• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKsikler var diye markete uğradım 40 tl harcadım poşete baksan bir şey yok. her şey çok pahalı gercekten. ayin 15 inden sonra esime devredecegim marketi anlastik bu konuda. ayrıca bir çok ödemeyi yapacak kabul etti. bende birikim kısmıyla ilgilenecegim

EKsikler var diye markete uğradım 40 tl harcadım poşete baksan bir şey yok. her şey çok pahalı gercekten. ayin 15 inden sonra esime devredecegim marketi anlastik bu konuda. ayrıca bir çok ödemeyi yapacak kabul etti. bende birikim kısmıyla ilgilenecegim
Savurgansa güvee bence. Fiyatina filan bakmadan alir gelir:63:

Savurgansa güvee bence. Fiyatina filan bakmadan alir gelir:63:
Parayi tutamıyor pek ama dediğim yerden alır. Ilk zamanlar birlikte yapardık alışverişi. toplu alışveriş dusunuyorum bazı şeylere. Migros carrefour tarzı yerlere girmez zorunlu olmadıkça. çünkü gerçekten indirim harici pahalı her şey oralarda

Haklusin
Bilmiyorum araba kullanıyor musunuz ama ben kullanamiyorum market poşetleri taşımaktan biktim hele ki soğukta. sabah kalk akşam iş dönüşü market yemek temizlik cocuk derken pestilim cikiyor
Haklusin cnm yorucu devret kocaya herşeyi işte çatır çatır ye..birikim yap.sonucta geleceğimiz için biraz böyle olmak lazim

evet bazen kk faturası ne yazıkki ihtiyaçtan ziyade isteklerle kabarıyor... kuyumcular yapsa gidip alınabilir. çünkü onu ödeyene kar zaten altın da kar yapmis olur kk boş şeylerle dolmamış olur

evet bazen kk faturası ne yazıkki ihtiyaçtan ziyade isteklerle kabarıyor... kuyumcular yapsa gidip alınabilir. çünkü onu ödeyene kar zaten altın da kar yapmis olur kk boş şeylerle dolmamış olur

Benim bir yakinim buranin en buyuk kuyumcusundan farksiz aliyormus. Ben yatirimci degil birikimciyim utanmayacakmisiniz diyince fark almiyorlarmis
Bir sansimi deneyecegim bende
Ben bilezikte duydum ama gr ve ceyrekte zor.
Ornegin eve nevresim almam lazim ama digerleri iyice eskiyince alsam daha iyi olur su an once istek sonra ihtiyac
Ama eskirse ihtiyac istek haline gelicek.
Bunlari engellemek icin aldim.

Bizim işyerinin oradaki kuyumcu çeyreğe 4tl fark alıyor. Benim kartima banka 4tl civarı işlem ücreti alarak 3 taksit yapıyor. Harcama tutarı 300 TL'yi geçince de 10tl puan veriyor.
2ay önce sanırım bebek görmeye giderken almıştım.
Ben fiziki altını ev şartlarında saklamaktan korktugumdan almıyorum ama bu şekilde birikim yapılabilir

Bizim işyerinin oradaki kuyumcu çeyreğe 4tl fark alıyor. Benim kartima banka 4tl civarı işlem ücreti alarak 3 taksit yapıyor. Harcama tutarı 300 TL'yi geçince de 10tl puan veriyor.
2ay önce sanırım bebek görmeye giderken almıştım.
Ben fiziki altını ev şartlarında saklamaktan korktugumdan almıyorum ama bu şekilde birikim yapılabilir
Canım fiziki saklamak çok zor. hediye için alacagimda taksit taksit ödenir o yüzden sordum

Back
X