- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #11.841
Atayi satarken zarar oluyo mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Satış fiyatının 20 tl aşagısına bozduruluyor.Atayi satarken zarar oluyo mu
Savurgansa güvee bence. Fiyatina filan bakmadan alir gelirEKsikler var diye markete uğradım 40 tl harcadım poşete baksan bir şey yok. her şey çok pahalı gercekten. ayin 15 inden sonra esime devredecegim marketi anlastik bu konuda. ayrıca bir çok ödemeyi yapacak kabul etti. bende birikim kısmıyla ilgilenecegim
benımkıde aynıSavurgansa güvee bence. Fiyatina filan bakmadan alir gelir![]()
Ben güvenemem market işini.benımkıde aynı![]()
Parayi tutamıyor pek ama dediğim yerden alır. Ilk zamanlar birlikte yapardık alışverişi. toplu alışveriş dusunuyorum bazı şeylere. Migros carrefour tarzı yerlere girmez zorunlu olmadıkça. çünkü gerçekten indirim harici pahalı her şey oralardaSavurgansa güvee bence. Fiyatina filan bakmadan alir gelir![]()
Haklusin cnm yorucu devret kocaya herşeyi işte çatır çatır ye..birikim yap.sonucta geleceğimiz için biraz böyle olmak lazimBilmiyorum araba kullanıyor musunuz ama ben kullanamiyorum market poşetleri taşımaktan biktim hele ki soğukta. sabah kalk akşam iş dönüşü market yemek temizlik cocuk derken pestilim cikiyor
öyle yapacağım isim onu takip etmek düzen e koymak olacak 2 haftada bile ıyi şeyler yapabildim. mutluyumHaklusin
Haklusin cnm yorucu devret kocaya herşeyi işte çatır çatır ye..birikim yap.sonucta geleceğimiz için biraz böyle olmak lazim
kızlar taksitli altın satıyorlar peşin fiyatına bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz.
hepsibura da da görüyorum cnm ama fiyatı piyasaya göre yuksek. sanirim kuyumcular da yapmıyor artik.Nerde var?
Ben donem donem aliyorum kkda borc olsun diye cunku istek ihtiyac karisimi alisveris yapmak istemiyorum.
evet bazen kk faturası ne yazıkki ihtiyaçtan ziyade isteklerle kabarıyor... kuyumcular yapsa gidip alınabilir. çünkü onu ödeyene kar zaten altın da kar yapmis olur kk boş şeylerle dolmamış olur
Canım fiziki saklamak çok zor. hediye için alacagimda taksit taksit ödenir o yüzden sordumBizim işyerinin oradaki kuyumcu çeyreğe 4tl fark alıyor. Benim kartima banka 4tl civarı işlem ücreti alarak 3 taksit yapıyor. Harcama tutarı 300 TL'yi geçince de 10tl puan veriyor.
2ay önce sanırım bebek görmeye giderken almıştım.
Ben fiziki altını ev şartlarında saklamaktan korktugumdan almıyorum ama bu şekilde birikim yapılabilir