• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bnmde kucuk kizim var gecwn ay oturma odasi ve yatak odasi genel anlamda calisti hic kapatmadik 20 gune 113 geldi
Bu ayda 150 civari gelir diye umut ediyorum
Biz hic kapatmiyoruz mutfak ve koridorda sicak oluyor uzun kollu bir tsirhtle geziyorum
Hic ceket giyme ihtiyaci hissetmiyorum

Benim alt kattakiler eve yatmadan yatmaya geliyor faturaları alırken baktım onlara 6 TL gelmiş doğalgaz
Kışın çok soğuksa bazen eve uğramıyorlar bile :KK43:
Başka evlerimi var belki annelerine gidiyorlardır. 6 tl. Faturam hiç olmadı. Yazın memlekete bile gitsem 10 15 geliyor

allla allla nerede kalınır ki kış kıs

aaaa çocuk yok ve buradaki herkes hem genç hemde ne kadar bilincliymis . Kendime ders çıkarıyorum ama bende evde ısı dolapta kırmızı et olmazsa olmazım.
aynen bnde oyle cok cabuk usuyen bi insanm ama anneme ugruyoruz sık sık esimde gec cikiyo isten eve gelmemiz 10u buluyo. anca iste gelnce yakiyoruz

Günaydın kızlar :KK54: hepinize hayırlı günler hayırlı cumalar:KK52: maaş alıcak arkadaşların maaşları bol bereketli olsun inşallah :KK68:
Bu arada d gaz faturalarını konuşmuşsunuz kızlar benimkide 65 tl geldi :KK66: bende gecen sene denedim kısıkta 24 saat yaktım bi ay çok daha fazla geldi benim içinde en uygunu gümdüz çıkarken kapatıp akşam dönünce açmak sonuçta 9-10 saat evden ayrı kalıyoruz yani 24 saat yakmak bana yaramadı kızlar :KK43:

Bizim doğalgaz 199 geldi, biz kombiyi hiç ellemiyoruz, gündüz evde bir kişi var, o kafasına göre salon veya kendi odasını yakar biz gelene kadar ısınır, biz akşamları salonu sıcak buluyoruz, hava çok soğuksa geldiğimde değilse yatarken odamı yakıyorum, ben ne kadar gelirse gelsin kapatmam, illa tek petek yakarım, hem kombinin suyunu soğutmam hemde buz gibi eve gireceksem sobayla çok farkı olmazki.
İki katlı evimiz, çatı katı olmasına rağmen ısınıyoruz şimdiye kadar en yüksek 270 fln gelmiştir, ev korunaklı yalıtımı iyi.

Normal kış günlerinde 150 200 arası geliyordu, bu ay hastamız vardı, hep ortalamanın üstünde yandı 200 geldi.

Kizlar bugun esime konut kredisini yatir dedim bana uzak sen gecerken yatiriver dedi
Bnde o zaman parasini gonder yatirayim dedim
Hesap yaptik 1300 lira gonderdi
Bnde esimin gonderdigiyle beraber 4000 civari olacak bunun 3200 u ev kredisi
Geriye 800 lira kaliyor
Onun 500 lirasiyla falan altin almayi dusunuyordum ama vazgectim
Biz evi aldik ama kan akitmadik
Evimizin kaza bela musibetlerden uzak olmasi icin adak kesmek istiyorum

kuveytturk deki altin hesabimdan fiziki altin almak icin komisyon istediler geçen burda birisi de demişti
1 gr 3 tl
5 gr ve katlarına gramina 1.5 tl istediler . bankayı aradim bilgi istedim .

yani 70 gr altimim var 105 tl verip alabilirmisim :))))) ( 50 ve 20 seklinde)

. ya altin çıkınca bozdurup tl çekicem yine düşünce altin alacagim . ya da 105 tl vericem . zaten kâr ettim aldiklarimdan .
hedefim 100 gr yapmaktı . cumhuriyet tamlarım da var onlari bozdurunca hedef tutuyor . kafam karıştı biraz

Gunaydin kizlar. 2017 son 3 aylik hedefim 2 yarim.altin almakti. cok sukur astim.hedefimi. 2900 liraya 22 ayar bir kelepce ve 3.65 gram altinim.var su an. 150 dolarim vardi bozdurup altin aldim. ocak ayindan itibaren aylik ortalama 1500 tl biriktirmek istiyorum.bakalik.nasip.Allah saglik versin de biriktirelim.insaallah

kuveytturk deki altin hesabimdan fiziki altin almak icin komisyon istediler geçen burda birisi de demişti
1 gr 3 tl
5 gr ve katlarına 1.5 tl istediler . bankayı aradim bilgi istedim .

yani 70 gr altimim var 105 tl verip alabilirmisim :))))) ( 50 ve 20 seklinde)

. ya altin çıkınca bozdurup tl çekicem yine düşünce altin alacagim . ya da 105 tl vericem . zaten kâr ettim aldiklarimdan .
hedefim 100 gr yapmaktı . cumhuriyet tamlarım da var onlari bozdurunca hedef tutuyor . kafam karıştı biraz
fizikiye ihtiyacin yoksa tl olarak al bence. ya da alma dursun. ben de dun hesap actirdim kuveytten. gram basina 1.5-2 gibi birsey aliniyor dedi. Bereketli olsun birikimlerin

Back
X