- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #11.061
Ing olabilir belki..
selam kızlar
her türlü bankacılık işleminde enparayı tek geçerim.
hem faiz oranları diğer bankalara göre daha yüksek hem de hiç bir işlemde ücret yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ing olabilir belki..
Aramıza hoşgeldinmerhaba arkadaslar ben de genelde diger topiklerden forumu sık sık ziyaret edenlerdenim tatil borcu kredi vs bu ara birazcik sıkısıgim ama ocak 15 e kadar 10 gr hedef koydum ben de az ama olsn aranizda olmak istedim listeye eklerseniz sevinirimkaramelli_turta
tam ayini hatirlamiyom ama 3 4 ay oldu toplam 20 gram 24 ayar kulce altin biriktirdim.kredi haric yaklasik 3700 falan toplam borcum var ins hedefim hem borcu kapatmak hem 10 gr altin.
tsk ederimm bakalim insAllah rabbim bereketlendirsinAramıza hoşgeldinkronikuykucu birikimlerin bereketli hayırlı olsun inşallah..
Evet Canım 1. Sayfadan güncelliyoruz yılbaşına kadar hedefini 10 gram altın ekliyorum o zamansa..tsk ederimm bakalim insAllah rabbim bereketlendirsin
listeyi hep 1.sayfadan guncelliyorsunuz degilmi
Merhaba aramıza hoşgeldin Z zeyneprer ...Merhaba arkadaşlar. Bende aranıza katılmak istiyorum uygunsa. Borçları bitirdim ev peşinatı için altın biriktirmeye başladım. Burada anladığım kadarıyla hedef koyuyorsunuz?
Evet Canım 1. Sayfadan güncelliyoruz yılbaşına kadar hedefini 10 gram altın ekliyorum o zamansa..
Kasım birikimini de yazabilirim, Kasım listemize..
Merhaba aramıza hoşgeldin Z zeyneprer ...
Borçların bitmesi insanı çok rahatlatıyor...
Güzel günler için birikim yapman dileğiyle.
Yılbaşına kadar hedeflerimiz var bu arada ilk sayfada..
Evet Canım 1. Sayfadan güncelliyoruz yılbaşına kadar hedefini 10 gram altın ekliyorum o zamansa..
Kasım birikimini de yazabilirim, Kasım listemize..
Merhaba aramıza hoşgeldin Z zeyneprer ...
Borçların bitmesi insanı çok rahatlatıyor...
Güzel günler için birikim yapman dileğiyle.
Yılbaşına kadar hedeflerimiz var bu arada ilk sayfada..
Herkese günaydın arkadaşlarbol bereketli bol kazançlı huzurlu bir gün diliyorum hepinize
![]()
sempatik_kiz başı ız saģolsun canım allah rahmet eylesin kaybettiğiniz yakınınıza sizede güç kuvvet sabır diliyorum inşallah bu sıkıntılı günleri tez vakitte atlatırsınız rabbim hastalıkla erken ölümle sınamasın hiç kimseyi
![]()
sempatik_kiz basin sagolsun gecmis olsun
Para zaten zor zamanlar icin gerekli
Baskasina muhtac olmayalimda para geri gelir nasil olsa
sempatik_kiz basiniz sag olsun, gecmis olsun canim.
sempatik_kiz başınız sağolsun canım
Amin kızlar, çok sağolun.Canım kolaylıklar diliyorum bu süreçte sana.