- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #10.721
çeyrek yaza kadar 300 tlyi bulacak, eminimDün kuyumcuda,
ata =1.065 idi
Çeyrek =260
Hedefimizin altına düşebiliyor cnm bazen bu senin şevkini kırmasın çok güzel birikimler yapıyorsun takip ediyorum ben senisaol canım benim, hepimizinki inşallah...
umarım toparlarım ama bu 2 ay zor gibi...
Şu an çok yüksek diyoruz ya daha da yükselecek bende eminim..çeyrek yaza kadar 300 tlyi bulacak, eminim
Canım hiçbirşey sürekli çıkmaz, sürekli de inmez.. Elbet bir düzeltme yapacaktır.. ben öyle düşünüyorum.Günaydın... Tabiki gel
Herkes kendi tercihine göre birikim yapıyor cnm.. Bereketli olsun birikimlerin...
Altın evet çok yüksek ama düşmez artık diyerek ben almaya devam ediyorum.
Kâr bile yaptım.
Aynı fikirdeyim cnm çünkü bu durumu çok yaşadım uzun zaman oldu altın la kanki olalı..ama şu da var ki siyasi bir karışıklık farklı bi durum vs de altını 17o e kadar da götürür.bakalim hayirlusi artık.duserse bende alacagimCanım hiçbirşey sürekli çıkmaz, sürekli de inmez.. Elbet bir düzeltme yapacaktır.. ben öyle düşünüyorum.
Tabiki yanıladabilirim..Burası Türkiye..Yarının ne getireceği burada hiç belli olmuyor..
>Hayırlısı diyelim.. Ben biraz bekleme tarafındayım.Tlde birikim yapıyorum şimdilk..
Evet zaten şuanda yüksek olmasının sebebi ortalığın karışıklığı.. Biraz olumlu haberler gelmeye balarsa düşeceğini düşünüyorum ben.. haa gidipte 140 lara artık inmez.. am buralardan şuan almak benim işime gelmiyor açıkcası.. Ben biraz daha bekelme tarafındayım..Aynı fikirdeyim cnm çünkü bu durumu çok yaşadım uzun zaman oldu altın la kanki olalı..ama şu da var ki siyasi bir karışıklık farklı bi durum vs de altını 17o e kadar da götürür.bakalim hayirlusi artık.duserse bende alacagim
Altın da böyle işte..Evet zaten şuanda yüksek olmasının sebebi ortalığın karışıklığı.. Biraz olumlu haberler gelmeye balarsa düşeceğini düşünüyorum ben.. haa gidipte 140 lara artık inmez.. am buralardan şuan almak benim işime gelmiyor açıkcası.. Ben biraz daha bekelme tarafındayım..
Inşallah gönlüne göre bi yer bi tatil olur kuzum hayırlısıylaSağol bebeğim ya.
Ben zaten antalyayı seviyor ve beğeniyorum canım bu anlamda.
Beklentilerimizi karşılıyor oradaki birçok hotel.
Uzun yolu ben çok seviyorum zaten eşim de uzun yol şoförlüğünden rahatsız değil o da seviyor.
Geçen yıl eşimin işinden dolayı rezervasyon tarihimiz çok ama çok geçe kaldı.
Çok aşırı istediğim bir hotel değildi gittiğimiz. Ben alanyadaki long beach resortu istiyordum ama 6 gece tatil için 5.500 fiyat çektiler haziran da yaptıracağım rezervasyon için..
Tamam biz zaten yılda bir tatil yaparız ama bu fiyat nedir....
Yazıktır günahtır...
O yüzden bu yıl işimi sağlama alayım diyorum, kafamda bir herhangi bir hafta belirleyeceğim o haftaya herkes kendini uydursun :)))
Amin kuzucum sağolInşallah gönlüne göre bi yer bi tatil olur kuzum hayırlısıylaama fiyat çok yüksek vallahi gerçi 4 kişisiniz siz demi canım toplam fiyat bu
Bu arada kuzum ben hesap kitap yaptım geçen ay vergi dilimine girmiştim maaşım 200 tl kadar düsmüştü bu ayda 100 tl daha düsmüsbu ay birikim yapamıycam içeriye girmiyim bütcemi tutturıyım yeter elektrik süpürgemde bozulmuştu onu yeniledim ama k kartina taksitle onun ilk taksitide gelecek ay olur bu arada 2 tane altın küpe aldım yine k kartına 4 taksitle o birikime girmiyo demi
canım tevafuk oldu ben de kızlara bi sorayım diyordum dünBirkaç gün sonra, erken rezervasyon otelleri açılması lazım.
Geçen sene 16 kasımda açılmıştı.
Bu yıl tatil rezervasyonumuzu çok daha erken yapmayı planlıyorum.
Daha gözümde istediğim bir hotel olması için... Bakalım kısmet artık...
Aa ne güzel tesadüfcanım tevafuk oldu ben de kızlara bi sorayım diyordum dünbiz de öyle düşünüyoruz bakalım oğluş 1.5 yaşında olacak nasıl olur bilemiyorum.
canım sen çok yaşa süpersinM muhendiseylul erken rezervasyon açılmış aa..
Bazı oteller açmış detaylı bakınca henüz bazılarının açmadığını gördüm.canım sen çok yaşa süpersinben de bakınayım, kızlar bu arada bebekle gidebileceğimiz otel tavsiyelerine açığım
Bnim 9 aylik kizim var yaza kadar 1.5 yasinda olacak gecen sene hamileyim diye gidemedimcanım sen çok yaşa süpersinben de bakınayım, kızlar bu arada bebekle gidebileceğimiz otel tavsiyelerine açığım
benim de 9 aylık yakışıklı bir oğlum var ona göreBnim 9 aylik kizim var yaza kadar 1.5 yasinda olacak gecen sene hamileyim diye gidemedim
Bu sene kizim cok kucuk diye gidemedim bnde onumuzdeki yaz gitmek istiyorum insallah
Ama bn muhtemelen mersin taraflarina giderim
Rica ederim Canımbenim de 9 aylık yakışıklı bir oğlum var ona görebirlikte mi gitsek napsak senin yaşadığın aynı sebeplerden biz de gidemedik canım. karamelli_turta sen antalya istiyordun sanırım ya biz antalya ya çok gittik bu sene farklı bi yer olsun istiyoruz ama nasip bakalım, tavsiyelerin için teşekkürler.
Aynen beraber gidip butun oteli ayaga kaldirabilirizbenim de 9 aylık yakışıklı bir oğlum var ona görebirlikte mi gitsek napsak senin yaşadığın aynı sebeplerden biz de gidemedik canım. karamelli_turta sen antalya istiyordun sanırım ya biz antalya ya çok gittik bu sene farklı bi yer olsun istiyoruz ama nasip bakalım, tavsiyelerin için teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?