim yapmaya çalışıyorum.
11 yıllık evliyim 2 oğlum var 10 ve 5 yaşında.
14 yıldır çalışma hayatındayım..
Öncelikle hoşgeldin tam geldin maşallah eşim artık bana para vermiyor ondan bu taktik bende işe yaramıyorMerhabalar ben aranıza yeni katıldım. :) Şu an çalışmıyorum. Hazırlandığım sınavım var. Evleneli 1 yıl oldu. Eşimden ayrı harçlıklarımı biriktirdim 1600 kadar param oldu. Geçenlerde hepsini çıkardım çok sevindi ve şaşırdı her ay 500 veriyordu hem ihtiyaçlarımı karşılayıp hem biriktirebildim. :) Bankaya yatırdık. Sattığım bileziklerle beraber 92 gram oldu. Gram altın alıyorum. 146.81den almıştık. Bugün yülselince sabah 150.92den sattım. 378 lira kadar kar oldu. :) Şu an daha yüksek tabi. Düştüğü zaman altın almaya devam. Herkese bol kazançlar. :)
Kuzum bazen insanlar kaçamak yapabilir afiyet olsun öncelikle benim yerime de yiyeydin özledim şuanSelamlar
Bugün söylemesi ayıp canım çok et döner çekti. 1,5 porsiyon yedim. 38,5 lira para ödedim. Para üstü 10 lira fazla vermişler, geri iade ettim. Biraz pişmanlık var yediğim için.
Nasılsınız sizler?
Ayın 15 i gelse de hesabımızı bilsek
Sende hoşgeldin maşallah kızlar sizlere bir ben beceremiyorum sanırımHoşbulduk canım.
3.5 yıldır evdeyim 2.5 yaşında oğlum var nisan mayıs gibi çalışma hayatına geri dönmeyi düşünüyorum
Ev kredimiz var.erken kapamak için altın biriktiriyorum.
Gerçi bu artışla pek birikmez artık ama piyasalar belli olmaz.
Şuan 5 gram var yeni başladım. Nakitte var bir miktar. Bu gramlarıda 3 ayda yaptım. Önceden dikkat etmiyordum harcamalara ama düzenli kumbaraya para atınca birikiyormuş.eşimle hesap yaptık takılarımda var. 1 yılda kapatma hedefi koyduk.her ay 2 grama ihtiyaç var
Gelir gideri tuttuğunda okey çok iyi oluyor ama insanın Modalife bozuluyor ablacım yaGelir gider hesabı tutmak çok faydalı oluyor canım
Ben stoklr azalınca not tutuyorum alışveriş listeme.
Bende birikime evlendikten 10 yıl sonra başladım anca aklım başıma geldi :))
Yaklaşık 1,5 yıldır birikim yapmaya çalışıyorum.
11 yıllık evliyim 2 oğlum var 10 ve 5 yaşında.
14 yıldır çalışma hayatındayım..
Ben stok yapıyorum abla hele tuvalet kağıdı veya havlu kağıt 3 den az kalsın sanki evimin herşeyi eksik gbi hissediyorum nebilim yumuşatıcı o tarz şeylerde direk zaten büyük boy ve kalitelisinden yanayım mesela bazilari tuvalet kağıdına o kdr para vermem diyor ama incelerinden alınca ay içinde 4 kez tuvalet kağıdı almaya gidiluyorsa benim tuvalet kağıdına 2 aydan fazla gitti bir ara.Canım mesela yumurta son 3 kaldıysa azalanlar listeme ekliyorum.
Çamaşır deterjanım, yumuşatıcı,tuvalet kagıdı için, türk kahvesi vs...
Listeme ihtiyacım olmayan hiçbişey yazmam.
Ben aylık yapmıyorum alışverişimi.
Listemde acil artık kesinlikle alınması gerekenler varsa gidip alıyorum onları.
Ama deterjan azaldıysa gittiğim marketlere hep göz ucuyla fiyat marka bakıyorum indirim yakaladıysam alıyorum..
Haftalık kahvaltılıkları alıyorum.
Şokun mavi kapaklı zeytinine hayranım tavsiyemdir![]()
Tutuy benim öyle aşırı stoklarım yoktur.
Sevmem öyle gözüme batar, zaten birçok şey sık sık indirime giriyor..
6 yıllık evliyim bende. Çalıştığım dönemde iyi bir birikim yaptım ve eve girdik 1 yıl sonra.market market gezer nerdr ne indirim var takip ederdim. Çocuk olunca eve kapandım. Bakan kimse yok kreşede vermek istemedim biraz ara verdim.
O dönemde de tek maaş mümkün değil birikim yapmak diye düşündüm ama öyle değilmiş.
Birikim yapmaya başlayınca gördüm ki oluyor.
Stok bende yapıyorum mesela dün salça aldım öncü uygundu evde vardı aldım. Kullandığım ürünlerden uygun bulursam ihtiyacım olmasada alırım. Heleki şampuan deterjan gibi bozulmayan ürünleri hiç kaçırmam.
Aylık aldıklarım kağıt havlu çok harcıyorum. Makarna pek yemeyiz 1 paket alırım.peynir zeytin 15 günde bir alınır yumurta aylık alınır köyden geliyor kalmazsa o da 15 günde bir olur.Geç olsun güç Olmasın demişler canım :))
Stoklar azalınca not tutuyorum demişsin nasıl yapıyorsun mesela biraz bahsedermisin
Bide merak ediyorum fiyatı uygunmuş alayım kenarda dursun dediğiniz Şeyler oluyor mu
Bu sorum genel olsun kızlar merak ediyorum alışverişi nasıl yaptığınızı
Ben biraz beceriksizim bu konuda :))
Canım selamnora2010
@limonlutarcinlikek
@Kostebekpasta
Kızlar nerelerdesiniz uzun zamandır görmüyorum sizi? Umarım herşey yolundadır..
Geçmiş olsun canım. Allah iyilik versin inşallah.Hepinizi çok özledim
Raporluyum 2 gün
Tonsilit oldum
Doktor istirahat dedi ama ben normal tabi rahat durmadı m
Teşekkür ederim canım amin...Geçmiş olsun canım. Allah iyilik versin inşallah.
Ben olsam asla gitmedim davetiyeyi bile zoraki vermiş eşinin adı neydi fln belli gelmenizi istemiyor hiçççç de gitmem yaniya sorma gereksiz gösteriş merakı ve sonrasında gelecek hasılat hesabı bana göre![]()
Elhamdülillah iyiyim canım yaramazlık yok. Birikim de şu aralar yok. Bendeki tek değişiklik kuran kursuna başladım şimdilik benden böyle.Canım selam
Hala telefon um grntide daha gelmedi
Genel olarak iyiyiz siz nasılsınız?
Neler yapıyorsunuz
Ne de güzel olmuş Durkan abla Hayırlı uğurlu olsun derslerin,kolay gelsin inşallah :)Elhamdülillah iyiyim canım yaramazlık yok. Birikim de şu aralar yok. Bendeki tek değişiklik kuran kursuna başladım şimdilik benden böyle.
Amin canım allah razı olsun.Ne de güzel olmuş Durkan abla Hayırlı uğurlu olsun derslerin,kolay gelsin inşallah :)
Geç olsun güç Olmasın demişler canım :))
Stoklar azalınca not tutuyorum demişsin nasıl yapıyorsun mesela biraz bahsedermisin
Bide merak ediyorum fiyatı uygunmuş alayım kenarda dursun dediğiniz Şeyler oluyor mu
Bu sorum genel olsun kızlar merak ediyorum alışverişi nasıl yaptığınızı
Ben biraz beceriksizim bu konuda :))
10 kg biberden yaptım
Çok yoruldum
Teşekkür ederim canımBen de bitenleri ve markete gidene kadar bitebilecekleri not alıyorum ve toptancı marketlerden alıyoruz daha ucuza geliyor.
Afiyet olsun. Geçmiş olsun aynı zamanda