• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 gr altın olarak hedef belirlemiştim
6,78 gr altın ve 1750 TL nakit yapmışım aralık ayı gelmeden.
bu durumda hedefimi tutturmuş hatta geçmişim.
geçen ayki birikimin 300 TL sini acil durum parası olarak ayırdım
bu aydan sonra acil durum parasını birikim tutarından ayrı ayıracağım
şöyle bir baktım da kendime isteyince epey birikim yapabiliyormuşum ben, destekleriniz için hepinize teşekkürler

Guzel olur cnm aslında dort aylık değil de 2018 sonu hedeflerimiz i bildirelim ve ocak başında başlayalım her ay birikim bildirmeye Allah nasip ederse

Selam kızlar :KK66:
Evet 2018 hedeflerimizi yapalım aylık da listelere devam edelim bence de. Ben de acil durum için nakit olmalı diye düşünüyorum hatta evde bulunmalı geçen ülkece yaşadığımız olaylardan sonra altın da nakit de tutulabilir evde..

İş yerinde işlerim çok yoğun. Ev desen öyle biraz yorgun hissediyorum kendimi :hasta:

selam kızlar, hepimizin birikimleri bereketli olur umarım.
2018 yıllık ve 3 aylık şeklinde yapalım bence birikim planlarımızı
ilk hedefi tutturdukça daha çok hırslanırız
fikirlere katılıyorum ben de 2018 hedeflerine beni de yazın inş

burada ki herkese teşekkür ederim :KK68:
14 aylık oğlum var herkes harçlık veriyor çocuğa bişeyler alalım diye. ben çalışıyorum çocuğumun ihtiyaçlarını alıyorum. verilen o paralar arada eriyip gidiyordu. sayenizde bilinçlendim ve altın hesabı açtım. ananne, babanne artık kim ne verdiyse hemen o miktar kadar altın alıyorum. 1 ayda 3 gr altınım oldu bu sayede. :KK71:

Benim bi arkadaşim var sadece eşi calisiyor ikna edemiyorum birikim yapmaya. Yapamam yetmez diyip duruyor. Eşi 4000 aliyor ev kira. 1 cocugu var. Ve birikim yapamam diyor

Benim bi arkadaşim var sadece eşi calisiyor ikna edemiyorum birikim yapmaya. Yapamam yetmez diyip duruyor. Eşi 4000 aliyor ev kira. 1 cocugu var. Ve birikim yapamam diyor
Çok ala yapar bence .benim eşim ilk evlendigim de asgari ücret alırdı 800 e yakın hiç unutmam o zaman bile aylık yüz lira harcligimi biriktirir dim sonra çocuk bakmaya başladım vs .yani her bütçe az yada cook musait birikim yapmaya bence.damlaya damlayan gol olur inşallah

Back
X