• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bugunun harcaması

Bir spor ayakkabı bna 220 TL
Aşurelik malzeme 65 TL
Market 175 TL

Eşimin lafı yarım milyar yedin bir akşam da hala gözün doymuyor diyip canimcigkofte de alalım mı demesiyle son buldu eve geldik :halay::halay:
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.

Günaydın cümleten hayırlı sabahlar olsun

Ağzındaki uçuklar ve dudağındaki yara beni çok zorluyor,biran önce geçer umarım
Geçmiş olsun canım :)
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.
Amin canım inşallah
Cezm ve alıştırmalardayız.
Harfleri çıkarmada zorlanıyorum. Sürekli videolara bakıyorum zamanla yaparım inşallah.

Canım harfleri tanıyorum bende normalde duzden okuyorum ama çıkışları yapmamiyorum cüzdan başlayacağım bende o yüzden :KK12:

Günaydın hanımlar.

Bugün bir arkadaşımızı ziyaret edeceğiz, bebeği için. Ona hediye alacağım. Ayrıca yine 2 arkadaşa daha önümüzdeki hafta ziyaretlere gideceğiz.

Bu ara hep gider var.

elecda elecda canım tahlil sonuçların çıktı mı?

Ev ziyaretlerinin ev bütçesine açtığı yara :63:

K kahvemsi mutluluk canım anlıyorum seni çok can sıkıcı olmuş.
Yine de 5 dk gidip sadece takı merasimine çıkıp, takı takip çıkabilirsiniz sanki.
Ya da sen bilirsin cnm

Birinci dereceden akraba her ortamda ister istemez denk geliyo yüz yüze bakıyorsunuz . Bence git kimsenin ağzına laf verme .
benim de en yakın akrabalarım hep böyle neyazıkki . Yemedim içmedim hepsine düğünlerinde altın yaptırdım bir çoğu düğünüme ne geldi ne aradı . Takılan takılarda gitti tabi . İnsan kendini enayi gibi hissediyor böyle oluncada
Takıcagın takı da seni maddi olarak zorlamıycak türden olsun bence .Baksana davranışlara yarın öbür gün karşılığı gelmeyebilir . Sonuçta nerelerden kısıp da yapılıyor o takılar

Ben olsam asla gitmedim davetiyeyi bile zoraki vermiş eşinin adı neydi fln belli gelmenizi istemiyor hiçççç de gitmem yani

kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim
şu an için ne yapacağıma karar vermedim henüz, sinirim geçmiyor çünkü
ama Tutuy Tutuy dediği gibi kimsenin ağzına da laf vermek istemiyorum
çünkü hep biz kahvemsi mutluluğu çağırsak bile gelmiyor hiçbir yere lafı dolanıyor hep, buraya da ondan gelmemiştir mevzuu olsun istemiyorum, sebep bu değil
sabah eşimle yine konuştuk bu konuyu, sinirle hareket etme anne babanı da zor durumda bırakacağını düşün ne dersen ben senin arkandayım dedi
ewet nora2010 nora2010 davetiyeyi verirken ki tavrı önceki olanlardan daha sinir bozucuydu zaten
adam gibi davet edilmedik ama sırf görevimi yerine getirmek için mecburen geldim takımı takıp çıkıyorum
onlar için değil anne babamı üzmemek ve yengemin hatrına geldim diyip hiç onlarla muhattap olmadan yengeme takıyı uzatıp bunları yengeme ileterek salondan çıkmak niyetindeyim
şu anki ağır basan düşüncem bu yönde çünkü annem ve babam zor durumda kalsın istemiyorum tek sebebim bu

Canım mesela yumurta son 3 kaldıysa azalanlar listeme ekliyorum.
Çamaşır deterjanım, yumuşatıcı,tuvalet kagıdı için, türk kahvesi vs...
Listeme ihtiyacım olmayan hiçbişey yazmam.
Ben aylık yapmıyorum alışverişimi.
Listemde acil artık kesinlikle alınması gerekenler varsa gidip alıyorum onları.
Ama deterjan azaldıysa gittiğim marketlere hep göz ucuyla fiyat marka bakıyorum indirim yakaladıysam alıyorum..
Haftalık kahvaltılıkları alıyorum.
Şokun mavi kapaklı zeytinine hayranım tavsiyemdir :KK66:
Zeytin tavsiyesi iyi oldu kesinlikle deniycem canım

Bende aylık alışveriş yapanlardan değilim
Sanırım alışveriş yapmayıda bilmiyorum
Haftası dolmadan boşalıyor bizim dolap

Yeni evlendiğimde daha beterdi
Daha çok paketli yiyecek alıyorduk
Çok bereketsiz oluyordu herşey

Bugün çok işim var çooook
Çok sevdiğim bir ablama kahvaltı y gidiyorum sonra okuldan oğlumu alıcam yemek yedirip sağlık ocağı na gidicez sağlık raporu için
Tekvando ya yazdıracağım
Sonra kütüphane ye gidip kitap seçeceğiniz
Sonra dişçiye gidip dolgularına başlanacak
Sonra ev banyo ders derken gün biter

Günaydın kızlar
Gece markafoniden çocuklara kıyafet aldım epey karlı oldu kargo bedava iki sipariş yaptım bir sepette 50 üzeri 10 indirim ve sepetin yarısı bedava kampanyası vardı 1 sweat 1 body ve eşofman altı takım bi eşofman takım 50 tl.diğer sepette 3 lü eşofman takım ve sweat 45 tl.3 üründe indirim yaptığı için 2 sipariş yaptım.Kampanya devam ediyor ilgilenen varsa

Zeytin tavsiyesi iyi oldu kesinlikle deniycem canım

Bende aylık alışveriş yapanlardan değilim
Sanırım alışveriş yapmayıda bilmiyorum
Haftası dolmadan boşalıyor bizim dolap

Yeni evlendiğimde daha beterdi
Daha çok paketli yiyecek alıyorduk
Çok bereketsiz oluyordu herşey
Paletli ürünleri çok kullanma canım sağlıksız herşeyden önce al fazladan pazardan kendin yap buzlaga at en güzeli ben meşale 3 kilo ıspanak alırım temizler atarım buzluga

Bugün çok işim var çooook
Çok sevdiğim bir ablama kahvaltı y gidiyorum sonra okuldan oğlumu alıcam yemek yedirip sağlık ocağı na gidicez sağlık raporu için
Tekvando ya yazdıracağım
Sonra kütüphane ye gidip kitap seçeceğiniz
Sonra dişçiye gidip dolgularına başlanacak
Sonra ev banyo ders derken gün biter
Tekvando için sağlık ocağı kabul edilmiyor diye biliyorum ben

Paletli ürünleri çok kullanma canım sağlıksız herşeyden önce al fazladan pazardan kendin yap buzlaga at en güzeli ben meşale 3 kilo ıspanak alırım temizler atarım buzluga

Tekvando için sağlık ocağı kabul edilmiyor diye biliyorum ben
Artık mümkün olduğunca paketli gıdadan uzak durmaya çalışıyorum
Mutfak düzenimi bu topicler sayesinde oturttum çok şükür
Hiç mutfağa girmeden evlendim ben oyüzden ilk zamanlar çok zorlandım
Eşimde bi okadar ev yemeklerine düşkün.Allahtan bende hamarat çıktı da bana da öğretti yemek yapmayı :))

AA
Günaydın kızlar
Gece markafoniden çocuklara kıyafet aldım epey karlı oldu kargo bedava iki sipariş yaptım bir sepette 50 üzeri 10 indirim ve sepetin yarısı bedava kampanyası vardı 1 sweat 1 body ve eşofman altı takım bi eşofman takım 50 tl.diğer sepette 3 lü eşofman takım ve sweat 45 tl.3 üründe indirim yaptığı için 2 sipariş yaptım.Kampanya devam ediyor ilgilenen varsa
markafoni kapanmıştı tekrar mı açmışlar

alışveriş konusunda ben de bitmesine yakın zamanda indirimde o ürünü bulamayabilirim ya da param olmaz diye stoklarım. deterjan, sıvıyağ, şampuan, duş jeli, temizlik ürünleri gibi bozulmayacak şeyleri stoklarım. kullandığım dışında 1-2 tane yedekte olmasını isterim.
eylül ayında beridir tüm mutfak giderlerimi yazıp fişlerimi saklıyorum. mesela eylülde hiç büyük parça birşey almadım ama harcama rakamı yüksek geldi, bu ay da yazıyorum ki genel bir ortalamaya bakmak istiyorum.
kahvaltıyı evde yapıyoruz, çeşit severiz. bitmeye yakın alıyorum onları. şokun mavi kapaklı zeytinini ben de deneyeceğim evdeki az kaldı bitince ondan alırım. yoğurt annem mayalayıp gönderiyor.
sebze meyveyi pazardan alıyorum.yazın her hafta pazara gidiyordum, artık 15 günde bir giderim. derin dondurucuya sağlam yatırım yaptım bu sene. önümüzdeki aydan itibaren kullanmaya başlarım artık pazarda fiyatlar yükselmeye başlamış
eksik listesi sürekli yaparım. onları da ayırırım kendi içinde. bu hafta alınacaklar, ay içinde alınabilecekler gibi. haftada birkaç gün marketleri gezer indirimlere bakarım. listemde olmayan birşeyi indirimde görsem düşünürüm ne kadar sürede gerekli olur evde kaç tane var diye. tüm alışverişimi artık tek marketten yapmıyorum, nerede ne uygunsa oradan alıyorum. alışverişlerimi ay başında banka/kredi kartına para aktararak yapıyorum listeme yazmayı unuttuğum bir harcama olursa oradan yakalıyorum

Back
X