- 20 Temmuz 2015
- 1.974
- 4.524
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #11.081

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katıldın bile.. Hoşgeldin...Kızlar bende katilmak istiyorum birikim yapmak istiyorum..
Evet istiyorum yılbasina kadar 7 bin hedefim..güne girdim ayda 500 e birikim için ordan gelecek biraz..biraz da ben katip 7 bin yapmak istiyorum..Katıldın bile.. Hoşgeldin...
Yılbaşına kadar hedeflerimiz var katılmak istersen
Hoşbulduk bu arada...gaza geldim coştum birden..atladim..:)))Katıldın bile.. Hoşgeldin...
Yılbaşına kadar hedeflerimiz var katılmak istersen
Oo süper hedefin var canım... Inşallah hayırlısı ile olacak..Evet istiyorum yılbasina kadar 7 bin hedefim..güne girdim ayda 500 e birikim için ordan gelecek biraz..biraz da ben katip 7 bin yapmak istiyorum..
Zaten o gaz gelmese benim de birşey yapacağım yoktu..Hoşbulduk bu arada...gaza geldim coştum birden..atladim..:)))
Bende o hale gelmek istiyorum..:)..evliyim calısıyirum laboranttim ama hiç birikim yapamıyorum kredim var faturalar bende onun disı masraflar bende eşim de kira ve mutfagi karsiliyor..Oo süper hedefin var canım... Inşallah hayırlısı ile olacak..
Biraz kendinden bahseder misin, evli misin çalışıyor musun? Okuyup okuyup kaçanlardan mıydın sende
İfadeni alalım hehe..
Zaten o gaz gelmese benim de birşey yapacağım yoktu..
1,5 yıl önce başladım bende birikime. Çok ama çok müsriftim ne yazık ki. Artık harcayınca değil biriktirince mutlu oluyorum![]()
Oo süper hedefin var canım... Inşallah hayırlısı ile olacak..
Biraz kendinden bahseder misin, evli misin çalışıyor musun? Okuyup okuyup kaçanlardan mıydın sende
İfadeni alalım hehe..
Zaten o gaz gelmese benim de birşey yapacağım yoktu..
1,5 yıl önce başladım bende birikime. Çok ama çok müsriftim ne yazık ki. Artık harcayınca değil biriktirince mutlu oluyorum![]()
Evet Canım hedeflerim var.. Belki eve dönüşebilir ilerde.. Ama şimdilik altın olarak birikim yapmak..Birikim hedefiniz var mı ev filan mı yani?
Ben ev peşinatı için birikim yapmak istiyorum Allah nasip ederse. Allah hepimizin gönlüne göre versin inş. Sık sık görüşürüz umarımEvet Canım hedeflerim var.. Belki eve dönüşebilir ilerde.. Ama şimdilik altın olarak birikim yapmak..
Bende oturacağım ev bakmayacağım çünkü çok pahalı. Sıfır orta yollu kiralanacak bi daire niyetim. Asker.polis eşi misiniz ?Bende evden zıyade arsa yada tarla peşinati icin birikim yapiyorum. Biz tayinciyiz sürekli evi kiraci için almam uğraşamam![]()
Ben ögretmen éşim asker. Askeriyeden kaynakli göçebe hayatimizBende oturacağım ev bakmayacağım çünkü çok pahalı. Sıfır orta yollu kiralanacak bi daire niyetim. Asker.polis eşi misiniz ?
Evet sizin kadar olmasa da benimkide polis maalesef :)Ben ögretmen éşim asker. Askeriyeden kaynakli göçebe hayatimiz
Siz çalisiyo musunuzEvet sizin kadar olmasa da benimkide polis maalesef :)
Ben ögretmen éşim asker. Askeriyeden kaynakli göçebe hayatimiz
Evet sizin kadar olmasa da benimkide polis maalesef :)
Kızlar benimde eşim asker maalesefİyi akşamlar hanımlar bende bi asker eşiyim 3 aydır forumdaki yazılanları okuyorum öğrenmeye çalışıyorum çünkü eşimde bende hiç tutumlu değildik ilk hedefimiz borçlarımızı ödeyip üçbeş kuruş kenarimiza koyabilmek şimdilik 15 gram altın yapabildik ocağa kadar az az olur ocaktan sonra k.k biraz rahatliycak 2018 de bende hesabımızı daha sıkı tutmak istiyorum aranıza katilabilirmiyim