• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denedik onu, sürekli açık kalınca fatura 100 TL civarı fazla geldi. Biz de evden çıkarken kapatmaya karar verdik
Evin ısınma problemi var alt ve üst kattakiler de yakmiyor onun için ne yaparsam yapayım fatura yuksek, ev soğuk:KK43:
Oo alt üst yakmıyorsa fena. Ben en üst kattayım gerçi ama ısınıyorum şükür. Yalıtım iyi sanırım

Benim ev hiç isinmiyor o kadar para veriyoruz yine UFO da çalışıyor.
İnşallah bundan sonra gideceğim ev sıcak olur. Walla ahtım var kombiyi kokleyip kar yağarken evde sortla oturcam
bende kışın sıcak evde şortlu durmayı daha çok seviyor yazın her şekilde vıcık vıcık olunuyor... Uf nicname in den canım kahve istedi ne bacım çocuğu uyutmadi ki üç gecedir uyutmak girisyom o beni uyutup yataktan iniyor yani kahve kahve nerde ben nerde bu ay az daha 150 liralık kahve alacaktım. Kargo bedavaya gelsin algısı var bende. Aman almışken alayım hem iciyom hem hediye ederim diye düşünüyor um niye böyleyim böyle bir buysa olanınız var mı. Beni hep kandırıyor siteler 200 TL ve üstü bedava derler ya diyelim alacağım ürün 79 TL ben eklerim ki o 8 10 TL lik kargoyu vermiştim

Benimde en fazla 270 gelmisti
faturalı yeni kirada ki 6 yıl önce aylık 440 ödersin 80 metrekalik eve şimdi kartlı eski tip ve ancak 400 yakilmakta

Denedik onu, sürekli açık kalınca fatura 100 TL civarı fazla geldi. Biz de evden çıkarken kapatmaya karar verdik
Evin ısınma problemi var alt ve üst kattakiler de yakmiyor onun için ne yaparsam yapayım fatura yuksek, ev soğuk:KK43:
Biz kaç yıldır aç kapa yapıyoruz.
Sürekli yanınca çok farkediyor günde 2 3 saat kapalı bile kalsa fatura düşüyor.
Ben ilk doğalgaza geçtiğimde çalışıyırdum bir ay öyle açık tuttum epey geldi sonra gündüz giderken kapadım akşam 6 da yaktım düşük geldi.
Şimdi geceleri kapıyorum gündüz güneş alıyor içeri girşnce kapatıyorum.

Üst yakmayınca pek farketmiyorda alt yakmadımı fena soğuk oluyor.
Benim üstüm çatı katı. Oraya strafor döşedik( kısmetse cam yünü istiyoruz idareten koyduk) ama altım kar yağsa yakmıyor. En çok 45 tl gelio kadına yerler soğuk oluyor borularım geçtiği yerler sıcak. O yüzden kışın büyük halı seriyorum eve

amin inşallah bacim

tüm.maasi yatırıma vereyim yani.bereketli ola bacim

tutumluannne bebecruz ve zebramoda ben sattım. Oğlumun sıfır ürünlerini.ikinci eller gitmedi pek.site güvenilir para yatıyor ama komisyon ücretleri çok. Bebecruz yuzde20 tutumluannne 15 zebramoda yuzde 10 TL iidi şimdi bıraktım çok bağımlılık yapıyordu.kasiyordu telefonumu sildim gittti
Sıfır etiketli ürünler satıcam canım.baya yüzde kesiyorlarmış ama. Zaten uygun yazarım diyorfum.

Biz kaç yıldır aç kapa yapıyoruz.
Sürekli yanınca çok farkediyor günde 2 3 saat kapalı bile kalsa fatura düşüyor.
Ben ilk doğalgaza geçtiğimde çalışıyırdum bir ay öyle açık tuttum epey geldi sonra gündüz giderken kapadım akşam 6 da yaktım düşük geldi.
Şimdi geceleri kapıyorum gündüz güneş alıyor içeri girşnce kapatıyorum.

Üst yakmayınca pek farketmiyorda alt yakmadımı fena soğuk oluyor.
Benim üstüm çatı katı. Oraya strafor döşedik( kısmetse cam yünü istiyoruz idareten koyduk) ama altım kar yağsa yakmıyor. En çok 45 tl gelio kadına yerler soğuk oluyor borularım geçtiği yerler sıcak. O yüzden kışın büyük halı seriyorum eve

Sıfır etiketli ürünler satıcam canım.baya yüzde kesiyorlarmış ama. Zaten uygun yazarım diyorfum.
Çocukla yakmak ne mümkün. Ama benim alt İkizç çocukları olmasına rağmen yakmazdi. En iyisi zebramo komisyonda ve haftada herguin belli saate dek EFT ile paranı hesabına aktarabilyon

Çocukla yakmak ne mümkün. Ama benim alt İkizç çocukları olmasına rağmen yakmazdi. En iyisi zebramo komisyonda ve haftada herguin belli saate dek EFT ile paranı hesabına aktarabilyon
O siteye hiç bakmadım. Bakıcam canım. İban no fln veriliyor ya eşim pimpirik yapıyor ama etiketli canım ürünler etrafımda hediye vereceğim kimsede yok.
Yakmayan yakmıyor.nasıl durulur bilmiyorum

O siteye hiç bakmadım. Bakıcam canım. İban no fln veriliyor ya eşim pimpirik yapıyor ama etiketli canım ürünler etrafımda hediye vereceğim kimsede yok.
Yakmayan yakmıyor.nasıl durulur bilmiyorum
Aynen çocukla yakmamak ne mümkün yazmak istemiştim. Bende mevcut var olan kullandıklarını da çevremde ciddi ihtiyaç sahiplerine vermiştim.veriyorumda.. hatta burdada bir yer var bit pazarı diye bir bak belki burdan satarsin komisyonsuz . Bende de çok çanta var alıp kullanmadığım, yahut az kullanıp sıkıldığım. Instagram'dan da becerip satanlar var ama ben bilemiyorum kullanmadigimdan

Evet faizden indirim oluyor.

Bende sizin gibi duydum. Faydasiz olacagini yani.

Mutlaka faizden indirim olur
Mesela benim geçen hafta kapattigim kredimin yarısını odemistim yarisi kalmıştı
2 taksit odememden fazla faiz indirimi oldu
Siz de bankaniza hesaplatip ona göre karar verebilirsiniz ama bence her durumda karlı olursunuz

Kredi ödemeniz düşer önce faiz alındığı için fayda sağlamıyor.

Faiz her aya bölünüyor canım ilk aylar en yüksekten daha sonraları gittikçe düşerek alınıyor. Yani ödemenin başlarında yada ortalarında ara ödeme yaparsan karlısın sona doğru yaparsan yine düşer ama daha cüzzi

tesekkurler yorumlar icin faizden indirim olmasi icin ilk baslarda odenmesi gerekiyomus sanirim tam net bilgim yok bide su var ara odemeyle hepten kapatmada farkli sanirim faizde kafam karisti acikcasi en iyisi on bin kdar biriktirmeye calisimde artk ne zamn olursa gider o zaman sorarim kar ne olacak diye.

Benim alt kattakiler eve yatmadan yatmaya geliyor faturaları alırken baktım onlara 6 TL gelmiş doğalgaz
Kışın çok soğuksa bazen eve uğramıyorlar bile :KK43:
allla allla nerede kalınır ki kış kıs

bizde eve gec geliyoruz aksmdan aksam 2 3 saat yakiyoruz gece kapatiyoruz cok soguk degilse.gecen ay 83 geldi bu ay daha ck gelir kesin
aaaa çocuk yok ve buradaki herkes hem genç hemde ne kadar bilincliymis . Kendime ders çıkarıyorum ama bende evde ısı dolapta kırmızı et olmazsa olmazım.

Back
X