- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #12.201
gram 153,4Gunaydin kizlarrrrr.... bankadan altin alanlar altin ne kadar gorunuyorr bakabilirmisinizzz :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gram 153,4Gunaydin kizlarrrrr.... bankadan altin alanlar altin ne kadar gorunuyorr bakabilirmisinizzz :))
kesinlikle canım eşin olsun yanında hamilelikte zor bir süreç olabiliyor. ben çok zor geçirdim mesela bulantılar, mide yanmaları, diş ağrılarıSağol tatlım çok teşekkür ederim iyiyim çok şüküreşimde arada sadece izin alarak helebildi canım her defasında bikaç günlüğüne tamamen dönüş tarihleri şu an için belli değil
döndükten sonra düşünuyoruz canım bizde bebek planımız bu yönde hamileliğimde yalnız kalmak istemiyorum
kreş konusunda da herşey gönlünüze gore olsun canım inşallah kızının mutlu oluca güzel arkadaşlıklar kuruca sağlıklı bi yer bulursunuz inşallah
![]()
Allah kavuştursun canım inşallah kavuştuk dediğin günü bekliyorum ben de ay en yükseğide garantimiymiş hangi banka canım seningram 153,4
Malesef fotoğrafını cekmemistimoyy kreş parası deme ... Şu bezi bizde biraksak ayda 1 gram kesin artı artiticam
hayırlı olsun
sayende tatil sitelerinde turluyom bacım ama pek ucuz değil Şubat'ta dek bakarım artık hedef bodrum kızıl ürün sizin neresi
ithal demişsin bacım merak ettim bir foto atar misin
lütfen foto please
benzer bir yüzüğünü ikinci el sitesinde sattım 450 ye kuyumcu 200 veriyyordu
ay en yükseğide garantimiymiş hangi banka canım senin

Simdi baktim sorunca 153.1Günaydın canlar
Uykumu aldım ohh mis gibi yeni uyandım..
Yeni hedefler gelmiş ekleyeceğim
Altında son durum ne oldu acaba?
Merak ediyorum![]()
olsun güzelce alırsın tatil dense ev daha önemliBen her yıl birkaç ay önceden alıyorum tatili fiyatı uygun diye. Ama bu yil 6 ay var daha, ilk kez bu kadar erken oldu:) tatile gidene kadar taksitleri de biter dedim ama mart nisana kadar alamayacagim gibi görünüyor.
Çocuk olunca herşeyi ona göre ayarlamalisin daha zor bir durum
Benim için ayın 28i ve diğer ayın 10una kadar olan tarih uygun. Özel bir vergi, inceleme durumu yoksa ama eşimin işler biraz karışık. Taşınma işi de olunca alamıyorum. Artık kısmet belki o zaman daha iyi birşey olur diyip kendimi avutmaktan başka çarem yok şu an![]()
hoşgeldin bacimBende girmek istiyorum :)
vallla gidersen çek bacimMalesef fotoğrafını cekmemistim![]()
Hoşbuldummm :) şimdi ne yapmam gerekiyor:)olsun güzelce alırsın tatil dense ev daha önemli
hoşgeldin bacim
vallla gidersen çek bacim
152,77 olmşSimdi baktim sorunca 153.1
Bende antalya aşığıyım side, belek o tarafları ve otellerini beğendik. Merak ettim canım hangi hotelleri beğendin acaba?Canim Antalya Belek, Side, Tekirova bakıyorum ben, haziran ilk hafta için
Fiyatlar diğer tarihlere göre epey uygun
Birkaç tur şirketiyle de görüştüm, geçen sene konaklama uçak transfer içinde paket almıştım bu yıl daha öyle paketler satılmaya başlamamış
Yılbaşından sonra ulaşıma gelecek zam ve vergi ile bilet fiyatlarında artış olacak, onun için önceden almak istedim ama ev durumu işleri karıştırıyor. Haziran başı cikamazsak Eylül ikinci haftaya kalacak eşimin işi nedeniyle. Akşam yine konuştuk ama karar veremedik. Şu an 2100 TL ye konaklama, ulasim herşey dahil birkaç otel buldum ama ay sonuna kadar geçerli fiyatlar bunlar.
Eğer tarih değişikliği olursa otel fiyat farkıyla yapıyor ama uçak bileti yanıyor. Uffff karıştı iyice
Ben çoğunlukla 6 ay öncesi yapıyorum rezervasyonu. Hem daha uygun oluyor, Hem ödemesi de bitiyor..Ben her yıl birkaç ay önceden alıyorum tatili fiyatı uygun diye. Ama bu yil 6 ay var daha, ilk kez bu kadar erken oldu:) tatile gidene kadar taksitleri de biter dedim ama mart nisana kadar alamayacagim gibi görünüyor.
Çocuk olunca herşeyi ona göre ayarlamalisin daha zor bir durum
Benim için ayın 28i ve diğer ayın 10una kadar olan tarih uygun. Özel bir vergi, inceleme durumu yoksa ama eşimin işler biraz karışık. Taşınma işi de olunca alamıyorum. Artık kısmet belki o zaman daha iyi birşey olur diyip kendimi avutmaktan başka çarem yok şu an![]()
HoşgeldinBende girmek istiyorum :)
Voyage sorgun balayı hotelimizdipure hazel haklısın canım ev tatilden daha önemli,
düzenimi kurmadan tatile gidemem, gitsem de aklım burada kalır tatilden birşey anlamam:)
karamelli_turta Güral Premier Tekirova, voyage sorgun,
Alva Donna Beach Resort Comfort, barut otelleri beğendiğim oteller

hoşşş buldummm :)Bende antalya aşığıyım side, belek o tarafları ve otellerini beğendik. Merak ettim canım hangi hotelleri beğendin acaba?
Ben çoğunlukla 6 ay öncesi yapıyorum rezervasyonu. Hem daha uygun oluyor, Hem ödemesi de bitiyor..
Hoşgeldingirdin bile 2018 birikim hedeflerimizi belirliyoruz.
Voyage sorgun balayı hotelimizdi
Side hotellerine bayılıyorum lux Gerçekten, o zamanlar bile enfes bir hoteldi.. 12 yıl önce
Diğerlerini de önceden incelemişliğim var hepsi güzel.
Bir de bu yıl fiyatlar inanılmaz uçuk..
Indirimli fiyatlar bile 5000 e falan denk geliyor. İzin tarihlerimiz de anca ocakta söylenir.. O zaman arayışlara daha detaylı bakacağım.
Ahhhhh canım benim sende çok sağol güzel dileklerin içinkesinlikle canım eşin olsun yanında hamilelikte zor bir süreç olabiliyor. ben çok zor geçirdim mesela bulantılar, mide yanmaları, diş ağrılarıAllah kavuştursun canım inşallah kavuştuk dediğin günü bekliyorum ben de
güzel temennilerin için teşekkür ederim inşallah mutlu olur kızım da tek düşüncem aslında o kreş parasını bir şekilde halledeceğiz yeter ki iyi olsun iyi bakılsın.
SelamSelam kızlar nasılsınız.
Valla ben buradan koptum açıldıkça açıldım. Çok fena battım.
Bu hafta kumbaramı açacağım mecbur bakalım ne kadar çıkacak çok merak ediyorum. Yılbaşında sizinle açmak istiyordum ama olmadı.
Kızlar yaa bana mukayyet olun etiketleyip peşime düşün nolur yaa. Çok açıldım battım resmen![]()