• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:) Herkesin farklı o zaman. Ben aksine daha da artırmak istiyorum. Bu topik çok faydalı oldu. Dokunmuyorum oradakilere. Allah hepimize sağlık sıhhat versin. Bozdurmaya gerek kalmasın. Bereketli olsun birikimlerimiz. :) Bazı arkadaşlar fiziki olması gerek, arada seviyorum demişler. :) :) Ben de gaza gelmek için hesabı açıp bakıyorum. :)
Ben fiziki altınları banka kasasına koyuyorum bence evde tutmak delilik. Bir hırsız girse evde yokken hepsi uçar gider :KK43: altın hesabım da var ama gerçekten fiziki olarak görmek çok hoş :))

Selamlar beni unuttunuz mu :-(
Bir selam verip çıkayım dedim
Nasılsınız
Telefon hala garantiye
Diyetisyen e gittim diyet ve yürüyüş yapıyor um
İyi misiniz kızlar
Diyet grubuna katilsana oraninda faydasi olur bn 12. Takimdayim
Kizlar bayagi motive ediyor

Merhaba dolar yatırımını döviz bürosundan alarak mı yapıyosun yoksa internetteki banka hesabında mı?
Merak ettiğim şey dolar hesabı için ücret alınıyo mu sanki bi yerlerde böyle bi şey okumuştum

Döviz bürosu en sağlıklıdır altın ve dolarda bankalara güvenemiyorum
Herman kazıklayacaklarmış gibi geliyor
Mesela internet bankacılığı dan ata alınamıyor
Birde fiziki altın vermiyorlar bu eksi bence bu arada evim yüksek güvenlikli

Döviz bürosu en sağlıklıdır altın ve dolarda bankalara güvenemiyorum
Herman kazıklayacaklarmış gibi geliyor
Mesela internet bankacılığı dan ata alınamıyor
Birde fiziki altın vermiyorlar bu eksi bence bu arada evim yüksek güvenlikli
Bende aynen böyle düşünüyorum...

ben evde altın bulundurmayı doğru bulmuyorum, malum öncede bahsetmiştim 2 yıl önce evimize hırsız girdi. o günden beridir akşam giderken bile üstümde nakit para bulundurmam
fiziki altıncılar için en güvenlisi banka kasası ama onun da yıllık ödemesi var. ne kadar altın için o para ödenir onu hesaplamak gerekiyor. kasanın teminat durumunu da araştırmak gerekiyor tabi.
banka hesabından altın almak benim durumum için şu an en iyisi gibi geliyor bana.
hem işletim ücreti ödemiyorum, hem de evde birşey olur mu korkusu yaşamıyorum.
o hesabımı hiç yokmuş gibi sayıyorum.
küçük miktarlarım olduğu için al-satçı değilim ben, aldığımı unutuyorum ama al-sat için de banka hesapları kullanmak hem vakit açısından hem de anlık fırsatları değerlendirmek için ideal bana göre

ben evde altın bulundurmayı doğru bulmuyorum, malum öncede bahsetmiştim 2 yıl önce evimize hırsız girdi. o günden beridir akşam giderken bile üstümde nakit para bulundurmam
fiziki altıncılar için en güvenlisi banka kasası ama onun da yıllık ödemesi var. ne kadar altın için o para ödenir onu hesaplamak gerekiyor. kasanın teminat durumunu da araştırmak gerekiyor tabi.
banka hesabından altın almak benim durumum için şu an en iyisi gibi geliyor bana.
hem işletim ücreti ödemiyorum, hem de evde birşey olur mu korkusu yaşamıyorum.
o hesabımı hiç yokmuş gibi sayıyorum.
küçük miktarlarım olduğu için al-satçı değilim ben, aldığımı unutuyorum ama al-sat için de banka hesapları kullanmak hem vakit açısından hem de anlık fırsatları değerlendirmek için ideal bana göre
Merhaba Canım
Çok geçmiş olsun durum için çok üzüldüm umarım kaybın çok çok azdır.
:(
Bence de fiziki altın için en güvenlisi banka kasası.
Ama altın miktarına göre.
Atıyorum 10 çeyrek için kasa kiralamam sanırım. Onun yerine gram olabilir, tl olabilir, euro _dolar olur...
Tercih meselesi tabi :KK66:

Merhaba Canım
Çok geçmiş olsun durum için çok üzüldüm umarım kaybın çok çok azdır.
:KK43:
Bence de fiziki altın için en güvenlisi banka kasası.
Ama altın miktarına göre.
Atıyorum 10 çeyrek için kasa kiralamam sanırım. Onun yerine gram olabilir, tl olabilir, euro _dolar olur...
Tercih meselesi tabi :KK66:
Sağol canım Allah razı olsun.
O zaman çok kaybımız oldu malesef parmağımızdaki alyansımıza kadar gitti, olmasaydı iyiydi ama oldu
onun için evde fiziki altın korkutuyor beni

Günaydın altın kızlarım canlarım..
18 sayfa kadar geri de kalmışım gece okudum hepsini..
Azminizi taktir ediyorum ve size arka planda eşlik ediyorum :KK19:
Kasım ayından beri yapabildiğim 300 tl ye bi 100 daha eklendi elhamdulillah..
Aslında 400 eklenmişti ama eşimin ihtiyacı oldu, zulaya girmemiş paradan 300 lira verdim
Kesinlikle katılıyorum ki eşten gizli bir miktar olmalı köşede acil durum parası

Hayat bu neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz ,
Eşim evi ve her ödemeyi idare ederken birikime ayıramıyor ayırsa da ilk sıkışıklıkta başvuruyor
Onun için ben bana verdiği harçlıklardan artanı atıyorum zulaya:sus::sus::sus:

Keşke daha önce de arttırdıklarımı vermeseydim
Biraz geç geldi aklım ama buna şükür tabi yine de :super:

Hepinize bol birikimli günler diliyorum.
:KK54:

Zamanında gram gram biriktirdiğim kiloları verdikten sonra aynı hızla aranızda olacağım inşallah :KK55:

Back
X