Günaydın... Tabiki gel
Herkes kendi tercihine göre birikim yapıyor cnm.. Bereketli olsun birikimlerin...
Altın evet çok yüksek ama düşmez artık diyerek ben almaya devam ediyorum.
Kâr bile yaptım.
Canım hiçbirşey sürekli çıkmaz, sürekli de inmez.. Elbet bir düzeltme yapacaktır.. ben öyle düşünüyorum.
Tabiki yanıladabilirim..Burası Türkiye..Yarının ne getireceği burada hiç belli olmuyor..
>Hayırlısı diyelim.. Ben biraz bekleme tarafındayım.Tlde birikim yapıyorum şimdilk..

Aynı fikirdeyim cnm çünkü bu durumu çok yaşadım uzun zaman oldu altın la kanki olalı..ama şu da var ki siyasi bir karışıklık farklı bi durum vs de altını 17o e kadar da götürür.bakalim hayirlusi artık.duserse bende alacagim

Evet zaten şuanda yüksek olmasının sebebi ortalığın karışıklığı.. Biraz olumlu haberler gelmeye balarsa düşeceğini düşünüyorum ben.. haa gidipte 140 lara artık inmez.. am buralardan şuan almak benim işime gelmiyor açıkcası.. Ben biraz daha bekelme tarafındayım..

Günaydın kızlar:) Dün alışverişte 500 lira harcadım ama hem kışlık bot mont 2 pantolon 1çanta aldım uzun süre giyeceğim şeyler yani 5 taksit yaptırdım.Bu ayki birikimim 500 lira olacak şu an 1 gram altın 10 eurom var muhtemelen 1 gram daha altın alacağım kalanına euro alırım ayın 15inde netleşir zaten

Altın da böyle işte..
Bu aralar hep yükselme döneminde, bir noktaya geldiğinde duraklama dönemi başlar diye düşünüyorum.
Ama 2015 eylüle bakıyorum o zaman çeyrek 170 idi, ata 730 civarı.
Her zaman yatırımcısına kazandıran bir birikim aracı olmuş...

Inşallah gönlüne göre bi yer bi tatil olur kuzum hayırlısıyla ama fiyat çok yüksek vallahi gerçi 4 kişisiniz siz demi canım toplam fiyat bu
Bu arada kuzum ben hesap kitap yaptım bu ayki maaş bordroma bakarak geçen ay vergi dilimine girmiştim maaşım 200 tl kadar düsmüştü bu ayda 100 tl daha düsmüs bu ay birikim yapamıycam içeriye girmiyim bütcemi tutturıyım yeter elektrik süpürgemde bozulmuştu onu yeniledim ama k kartina taksitle onun ilk taksitide gelecek ay olur bu arada 2 tane altın küpe aldım yine k kartına 4 taksitle o birikime girmiyo demi

Amin kuzucum sağol
4 kişiyiz ama yine d 5.500 çok o kadar vermem ben cnm bir hafta sonra 7.000 borç kalacak bana gidiş geliş masraflar dahil...
Süpergeni güle güle kullan cnm
Küpeler de birikime giriyor bu arada mutlu günlerde kullan canım...

canım tevafuk oldu ben de kızlara bi sorayım diyordum dün biz de öyle düşünüyoruz bakalım oğluş 1.5 yaşında olacak nasıl olur bilemiyorum.

canım tevafuk oldu ben de kızlara bi sorayım diyordum dün biz de öyle düşünüyoruz bakalım oğluş 1.5 yaşında olacak nasıl olur bilemiyorum.
Aa ne güzel tesadüf
Geçen yıl 16 kasımda açılmıştı.
Üç beş güne ets nin açması lazım bakalım sürekli takipteyim
İlk erken rezervasyon dönemini yakalamak istiyorum

canım sen çok yaşa süpersin ben de bakınayım, kızlar bu arada bebekle gidebileceğimiz otel tavsiyelerine açığım
Bazı oteller açmış detaylı bakınca henüz bazılarının açmadığını gördüm.
Birkaç güne açılır çoğu.
Aile dostu olan tüm otellere bakabilirsin cnm. Ben nashira ,amara ,voyage sorgun bunları beğenmiştim. Hepsi bebek, çocuk dostu otel. Long beach resortu istiyorum uyarsa bize tabi fiyat olarak...

canım sen çok yaşa süpersin ben de bakınayım, kızlar bu arada bebekle gidebileceğimiz otel tavsiyelerine açığım
Bnim 9 aylik kizim var yaza kadar 1.5 yasinda olacak gecen sene hamileyim diye gidemedim
Bu sene kizim cok kucuk diye gidemedim bnde onumuzdeki yaz gitmek istiyorum insallah
Ama bn muhtemelen mersin taraflarina giderim

Bnim 9 aylik kizim var yaza kadar 1.5 yasinda olacak gecen sene hamileyim diye gidemedim
Bu sene kizim cok kucuk diye gidemedim bnde onumuzdeki yaz gitmek istiyorum insallah
Ama bn muhtemelen mersin taraflarina giderim
benim de 9 aylık yakışıklı bir oğlum var ona göre birlikte mi gitsek napsak senin yaşadığın aynı sebeplerden biz de gidemedik canım. karamelli_turta sen antalya istiyordun sanırım ya biz antalya ya çok gittik bu sene farklı bi yer olsun istiyoruz ama nasip bakalım, tavsiyelerin için teşekkürler.

Rica ederim Canım

Aynen beraber gidip butun oteli ayaga kaldirabiliriz
Guzel bir yer bulayim bnde erken rezervasyon yapmayi planliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…