• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı olsn canım. B2n de bankadan 1gr altın aldım 158den. Yatırım yatırımdır :hamarat:

aynen para kalmıyor sonra, çeyrekleri biriktirip bilezik alacağım, hedefim 30 40 gram bir bilezik almak ama ne kadar tutuyor onu bile bilmiyorum

Günaydın,

Rutini oluşturduğum "3 ayda bir mutsuzluk haftam"a girdim. Yine hiçbir şeyin tamamiyle yetişmediği, akşamları bana kalan 1-2 saatte ev işi mi, eşimle ilgilenmek mi, kitap okumak mı, ders çalışmak mı, uyumak mı çıkmazında boğulduğum günlerdeyim. p.tesi itibariyle mutsuzluk haftamın biteceğini düşünüyorum. Bu kısır döngüye her girdiğimde muhteşem psikoloğumun cümlesi kulaklarımda yankılanır.

"Sizler, hem annesiniz, hem eşsiniz, hem ev hanımısınız, hem iş kadınısınız, hem de kendinizsiniz."

Keşke uyku depolanabilir bir şey olsaydı, ihtiyacımız olduğunda önceki uykularımızdan kullansaydık. Kadın olmak çok zor. Tüm kadınların alnından öpüyorum. :110:

Öyle işte..
Merhaba Canım.
Psikoloğun ne kadar da doğru demiş. Sonuna kadar katılıyorum
Rabbim bize nasıl bir güç kuvvet vermiş ben bile bazen hayret ediyorum..
Bende tüm anneleri, kadınları sevgilerimi gönderiyorum....

Günaydın kızlar , bugun çeyrek aldım 264 olmuş :KK43: elimde tutamıyorum pahalıda olsa birikim işte :KK43:
Hayırlı olsun canım
Almasaydın o para harcanablirdi.
Geçen hafta 257 idi.
Altını durdurmak imkansız artık. Ne yaparsak kâr.
karamelli_turta karamelli_turta Ocak hedefime 25 gram altın yazabilir misin? Dün 16.42 gram aldım bankada gram hesabımdan. Altın fiyatı iyice uçuyor. 158.51'den aldım. Ocağa kadar kasım/aralık aylarında 3-5 gramla hedefimi tamamlarım inşallah. :)
Hoşgeldin morceket morceket bereketli olsun hemen ekliyorum seni de cnm

pure hazel pure hazel hayır :) Şu ana kadar kendi biriktirdiklerim bu. 2600 lira kadar. Ayda en fazla 5 gram alabiliyorum. Çalışmıyorum şu an. Eşim belli bir miktar harçlık veriyor ben de ihtiyacımdan artanları biriktiriyorum. Şu an 16 gram oldu ocak ayına kadar 25 gram planlıyorum.

pure hazel pure hazel hayır :) Şu ana kadar kendi biriktirdiklerim bu. 2600 lira kadar. Ayda en fazla 5 gram alabiliyorum. Çalışmıyorum şu an. Eşim belli bir miktar harçlık veriyor ben de ihtiyacımdan artanları biriktiriyorum. Şu an 16 gram oldu ocak ayına kadar 25 gram planlıyorum.
bnde 10 ceyrek yapıp bılezık alıcam ınsallah

buzmavileylak buzmavileylak inşallah hedefinize ulaşırsınız. :) Ben evde altın saklayamıyorum eşim banka kartından altın hesap açtı, uygulamadan girip istediğim miktarda alabiliyorum. Daha güvenli geliyor bana.

bende bankada saklayamıyorum batıyor bana o para :D elımdekını bozdurmak zor gelıyor

bende bankada saklayamıyorum batıyor bana o para :KK70: elımdekını bozdurmak zor gelıyor

:) Herkesin farklı o zaman. Ben aksine daha da artırmak istiyorum. Bu topik çok faydalı oldu. Dokunmuyorum oradakilere. Allah hepimize sağlık sıhhat versin. Bozdurmaya gerek kalmasın. Bereketli olsun birikimlerimiz. :) Bazı arkadaşlar fiziki olması gerek, arada seviyorum demişler. :) :) Ben de gaza gelmek için hesabı açıp bakıyorum. :)

buzmavileylak buzmavileylak Bir de para olarak durmuyor zaten, 16 gram civarı var mesela. O şekildr olunca insanın bozdurası gelmiyor. Para olarak kalsa harcardım ben de. Bunu da bozdurmak zor değil ama psikolojik sanırım. :) Altının artırmasıyla birlikte artıyor. 2603ten almıştım dün hepsini. 2615 lira olmuş. :) Fiziki altınla bir farkı yok.

Yatırımımın yüzde seksenini dolar oluşturuyor
Yüzde yirmisini altın
Dolar da uzun vade minimum 4 seneyi göze almak lazım
Bu arada et sütün etleri gayet iyi
Çokda iyi oldu düşmesi lazım
Merhaba dolar yatırımını döviz bürosundan alarak mı yapıyosun yoksa internetteki banka hesabında mı?
Merak ettiğim şey dolar hesabı için ücret alınıyo mu sanki bi yerlerde böyle bi şey okumuştum

:) Herkesin farklı o zaman. Ben aksine daha da artırmak istiyorum. Bu topik çok faydalı oldu. Dokunmuyorum oradakilere. Allah hepimize sağlık sıhhat versin. Bozdurmaya gerek kalmasın. Bereketli olsun birikimlerimiz. :) Bazı arkadaşlar fiziki olması gerek, arada seviyorum demişler. :) :) Ben de gaza gelmek için hesabı açıp bakıyorum. :)

ben bilezik aldım spor şimdi onun kalınlının alcam canm arada takıyorum

buzmavileylak buzmavileylak Bir de para olarak durmuyor zaten, 16 gram civarı var mesela. O şekildr olunca insanın bozdurası gelmiyor. Para olarak kalsa harcardım ben de. Bunu da bozdurmak zor değil ama psikolojik sanırım. :) Altının artırmasıyla birlikte artıyor. 2603ten almıştım dün hepsini. 2615 lira olmuş. :) Fiziki altınla bir farkı yok.

hangi banka kullanıyorsun cnm

hangi banka kullanıyorsun cnm

Vakıfbank canım. Biz evleneli bir yıl doldu. Ailem spor tarz bilezim takmıştı onlarla setim duruyor. Takıyorum. Eşimin taktığı bileziklerin yarısı ve takılan altınlarla araba aldık. Kalan altınların üstüne biriktiriyorum işte kendimce.

Vakıfbank canım. Biz evleneli bir yıl doldu. Ailem spor tarz bilezim takmıştı onlarla setim duruyor. Takıyorum. Eşimin taktığı bileziklerin yarısı ve takılan altınlarla araba aldık. Kalan altınların üstüne biriktiriyorum işte kendimce.

en guzeli canım, bızde 2 sene bıttı araba aldık ev kıra masraf bı yandan bende kck kuck bırıktırıyorum

Back
X