- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #11.481
Neyse ben 2018den itibaren katilayim. Aralik birikimimi liste yayinlaninca söylerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öz ablana mı verdiniz canım bileziklerini?karamelli_turta canım ilk sayfaya baktımda şimdi benim 23 gram bilezik+3105 tl yazıyor ya o birbirine eşit yani 23 gram bileziği 3105 tlye almıştım. :) 3105+1000=4100 desek ocak ayı birikim hedefime 900 tl kaldı verdiğimiz borçta birikimden sayılıyo demi kızlar
ay kenarımızdaki bütün parayı verdik insan kendini ne kadar güvende hissediyomuş meğersem kenarında azda olsa para varken bi anda boşluğa düştüm sanki
ama olsun feda olsun ablama be
![]()
Neden canım hemen katıl aramıza..Neyse ben 2018den itibaren katilayim. Aralik birikimimi liste yayinlaninca söylerim![]()
TamamdirNeden canım hemen katıl aramıza..
Kasım birikimini eklemiştim değil mi?
Aralık listemizi de 15 i gibi açarım kaybolma sen![]()
evet öz ablama verdik :)Öz ablana mı verdiniz canım bileziklerini?
Olsun hayırlısı ile geri verir.
Hepsi birikimden sayılıyor tabi
Benim 4 aylık birikim hedefime de 500 tl kaldi. Ama hedefi geçeceğim gibi görünüyor inşallah. Aralık'ta da bir ata alırsam + 500 tl de fazladan birikime atmıştım o yüzden artıdayım kısmetse
Çok sevindim kardeş gibisi varmı hiç..evet öz ablama verdik :)
inşallah ya senin maşallahın var zaten.
benimde düşündüklerim olursa bizimde geçecek inşallah![]()
Merhaba Canım..Herkese günaydınlar,
Aralık sağlıkla huzurla, bol parayla gelsin inşallah:)
birşey soracağım, ben her ay belli bir kuyumcudan gidip ata altını alıyorum, bana ata için 1095 tl fiyat verdiler bugün.
pahalı değil mi??
bir de enparaya baktım, yalnızca tl, gram ve çeyrek olarak yatırım yapılıyor yalnızca, ata yok o yüzden vazgeçtim.
fiziki altın hep daha tatlı geliyor bana hala kararsız olsam da![]()
amin inşallah canımmÇok sevindim kardeş gibisi varmı hiç..
İşini halleder o da inş.
Çok çok aminnnnnn...
Allahım Topikçek hedefleri tutturalım, geçelim..
ve hemen Aralık 20 si gibi yeniden yeni bir 4 aylık birikim hedef listemizi yapalım kızlar.. Böyle gaza geliyoruz..
geçen hafta sorduğumda 1100 küsürdü. gene de iyi aslında ama burda daha mı pahalı çevreye göre bilemedim açıkçası.Merhaba Canım..
Altın bu ara yükseldi ya maalesef ata şuan o kadar o yüzden.
Haftaya bende bir tane alacağım.
Bana da fiziki tatlı geliyor

Altin biraz düştü aslinda. Alim firsati bencegeçen hafta sorduğumda 1100 küsürdü. gene de iyi aslında ama burda daha mı pahalı çevreye göre bilemedim açıkçası.
fiziki candır, insanın içini ısıtandır![]()
Amin kuzum aminnnnnÇok sevindim kardeş gibisi varmı hiç..
İşini halleder o da inş.
Çok çok aminnnnnn...
ve hemen Aralık 20 si gibi yeniden yeni bir 4 aylık birikim hedef listemizi yapalım kızlar.. Böyle gaza geliyoruz..
Guzel olur cnm aslında dort aylık değil de 2018 sonu hedeflerimiz i bildirelim ve ocak başında başlayalım her ay birikim bildirmeye Allah nasip ederseÇok sevindim kardeş gibisi varmı hiç..
İşini halleder o da inş.
Çok çok aminnnnnn...
geçen hafta sorduğumda 1100 küsürdü. gene de iyi aslında ama burda daha mı pahalı çevreye göre bilemedim açıkçası.
fiziki candır, insanın içini ısıtandır![]()
Harika olur derim.Amin kuzum aminnnnntatlım aralık sonuna doğru hem 2018 hedeflerimizi bir yıllık olarak belirlesek hemde yine 4 aylık belirlesek nasıl olur
orta ve uzun vade gibi 2 vadede hedef belirlemiş oluruz ne dersiniz kızlar
![]()
Çak ortakkkGuzel olur cnm aslında dort aylık değil de 2018 sonu hedeflerimiz i bildirelim ve ocak başında başlayalım her ay birikim bildirmeye Allah nasip ederse
Aynen cnm bende sizlerle gaz a geliyorum daha bi hevesleniyorum. Diğer arkadaşlar da bize katılır inşallah..güzel olur böyle ne yaptığımızı konuşup bilgileniyoruz ...bide yol katediyoruz herşey güzel olacak inşallah Allah in izniyle..
Fiziki altın candır, insanın içini ısıtandır.
Tuttum senin bu sözünü tatlım
Harika olur derim.
4 aylık demeden önce yıllık olarak aklıma geldi ama kızlar yanaşır mı ne der diye bilemedim o yüzden yazmadım.
O zaman anlaştık,
Aralık ortalarından sonra 2018 yıllık hedeflerimizi belirliyoruz
Bana ilham veren sizsiniz kızlar, süpersinix
Çak ortakkk![]()
Sabah 9da 160.5 ten aldimSabah 160a kadae düşmüş galiba altın ben 161 den aldım az önce bereketli olsun inşallah