Mutlu Pazarlar canlar

Güzel birgün oldu bizim için. Sabah kardeşlerim ve çocuklar ve eniştelerle kahvaltıya çıktık. Ki her zaman yapmayız. Arada gideriz. Değişiklik oldu.
Sonra avm yaptık, yeğenim ile büyük oğlum sinemaya, diğerlerimiz de dışarıda onları beklerken dolaştık keyifli bir gün oldu.
Özellikle çocuklar için çok daha güzel keyifli idi
Harcamayı kumbaradan aldım 150 tl.
Harçlığımızdan veya ayırdığım birikimden değil..
En kısa zamanda yerine koyacağım inş

Selam kizlar bugun tum gun evdeydik bol bol dinlendik
Dun ise cok gezdik
esim ve kizimla birlikte bisiklet parkuruna gittik yemegide disaridan yedik yolda toka taki satan bir yer vardi kizima cesit cesit toka aldim
Artik kendime bir sey alirken 10 kere dusunuyorum ama kizima alirken almak zorundaymisim gibi hissediyorum
Bizim icin sakin ve guzel bir haftasonu olduk cok sukur

Evde altın tutmak istemiyorum. Vadesiz altın hesabı açtırmak istiyorum ama hangi bankadan olacak araştırdım yine de içime sinmedi hiçbiri. Bazılarının müşteri hizmetleri kötü bazılarının alış satış fiyatları çok açık , bazılarının da hesap işletim ücreti çok fazla.

Evet ben de ayrı hesap açmayı düşünüyorum. Çalışanlardan yani maaşını bağlı bulunduğu bankadan alanlardan hesap ücreti almıyorlarmış. Ben çalışmıyorum şu an. Vadesiz hesap açtırmak istiyorum. Hesap ücreti almayan banka var mı acaba?

Birkaç gün sonra, erken rezervasyon otelleri açılması lazım.
Geçen sene 16 kasımda açılmıştı.
Bu yıl tatil rezervasyonumuzu çok daha erken yapmayı planlıyorum.
Daha gözümde istediğim bir hotel olması için... Bakalım kısmet artık...

Hayırlı olsun canım şimdiden var galiba aklında bi otel şehir olarak nereyi düşünüyosun kuzum

Hayırlı olsun canım şimdiden var galiba aklında bi otel şehir olarak nereyi düşünüyosun kuzum
Sağol bebeğim ya.
Ben zaten antalyayı seviyor ve beğeniyorum canım bu anlamda.
Beklentilerimizi karşılıyor oradaki birçok hotel.
Uzun yolu ben çok seviyorum zaten eşim de uzun yol şoförlüğünden rahatsız değil o da seviyor.
Geçen yıl eşimin işinden dolayı rezervasyon tarihimiz çok ama çok geçe kaldı.
Çok aşırı istediğim bir hotel değildi gittiğimiz. Ben alanyadaki long beach resortu istiyordum ama 6 gece tatil için 5.500 fiyat çektiler haziran da yaptıracağım rezervasyon için..
Tamam biz zaten yılda bir tatil yaparız ama bu fiyat nedir....
Yazıktır günahtır...
O yüzden bu yıl işimi sağlama alayım diyorum, kafamda bir herhangi bir hafta belirleyeceğim o haftaya herkes kendini uydursun :)))

Oo Günaydın balbebekk
Kasım listemize başlıyorum o zamansaaa.. .
bana da 3500 tl yazabilirsin canım... toplu para geçmişti elime, amacım 4500 tl idi ama masraflar o kadar fazla ki bu ay, arada 1000 tl harcandı gitti, yerine koyma şansım da yok maalesef.. allah bereket versin birikimlerimize inşallah...

Güzelim bereketli olsun...
Sen varya süper oldun
Bereketli olsun canım benim..
Bazen hesapta olmayan giderler de oluyor sonraki aylarda orayı kaparsın sen

Herkese selamlar..Bende aranıza geldim..
Ama ben şuan nakit olarak biriktiriyorum..
Altın döviz şuan çok yüksek..düşmelerini beklyeceğim..Şuan almak mantıksız geliyor bana..
Günaydın... Tabiki gel
Herkes kendi tercihine göre birikim yapıyor cnm.. Bereketli olsun birikimlerin...
Altın evet çok yüksek ama düşmez artık diyerek ben almaya devam ediyorum.
Kâr bile yaptım.

Güzelim bereketli olsun...
Sen varya süper oldun
Bereketli olsun canım benim..
Bazen hesapta olmayan giderler de oluyor sonraki aylarda orayı kaparsın sen
saol canım benim, hepimizinki inşallah...
umarım toparlarım ama bu 2 ay zor gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…