• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bu ay kuzenimin bebegi oldu ona ceyrek alacagiz bir de arkadasmin birinede cocugunu hayirlamak icin ceyrek alacagim
Yani bu ay 2 ceyrek almamiz lazim
1 tanede fazladan alip kenara koymak istiyorum hatta surpriz yapip 2 ceyrek bile alabilirm :)
sizi okudukca sevke geldim tabi bunlari esimde kalan parayla almayi dusunuyorum harcanmadan en azindan kenara koyabiliriz umarim :)

Günaydın canlar...
Hayırlı cumalar olsun :KK200:

Janita Janita bereketli olsun kuzum altıncıkların, sende benim gibi şuan yüksek deyip beklemiyorsun almışsın. Bende öyleyim.

Eşimin dişinde problem vardı izin alıp geldi 100 tl verdim kumbaradan. Sağlık olsun.
Maaş günü dolduruyorum kumbarayı, ay sonuna doğru acil durum parası oluyor ;)

çok çok teşekkür ederim canım..izmirden gelecekler, çalışacağını zannetmiyorum henüz bebeği ufak..yazın izmire kaçar bebeğini alıp da sanırım, o kadar sıcaksa dayanamayabilir :))) söylediklerini ileteceğim,çok açıklayıcı olmuş
tekrardan teşekkür ederim.

Rica ederim Canım. Birşey olursa özelden de yazabilirsin

Günaydın canlar...
Hayırlı cumalar olsun :KK200:

Janita Janita bereketli olsun kuzum altıncıkların, sende benim gibi şuan yüksek deyip beklemiyorsun almışsın. Bende öyleyim.

Eşimin dişinde problem vardı izin alıp geldi 100 tl verdim kumbaradan. Sağlık olsun.
Maaş günü dolduruyorum kumbarayı, ay sonuna doğru acil durum parası oluyor :KK66:

Sagol canim, hepimizin birikimleri bereketli olsun. Uzun vadede dusundugum icin kura takilmamaya karar verdim. En az 2 sene bozmayi dusunmuyorum. Acil durumlar icin ayrica fonda paramiz var sukur. O yuzden kafam rahat. 5-6 ayda bozmayi dusunsem, bu kadar rahat olmazdim canim.

Esine de gecmis olsun.

Sagol canim, hepimizin birikimleri bereketli olsun. Uzun vadede dusundugum icin kura takilmamaya karar verdim. En az 2 sene bozmayi dusunmuyorum. Acil durumlar icin ayrica fonda paramiz var sukur. O yuzden kafam rahat. 5-6 ayda bozmayi dusunsem, bu kadar rahat olmazdim canim.

Esine de gecmis olsun.
Sağol canım..
Kura takılmaman uzun vadede düşündüğün için en güzeli..
Ben fiziki alıyorum, yakın yıllarda bozdurmayı düşünmüyorum. Belki 10 belki 15... Kısmet...

Aslinda cok dogru soyluyorsun su zamana kadar baktimda hep ben evin yukunu yuklenmeye calisiyorum hep kendimden fedakarlik yapiyorum
Sonuc : istedigi gibi takilan bir koca
Parayi car cur eden bir koca
Telefonda oynadigi oyuna 350 lira yatirmisligi var bu benim haberim olan kismi
Haberim olmadan yapiyorsada bilmiyorum
Bırak evin yükünü kocan sırtlansın.
Hiç gerek yok hesabını bilmeyen eşe maaşını komple vermeye.
Evet canım bütün erkekler böyle olmasa da çoğu güçlü fedakar ev kadını ni görünce kenara çekilir veriyor ve zamanla sorumsuzluğun dibine vuruyor dedim ya cok tanıdığım da böyle oldu .dediğim gibi esimize yardımcı olur yükünü hafifletiriz tabiki huzur için ona da yazık elbette ammaa abartı ya kaçmadan ..yani herkes sorumluluğunu bilmeli ablam da aynı durumda o evin her işine kostukca eşi nede olsa ilgilenen yapan var deyip kenara çekilen tipten..
Çok haklısın canım ya.
Biz kadınlar çok güçlü olmasak daha iyi.
Oyuna 350 tl mi.
Çok da kazansam asla veremem saçma sapan oyunlara böyle bir para.
Yani akıllı telefona bile yeni geçtim. Eşimde 2 yıl evvel 2. El bir tel aldı. Arkadaşı satmasa onuda almazdı şirket telini kullanıyordu. Bende 9 yıllık telefonum arıza çıkarınca 1000 liraya işimi gören bir tel aldım. Yani bu akıllı tellerin hepsi aynı özellikte değil mi diperlerinin ne artısı oluyor. Teknolojiden hiç anlamıyorum. Laptop da yıllardır çekmecede duruyor şuan evdeyim yani ev hanımlığını küçümsemiyorum ama çok lüks bir telefonuda çok gereksiz buluyorum.
Eşim dalga bile geçiyor bu telefonlar bize 10 yıl gider diye.
Eşin ve sen doğru yoldasınız maşallah..

Özür dilemeyi veya hicbirsey yapamiyorsa gönül almayı bilmeyen biri varsa karsinizda mesafeli kaliyor insan malesef...mal gerizekali s.git 5 yillik evlilikte ilk defa duydum bunlari ve cok zoruma gitti onun dogum gununu bile kutlamak yük geliyor suan
Çok üzüldüm duruma ben olsam kutlamazdım.

Bu arada banlanmış galiba cimcim16 cimcim16 noldu ki acaba

Gunaydin hanimlar. karamelli_turta karamelli_turta kasim ayi birikimine 16 gr daha altin ilave edebilirsin canim. Akraba gunu sirasi yarin bende. 2550 TL gelecek insallah. Pazartesi altin hesabima aktaracagim. Ben onu unutmusum, havadan geliyor gibi oldu.:halay::KK50:
Canım şöyle de bir durum var.
Bende Günlere katılıyorum ama 2100 tl arkadaşım taaa şubatta alacak ve zarardayım diyor, altın alacaktı yükseldiği için..
Şubatta bitecek bu gün ve yeniden başlayacak. Güne girmeyi seviyorum da işte böyle olunca da zararda mı oluyoruz acaba... Yani benim sıram taaa kasım 2018 olursa? Aslında güne devam etmek de istiyorum.

Selam altın kalpli bayanlar:KK25:
Hayurlı huzurlu cumalarınız olsun :KK68:

Bol gramlarınız
Atalarınız
Şıngır şıngır 50 şer gramlık bilezikleriniz olsun inşallaaah:KK28:

Elime geçeni kenara atmaya devam ediyorum
Zulama 50 ₺ daha girdi . 500 ₺ oldu şimdilik .
Kasımı 1000₺ ile kapatmayı çok istiyordum ama kısmet bakalım :cool:

Zayıflama takımına gideli 50 gün oldu
Çok şükür 8 kilo verdim kilo birikiminden :-)
İlk defa bi birikimin gittiğine üzülmüyorum :KK70:
Darısı bi 8 kiloya daha inşallah
Sizleri seviyorum kendinize ve paranıza iyi bakın:KK73:

Selam altın kalpli bayanlar:KK25:
Hayurlı huzurlu cumalarınız olsun :KK68:

Bol gramlarınız
Atalarınız
Şıngır şıngır 50 şer gramlık bilezikleriniz olsun inşallaaah:KK28:

Elime geçeni kenara atmaya devam ediyorum
Zulama 50 ₺ daha girdi . 500 ₺ oldu şimdilik .
Kasımı 1000₺ ile kapatmayı çok istiyordum ama kısmet bakalım :cool:

Zayıflama takımına gideli 50 gün oldu
Çok şükür 8 kilo verdim kilo birikiminden :-)
İlk defa bi birikimin gittiğine üzülmüyorum :KK70:
Darısı bi 8 kiloya daha inşallah
Sizleri seviyorum kendinize ve paranıza iyi bakın:KK73:
Hayırlı cumalar canım :KK200:

Amin amin aminnnnnn....
50 günde 8 kilo gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen sen naptın maşallah sana :nazar:
Kilo birikiminden eksilsin Zulan artsın inş :sampiyon:
Bizde seni seviyoruz :KK68:

merhaba hanımlar,
bende altın biriktirmek istiyorum ama o kadar zor geliyor ki şu an bu bana.evde bir kumbaramız var orada bozuk paralar biriktikçe en azından her ay bir gram altın alsam diyorum.bakalım yapabilecek miyim:dua:
İstedikten sonra yapabilirsin canım
Hele buralara takılır bu altın kalpli bayanları okursan bazen ihtiyaç olanı da almak zoruna gidiyor altın almak istiyorsun :KK48:

Doğru yerdesin :super:

merhaba hanımlar,
bende altın biriktirmek istiyorum ama o kadar zor geliyor ki şu an bu bana.evde bir kumbaramız var orada bozuk paralar biriktikçe en azından her ay bir gram altın alsam diyorum.bakalım yapabilecek miyim:dua:
Merhaba Canım hoşgeldin
İstersen neler yaparsın neler ;))

Canım şöyle de bir durum var.
Bende Günlere katılıyorum ama 2100 tl arkadaşım taaa şubatta alacak ve zarardayım diyor, altın alacaktı yükseldiği için..
Şubatta bitecek bu gün ve yeniden başlayacak. Güne girmeyi seviyorum da işte böyle olunca da zararda mı oluyoruz acaba... Yani benim sıram taaa kasım 2018 olursa? Aslında güne devam etmek de istiyorum.
O kadar ince hesap yapmaya gerek yok bence. Kumbara olarak dusun, 1-1.5 yil kumbarayi acmayan arkadaslar var. Ayrica gorusuyoruz, muhabbet ediyoruz, sosyallesiyoruz. Her iki ortamdan da keyif aliyorum sahsen. ;)

Back
X