- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #11.201
Bugüne özelmis o durum sanırım.Vade farkı yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugüne özelmis o durum sanırım.Vade farkı yok
Olabilir ben netten altın almam normaldeBugüne özelmis o durum sanırım.
Maşallah yaaa hem kiloda hem birikimde hedefleri tutturacaksın böyle giderse.karamelli_turta
Canım benim kasım birikimi 1000 ₺ oldu şükür.. listeye eklersen sevinirim .
Hedefime 500 ₺ kaldı.
Aralık ayında da Ancak 500 ₺ biriktirebilirim sanırım![]()
Allah yardımcınız olsun canım.. İnşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz.. Çok heyecanlı yaaa rabbim bize ve bütün kiracılara da nasip etsin inşallahkızlar haftasonu ev gezmelerine başlayacağız
dua edin ne olur uygun fiyata düzgün bir ev bulabilelim bir an önce
çalışanlara iyi mesailer, geri kalanına iyi tatiller :)
Hayırlı olsun canım.Bende sizden cesaret aldım 2 gr altın aldım, 4 taksit.
Kasım ayı güncel birikim 8,5 gr altın, 10 euro 10 dolar.
Cebimde gezdirdiğim altın parası var, bu gidişle uçup gidicek ama bi türlü gidip alasım gelmiyordu.
Bu 2 gr en azından kk harcamamı durdudur![]()
Teşekkür ederim canım benimMaşallah yaaa hem kiloda hem birikimde hedefleri tutturacaksın böyle giderse.![]()
Krema değil de kaymaktan yapmıştım canım ayni şey değil dimi bunlarSelam kızlar. Nasılsınız... Benim 5000 hedefimde kenara koyduğum 2 altın. Ama ben umudumu kaybettim mi hayırrrrrr...
5000 olmaz belki ama 3000-4000 arası birşeyler mutlaka yapacağımmmm....
Kızlar markette tereyağı 35TL olmuş. Ben de sütçüden 25 TL krema alayım dedim. Evde kendi yağımı yapayım dedim. Daha önce kremadan tereyağı yaptınız mı.
Kremayı bilmiyorum kaymaktan yaptımSelam kızlar. Nasılsınız... Benim 5000 hedefimde kenara koyduğum 2 altın. Ama ben umudumu kaybettim mi hayırrrrrr...
Kızlar markette tereyağı 35TL olmuş. Ben de sütçüden 25 TL krema alayım dedim. Evde kendi yağımı yapayım dedim. Daha önce kremadan tereyağı yaptınız mı.
Bilmiyorum ki canım hiç ben. Nette okudum kremadan yapıyorlarmış da hazırlarda katkı maddesi vardır diye sütçüden alayım dedim.Krema değil de kaymaktan yapmıştım canım ayni şey değil dimi bunlar
Sütçüye sorma imkanın varsa bir sor bence canımBilmiyorum ki canım hiç ben. Nette okudum kremadan yapıyorlarmış da hazırlarda katkı maddesi vardır diye sütçüden alayım dedim.
Ona krema diye sordum 25 TL dedi. Nasıl yapılıyormuş sorayım bari. Çok güzel olursa satarım daSütçüye sorma imkanın varsa bir sor bence canım
Ona krema diye sordum 25 TL dedi. Nasıl yapılıyormuş sorayım bari. Çok güzel olursa satarım da![]()
Bereketli olsun canım..Bende sizden cesaret aldım 2 gr altın aldım, 4 taksit.
Kasım ayı güncel birikim 8,5 gr altın, 10 euro 10 dolar.
Cebimde gezdirdiğim altın parası var, bu gidişle uçup gidicek ama bi türlü gidip alasım gelmiyordu.
Bu 2 gr en azından kk harcamamı durdudur![]()
Beybisi wauvv hedefler tutturuldu o zamansa.. Ekledim bilekaramelli_turta
Canım benim kasım birikimi 1000 ₺ oldu şükür.. listeye eklersen sevinirim .
Hedefime 500 ₺ kaldı.
Aralık ayında da Ancak 500 ₺ biriktirebilirim sanırım![]()
Dualarım seninle K kahvemsi mutluluk inşallah gönlünüze göre ev bulursunuz..kızlar haftasonu ev gezmelerine başlayacağız
dua edin ne olur uygun fiyata düzgün bir ev bulabilelim bir an önce
çalışanlara iyi mesailer, geri kalanına iyi tatiller :)
Selam kızlar. Nasılsınız... Benim 5000 hedefimde kenara koyduğum 2 altın. Ama ben umudumu kaybettim mi hayırrrrrr...
Merhaba, katıldın bile hoşgeldin..Bende katılmak istiyorum nasıl yapıyoruz
Günaydın canımGünaydın kızlar
Mutlu hafta sonları olsun![]()