• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Voyage sorgun balayı hotelimizdi :KK51:

Side hotellerine bayılıyorum lux Gerçekten, o zamanlar bile enfes bir hoteldi.. 12 yıl önce :sus:
Diğerlerini de önceden incelemişliğim var hepsi güzel.
Bir de bu yıl fiyatlar inanılmaz uçuk..
Indirimli fiyatlar bile 5000 e falan denk geliyor. İzin tarihlerimiz de anca ocakta söylenir.. O zaman arayışlara daha detaylı bakacağım.
benim de en memnun kaldığım oteldi voyage sorgun, çok kaliteli ve düzgündü. 2012 de gitmiştik biz.
sitede yazan fiyatlara bakma müşteri temsilcisi ile görüşünce hepsi daha uygun fiyat söylüyor.
bu yıl daha makul bir tatil yapmamız gerekiyor evden dolayı
limitim ramazan dönemi olursa 2.500-3.000 TL'yi geçmemesi

Selam Anka Anka iyiyiz sen nasılsın cnm?
Özledik seni..
Kumbarayı ihtiyaç için mi açacaksın?
Ocakta sıfırdan başlarsın. ;)
Ben de ozledim. Suruden ayrıldım kurt kaptı :(
Aynen canım borçlarımı odeyeceğim. Oraya borç buraya borç derken baya açıldım. Eşimin iş durumunda sorun var. İnşallah yeter bakalım ne kadar çıkacak. Hatta şimdi açayım yaa. Merak da ettim...
Beni tut canım. Her gün durt beni. :(

Ben de ozledim. Suruden ayrıldım kurt kaptı :KK43:
Aynen canım borçlarımı odeyeceğim. Oraya borç buraya borç derken baya açıldım. Eşimin iş durumunda sorun var. İnşallah yeter bakalım ne kadar çıkacak. Hatta şimdi açayım yaa. Merak da ettim...
Beni tut canım. Her gün durt beni. :KK43:
Tamam canım Allah kolaylık versin ödenir herşey sağlık olsun.
Hergün dürteceğim seni ;)

Allah bereket versin canim.
Nasil 152 den aldin.152 ye düstü mü ki hic?
Ya bende alip almamak konusinda kararsizim daha da duser diye.
banka üzerinden aldim kur düşüktü . düşer gibi ama daha ne kadar duser emin değilim bende kararsiz kaldim bekledim de . yil sonuna kadar hedefimiz vardı o yüzden düşük yuksek pek bakmadim

banka üzerinden aldim kur düşüktü . düşer gibi ama daha ne kadar duser emin değilim bende kararsiz kaldim bekledim de . yil sonuna kadar hedefimiz vardı o yüzden düşük yuksek pek bakmadim
Anladim canim.Allah bereket versin.ben riske giremiyorum.belki yaza bu paraya ihtiyacim olacak.onin icin yaza kadar düserse çok zarar ederim.yüklü bi miktar alacam.

Back
X