- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #10.701
Hayırlı olsun canım şimdidenBirkaç gün sonra, erken rezervasyon otelleri açılması lazım.
Geçen sene 16 kasımda açılmıştı.
Bu yıl tatil rezervasyonumuzu çok daha erken yapmayı planlıyorum.
Daha gözümde istediğim bir hotel olması için... Bakalım kısmet artık...
Sağol bebeğim ya.Hayırlı olsun canım şimdidenvar galiba aklında bi otel şehir olarak nereyi düşünüyosun kuzum
Oo GünaydınHayırlı sabahlar günaydın kızlar ..benimde bu ay birikim belli oldu.2700 inşallah hesaba yolladim .ekleyebilirsin sayın konu sahibemiz
bana da 3500 tl yazabilirsin canım... toplu para geçmişti elime, amacım 4500 tl idi ama masraflar o kadar fazla ki bu ay, arada 1000 tl harcandı gitti, yerine koyma şansım da yok maalesef.. allah bereket versin birikimlerimize inşallah...
Güzelim bereketli olsun...bana da 3500 tl yazabilirsin canım... toplu para geçmişti elime, amacım 4500 tl idi ama masraflar o kadar fazla ki bu ay, arada 1000 tl harcandı gitti, yerine koyma şansım da yok maalesef.. allah bereket versin birikimlerimize inşallah...
Günaydın... Tabiki gelHerkese selamlar..Bende aranıza geldim..
Ama ben şuan nakit olarak biriktiriyorum..
Altın döviz şuan çok yüksek..düşmelerini beklyeceğim..Şuan almak mantıksız geliyor bana..
Dün kuyumcuda,Son bir kaç günde ata altın alan oldu mu ki fiyat ne oldu acaba malum artık para yi tl olarak direk hesaba yolluyorum altın almıyor um su aralar..
saol canım benim, hepimizinki inşallah...Güzelim bereketli olsun...
Sen varya süper oldun
Bereketli olsun canım benim..
Bazen hesapta olmayan giderler de oluyor sonraki aylarda orayı kaparsın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?