- 31 Ekim 2014
- 1.211
- 2.310
- 83
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #11.181
Altı üstü 2 gram alıcam ama alsam mı almasam mı diye çok kafa yoruyorumyıl başından sonra düşeceğini düşünüyorum ama az alacaksanız şimdi de alınabilir.(ytd)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Altı üstü 2 gram alıcam ama alsam mı almasam mı diye çok kafa yoruyorumyıl başından sonra düşeceğini düşünüyorum ama az alacaksanız şimdi de alınabilir.(ytd)
2 gram ise bence alınabilirAltı üstü 2 gram alıcam ama alsam mı almasam mı diye çok kafa yoruyorum![]()

hangi siteden alıyorsunuz?kızlar merhaba bazen nakit altın alacak param olmadığında internetten taksitle çeyrek, yarım altın alıyorum, nasıl olsa kart ödeniyor diye. tabi üstüne vade farkı koyuyorlar. bugün efsane cuma sebebiyle eski tarihli çeyrek 268, yeni tarihli 272 piyasada da 268 gözüküyor çeyrek, taksitle almak isteyen olursa bilginize.
hepsiburada dan.hangi siteden alıyorsunuz?
Çok teşekkürler, bakayım ben de..tercih ettiğiniz bir mağaza var mı?hepsiburada dan.
Hepsiburada dan mi aldınız? Kaç taksidi kaçtan aldınız?Ben altın aldım vade farkı koymadı
Evet hb 268Hepsiburada dan mi aldınız? Kaç taksidi kaçtan aldınız?
İyiymiş, bereketli olsun .bakayım ben de268
4 taksit
rica ederim canım, altında fırsat satıcısından alıyorum bi sıkıntı yaşamadım bugüne kadar.Çok teşekkürler, bakayım ben de..tercih ettiğiniz bir mağaza var mı?
Çok saol canım.guvenilir olması önemli.bir kaç güne hesap kesimim olacak , alayım ben derica ederim canım, altında fırsat satıcısından alıyorum bi sıkıntı yaşamadım bugüne kadar.
ama vade farkı konulmaması bugüne özel bir fırsat sanırım, yine de takip etmek lazım.Çok saol canım.guvenilir olması önemli.bir kaç güne hesap kesimim olacak , alayım ben de
Kuyumcuda da ödüyorum ben vade farkı.kismet artık.kuyumcuya gitmediğim aylarda alabilirim.ama vade farkı konulmaması bugüne özel bir fırsat sanırım, yine de takip etmek lazım.![]()
Vade farkı yokKuyumcuda da ödüyorum ben vade farkı.kismet artık.kuyumcuya gitmediğim aylarda alabilirim.