• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağol tatlım çok teşekkür ederim iyiyim çok şükür :KK52: eşimde arada sadece izin alarak helebildi canım her defasında bikaç günlüğüne tamamen dönüş tarihleri şu an için belli değil :KK43::cry: döndükten sonra düşünuyoruz canım bizde bebek planımız bu yönde hamileliğimde yalnız kalmak istemiyorum Hoppa kreş konusunda da herşey gönlünüze gore olsun canım inşallah kızının mutlu oluca güzel arkadaşlıklar kuruca sağlıklı bi yer bulursunuz inşallah :KK68::KK68:
kesinlikle canım eşin olsun yanında hamilelikte zor bir süreç olabiliyor. ben çok zor geçirdim mesela bulantılar, mide yanmaları, diş ağrıları :ruh: Allah kavuştursun canım inşallah kavuştuk dediğin günü bekliyorum ben de :KK54:
güzel temennilerin için teşekkür ederim inşallah mutlu olur kızım da tek düşüncem aslında o kreş parasını bir şekilde halledeceğiz yeter ki iyi olsun iyi bakılsın.

oyy kreş parası deme ... Şu bezi bizde biraksak ayda 1 gram kesin artı artiticam

hayırlı olsun

sayende tatil sitelerinde turluyom bacım ama pek ucuz değil Şubat'ta dek bakarım artık hedef bodrum kızıl ürün sizin neresi

ithal demişsin bacım merak ettim bir foto atar misin

lütfen foto please

benzer bir yüzüğünü ikinci el sitesinde sattım 450 ye kuyumcu 200 veriyyordu
Malesef fotoğrafını cekmemistim :110:

Kızlar eşimle konuştum bu yılki birikim hedefim aylık 4 gram altın inşallah. Her ayın 15 inde maaş aldığımızda almayi düşünüyorum. 2 tane evlenecek yaşta kaynim var. En azından onlara 1er bilezik alacak gram altinimiz olsun istiyorum. Ki aylik 4 gramla rahatça alabiliriz .
Ben yatırım ve birikim için çeyrek altın yerine gram altın almayi tercih ediyorum çünkü gram altını Bozdururken alisla satış arasında çok az fark oluyo. Çeyrek altında daha fazla fark oluyo gibimë geldi. Yanılıyor muyum sizce

Ben her yıl birkaç ay önceden alıyorum tatili fiyatı uygun diye. Ama bu yil 6 ay var daha, ilk kez bu kadar erken oldu:) tatile gidene kadar taksitleri de biter dedim ama mart nisana kadar alamayacagim gibi görünüyor.
Çocuk olunca herşeyi ona göre ayarlamalisin daha zor bir durum
Benim için ayın 28i ve diğer ayın 10una kadar olan tarih uygun. Özel bir vergi, inceleme durumu yoksa ama eşimin işler biraz karışık. Taşınma işi de olunca alamıyorum. Artık kısmet belki o zaman daha iyi birşey olur diyip kendimi avutmaktan başka çarem yok şu an :KK43:
olsun güzelce alırsın tatil dense ev daha önemli✌️

Bende girmek istiyorum :)
hoşgeldin bacim

Malesef fotoğrafını cekmemistim :110:
vallla gidersen çek bacim

Canim Antalya Belek, Side, Tekirova bakıyorum ben, haziran ilk hafta için
Fiyatlar diğer tarihlere göre epey uygun
Birkaç tur şirketiyle de görüştüm, geçen sene konaklama uçak transfer içinde paket almıştım bu yıl daha öyle paketler satılmaya başlamamış
Yılbaşından sonra ulaşıma gelecek zam ve vergi ile bilet fiyatlarında artış olacak, onun için önceden almak istedim ama ev durumu işleri karıştırıyor. Haziran başı cikamazsak Eylül ikinci haftaya kalacak eşimin işi nedeniyle. Akşam yine konuştuk ama karar veremedik. Şu an 2100 TL ye konaklama, ulasim herşey dahil birkaç otel buldum ama ay sonuna kadar geçerli fiyatlar bunlar.
Eğer tarih değişikliği olursa otel fiyat farkıyla yapıyor ama uçak bileti yanıyor. Uffff karıştı iyice
Bende antalya aşığıyım side, belek o tarafları ve otellerini beğendik. Merak ettim canım hangi hotelleri beğendin acaba?

Ben her yıl birkaç ay önceden alıyorum tatili fiyatı uygun diye. Ama bu yil 6 ay var daha, ilk kez bu kadar erken oldu:) tatile gidene kadar taksitleri de biter dedim ama mart nisana kadar alamayacagim gibi görünüyor.
Çocuk olunca herşeyi ona göre ayarlamalisin daha zor bir durum
Benim için ayın 28i ve diğer ayın 10una kadar olan tarih uygun. Özel bir vergi, inceleme durumu yoksa ama eşimin işler biraz karışık. Taşınma işi de olunca alamıyorum. Artık kısmet belki o zaman daha iyi birşey olur diyip kendimi avutmaktan başka çarem yok şu an :KK43:
Ben çoğunlukla 6 ay öncesi yapıyorum rezervasyonu. Hem daha uygun oluyor, Hem ödemesi de bitiyor..
Bende girmek istiyorum :)
Hoşgeldin ;) girdin bile 2018 birikim hedeflerimizi belirliyoruz.

pure hazel pure hazel haklısın canım ev tatilden daha önemli,
düzenimi kurmadan tatile gidemem, gitsem de aklım burada kalır tatilden birşey anlamam:)
karamelli_turta karamelli_turta Güral Premier Tekirova, voyage sorgun,
Alva Donna Beach Resort Comfort, barut otelleri beğendiğim oteller
Voyage sorgun balayı hotelimizdi :KK51:

Side hotellerine bayılıyorum lux Gerçekten, o zamanlar bile enfes bir hoteldi.. 12 yıl önce :sus:
Diğerlerini de önceden incelemişliğim var hepsi güzel.
Bir de bu yıl fiyatlar inanılmaz uçuk..
Indirimli fiyatlar bile 5000 e falan denk geliyor. İzin tarihlerimiz de anca ocakta söylenir.. O zaman arayışlara daha detaylı bakacağım.

Bende antalya aşığıyım side, belek o tarafları ve otellerini beğendik. Merak ettim canım hangi hotelleri beğendin acaba?

Ben çoğunlukla 6 ay öncesi yapıyorum rezervasyonu. Hem daha uygun oluyor, Hem ödemesi de bitiyor..

Hoşgeldin :KK66: girdin bile 2018 birikim hedeflerimizi belirliyoruz.
hoşşş buldummm :) ;) beni de haberdar edinnn :)

Voyage sorgun balayı hotelimizdi :KK51:

Side hotellerine bayılıyorum lux Gerçekten, o zamanlar bile enfes bir hoteldi.. 12 yıl önce :sus:
Diğerlerini de önceden incelemişliğim var hepsi güzel.
Bir de bu yıl fiyatlar inanılmaz uçuk..
Indirimli fiyatlar bile 5000 e falan denk geliyor. İzin tarihlerimiz de anca ocakta söylenir.. O zaman arayışlara daha detaylı bakacağım.

bİZİM DE BALAYI OTELİMİZ VOYAGE SORGUNDU

Selam kızlar nasılsınız.
Valla ben buradan koptum açıldıkça açıldım. Çok fena battım. :(
Bu hafta kumbaramı açacağım mecbur bakalım ne kadar çıkacak çok merak ediyorum. Yılbaşında sizinle açmak istiyordum ama olmadı.
Kızlar yaa bana mukayyet olun etiketleyip peşime düşün nolur yaa. Çok açıldım battım resmen :(

kesinlikle canım eşin olsun yanında hamilelikte zor bir süreç olabiliyor. ben çok zor geçirdim mesela bulantılar, mide yanmaları, diş ağrıları :ruh: Allah kavuştursun canım inşallah kavuştuk dediğin günü bekliyorum ben de :KK54:
güzel temennilerin için teşekkür ederim inşallah mutlu olur kızım da tek düşüncem aslında o kreş parasını bir şekilde halledeceğiz yeter ki iyi olsun iyi bakılsın.
Ahhhhh canım benim sende çok sağol güzel dileklerin için:KK68: kesin olarak dönsün hemen haber vericem sana kuzum :KK52:bende eşim yanımda olmadan cesaret edemiyorum canım hamileliğe zaten yalnız olucam yanımda annem gibi birinin bulunma imkanıda yok birde eşim olmazsa çok zorlanırım :KK43:
Seninde dediğin gibi canım kızının ve sizin mutlu olucanız iyi bi kreşin fiyatı 2.planda kalıyor ama inşallah hem fiyatı hem kalitesi gönlünüze bütçenize göre olur tatlım :KK68::KK68:

Selam kızlar nasılsınız.
Valla ben buradan koptum açıldıkça açıldım. Çok fena battım. :KK43:
Bu hafta kumbaramı açacağım mecbur bakalım ne kadar çıkacak çok merak ediyorum. Yılbaşında sizinle açmak istiyordum ama olmadı.
Kızlar yaa bana mukayyet olun etiketleyip peşime düşün nolur yaa. Çok açıldım battım resmen :KK43:
Selam Anka Anka iyiyiz sen nasılsın cnm?
Özledik seni..
Kumbarayı ihtiyaç için mi açacaksın?
Ocakta sıfırdan başlarsın. ;)

Back
X